Hej, hej:-) nie było mnie chwilkę, ale miałam popołudnie, więc od rana bieganina a później praca

u nas chłodno, oczywiście nie ma mowy, żeby nie palić w centralnym bo byśmy pomarzli konkretnie
Surv, Renia trzymam kciuki za cudne wieści

Kic Azalia mówisz, nie chce Cię straszyć, ale ja je brałam 3 miechy i czułam sie koszmarnie

normalnie czułam się jakbym miała depresję, dostałam plamień a za nim zaczęłam je brać jeszcze nie miałam okresu

ogólnie byłam nie do życia, mam nadzieję, że na Ciebie tak nie będą działać;-)
Madziu jak ja bym chętnie poprasowała takie maleńkie ciuszki, żebyś mieszkała bliżej to z przyjemnością bym Ci poprasowała

dowiedziałam się w końcu za co mój Syn został tak chwalony bo Mamy wersja była dość niepewna no więc pani od logopedii robiła orientacyjne badania z wszystkimi dziećmi i mój Syn rozwalił ją na łopatki bo na 24 jakieś obrazki opisał bezbłędnie wszystkie

:-) pani mi powiedziała, że była w takim szoku bo niektóre pięciolatki potrafiły opisać 5-6 rysunków

ja również byłam w szoku

ale miło wiedzieć że odpowiadanie całe dnie na miliony pytań na coś się przydało

Jezu spojrzałam teraz na okno, tydzień temu myte i już wyglądają tak jak przedtem

a tam umyje jak M wróci i zrobimy remont

zmykam coś porobić w domu bo mam wolne a lenie się okrutnie

miłego wieczoru i zajrzę jeszcze sprawdzić co Dziewczyny napisały:-)