reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam
Mąż juz prawie w Mikołajkach, ja pilnuję kąpiącdgo się syna (pisze z tel) a moj kot dzis za mnie puszcza pawie
Normalnie cyrk
Zawsze jak P wyjezdza to coś sie musi dziac

Oby jutro wizyta i usg przebieglo spokojnie to przezyje sobote i zajme sie tylko stanem błogosławionym
Surv mnie od poniedziałku gardlo strasznie drapie i tez nie mam co brac
Tradycyjne emskie lub woda z sola jako płukanki odpadają bo na sama myśl mnie rwie

Kic jutro ponoć ma być ciepło i slonecznie

Oki ide robic ewakuacje z wanny bo woda juz chlodna

reklama
Renia stol lat i spełnienia marzeń!

Kic moje lubią, sprubuj jeszcze razem z żelkiem dac to moze zje, a jak nie to chetnie odkupie, tylko konto mi podeslij zeby kaske mogla przeslac

Surv mi pozwolili brac rutinoscorbin

mam sporo papierkow, nie chce sie

Renia, czyli jak nie urok to sraczka? ;-) Współczuję. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Dorka, też zjadłabym śledzika, ale w śmietanie :-)
Kic, moje piją ten Kidabion w syropie. Nawet spoko, ale i tak czuję rybę ;-)
Nie wiem co miałam jeszcze napisać. W kazdym razie dobrze, że jutro juz piątek :-)

Izabelka przestań mi tu z kasą wyjżdżać:wściekła/y::-ppodaj mi adres do wysyłki i nie marudź, mój Kuba i tak tego nie będzie jadł więc po co ma się zmarnować:tak:wróciłam do uwielbianego MultiSanostolu i tyle, spróbuję za jakiś czas,ale ponoć jest inny smak (jeżynowy czy coś, nie pamiętam) i niby ich tak nie czuć rybą, tylko mój Kuba bardziej się bał/brzydził tego przegryźć:sorry:
Surv na gardło Propolki:tak:
Dorka ja brałam antybiotyk, nie było innego wyjścia bo miałam ostrą anginę:confused2:
ok idę na serial i spać:)
spokojnej nocki!

Flo kidabion tez piła, aż zdziwiona byłam bo dla mnie to smakuje jak ryba w sosie pomarańczowym i w życiu bym do ust nie wzięła:-p Teraz eksperymentujemy z kapsułami do połykania, były w paczce przedszkolaka, aktórą w przedszkolu dwali, ale Flo ich nie połyka tylko rozgryza...to dziecko ma żołądek ze stali:-)

Dzięki za porady lekowe, pójdę do apteki i kupię, co radzicie, bo do lekarza nadal dodzwonić się nie idzie, zreztą nawet już mi się specjalnie iść nie chce...postaram się w weekend odleżeć i może przejdzie samo.

Renia, trzymam kciuki za wizytę! Też już zaczynam się lekko denerwować, ale z drugiej strony,co ma być to będzie, nie mam na to wpływu, więc nie mam też taiego stresu jak w poniedziałek.

I nie wiemm co jeszcze...chyba spać pójdę, bo już mnie ścina:baffled:

Witam:)
Izabelka poszło:tak::happy:
Surv no te kapsułki Kidabion to guma do żucia, rozgryza się to i żuje, Kuba jak to rozgryzł i pękło mu to w buzi to od razu to wypluł:sorry:jak już przyjdzie mega szaruga to spróbujemy z czymś innym, na razie mamy sanostol, który jest bardzo dobry więc chętnie to pije:tak:
idę dziś do gina na kontrol i zapytać o jakieś tabsy lub coś innego:happy:
u nas nawet słońce wyszło, ale chłodno nadal.
Miłego dnia!

Witam
Survi,Renia trzymam kciuki mam nadzieje ze po wizytach u Was tez pojawia sie suwaczki:-D
Kic u nas to samo z tym Kidabionem powiedziala ze nie che tych tabletek ale inne z usmiechem na twarzy je:tak:Ja chyba kupie w syropie Kidabion albo Bioaron C i tyle:tak:
Renia rozciencz sobie wode utleniona z woda powinno przejsc(ja tek robie i jest ok):tak:
I juz nie wiem co napisac:eek: Nic mi sie nie chce, a trzeba troche porzadkow porobic:baffled: Misi chyba sie nic nie poprawilo, wlaczylam inhalacje tyle tylko ze nie kaszle w nocy:tak: Mnie znowu gardlo cos zaczyna bolec:wściekła/y: ,a trzeci tydzien juz mi sie nie chce siedziec w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobra juz nie marudze, czekam na relacjie z wizyt Reni i Survi POWODZENIE DZIEWCZYNY a i Milego Dnia

Survivor ,Renia o której trzymac kciuki?
Kicrym Maciek uwielbia marsjanki kosmożelki,ale daję mu jednego dziennie,bo pije jeszcze inne specyfiki w tym bioaron c. Spróbuj z nimi,moze ten kidabion faktycznie za bardzo ryba zajeżdżał.
Sambucol jest tez ponoć dobry,tzn w smaku tak,ale niby tez ma dobre działanie uodparniające.

Dorka,Renia ,Surv zdrówka ciężaróweczki ;-)

U nas znów piekna pogoda,więc ja od wczoraj piorę ciuszki dla małej.Tak wczoraj segregowałam i się przeraziłam - mam 5 pralek ciuszków do rozm 62 (białe,różowe,jasne,ciemne,kurtki i kombinezony):szok::szok: chyba lekko przesadziłam:szok:
ide prasowac Maćka zaległe i różowe ,bo już wyschły ;-)

reklama
Madzia, spoko ciuszki się nie zmarnują....myślę, że przynajmniej jedna z nas bedzie mieć dziewczynkę, to puscisz dalej:tak: Ja właśnie zaczęłam mieć dylemat, bo kolejną pake po Flo ślę na wieś, ale tak sobie myślę, może część zatrzymać? bo na wieś to wysyłam na nieoddanie, więc już ich nie zobacze, a jakby pan Bóg pokarał i jednak drugie też było dziewuszką, to ...a sama nie wiem:-p

Ja wizytę mam na 17.15 czyli pi razy oko na 18:sorry: Postaram sie dać znać po, chociaz jeszcze wieczorem przychodzi kolezanka, co się ciąży ani przeziębienia nie boi...splawić nie mogę, bo robi mi przysługę dla Asi, ale tak mi się cholernie nie chce gości podejmowac...no może syf w mieszkaniu ją wygoni, bo od tygodnia nawet nie zamiatam:-p

A Ty, Renia, na którą idziesz?

U nas też w miarę ładnie się zrobiło, trzeba bedzie R z Flo na jakąś przymusową wycieczkę w weekend wygonić, bo mlodej ostro znowu odwala z niegrzecznością, więc trzebaby marudy przegonic...niegrzeczna jest pewno z powodu stresu przedszkolnego, zal mi jej, no ale nie ma rady, musi chodzic...już się zastanawiam, jak to po przeprowadzce bez przedszkola bedzie...rozniesie ten sklepik jak bedzie w domu siedzieć:baffled:

no nic, może jednak chociaż droge od drzwi do kuchni zamiotę...:-D

Do góry