reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Survivor no ja ma jeszcze wszystkie po Macku ;-) więc czy chłopak czy dziewczynka to sie nie zmarnują ;-) teraz widze,ze kilka do mnie nie powracało i to tych fajniejszych,ale tak to jest jak człowiek ma dobre serce i pożycza.
No to bede trzymać ok 18 ;-)

reklama
Witam:)
ja już po wizycie, wszystko ok. na razie będę brać Azalię, a gdzieś za 2-4miesiące zakładam sobie wkładkę:tak:zobaczymy, mam nadzieję że się będę dobrze czuła:happy:
Madzia do mnie też nie wróciły ciuchy po Kubie, ale nawet dobrze bo i tak małej w te ciuchy po Kubie nie ubieram, więc by było jeszcze więcej zbędnych szpargałów:-pa co do ilości to lepiej mieć niż nie mieć:-pchociaż teraz widzę że połowy Liwcia nie nosi, albo miała raz ubrane:-p
SUrv czekamy na wieści:tak:my jedziemy na weekend na wieś powkurzać się jak nam spierniczyli jedną ścianę:confused2:
Dorka polecam Propolki na gardło:tak:
Pabla co to za wicher:-D:-D
a ja idę spać:-pmama wzięła małego do kulek, więc mam jakieś 2 godziny luzu, więc korzystam póki mała śpi:happy:

ano wicher, ja dzisiaj nie w humorze jakoś jestem.
Lena właśnie wcina rosół, Sonia robi gimnastykę na kocyku, ogólnie spokojnie jakoś. Jutro po południu jedziemy do mamy no i w niedzielę chrzciny. Potem wkleję fotki, Post mi cuda zrobiła dla Soni!!
Surv - co do ciuszków to spoko, ja z myślą o Was, ciężarówkach, zamiast dać na wieś, zawożę do mamy, potem będę wysyłać która będzie mieć panienkę :-)
Dorka - potwierdzam za Kic - propolki są spoko na gardło.
Zamówiłam sobie 3 butle winka bezalkoholowego bo za mną smak chodzi, już się nie mogę doczekać poniedziałku jak je dostanę :-)

Hej, hej:-) nie było mnie chwilkę, ale miałam popołudnie, więc od rana bieganina a później praca:baffled: u nas chłodno, oczywiście nie ma mowy, żeby nie palić w centralnym bo byśmy pomarzli konkretnie:eek:
Surv, Renia trzymam kciuki za cudne wieści:-D:-D:-D:-D
Kic Azalia mówisz, nie chce Cię straszyć, ale ja je brałam 3 miechy i czułam sie koszmarnie:szok: normalnie czułam się jakbym miała depresję, dostałam plamień a za nim zaczęłam je brać jeszcze nie miałam okresu:baffled: ogólnie byłam nie do życia, mam nadzieję, że na Ciebie tak nie będą działać;-)
Madziu jak ja bym chętnie poprasowała takie maleńkie ciuszki, żebyś mieszkała bliżej to z przyjemnością bym Ci poprasowała:-D
dowiedziałam się w końcu za co mój Syn został tak chwalony bo Mamy wersja była dość niepewna no więc pani od logopedii robiła orientacyjne badania z wszystkimi dziećmi i mój Syn rozwalił ją na łopatki bo na 24 jakieś obrazki opisał bezbłędnie wszystkie:szok::-) pani mi powiedziała, że była w takim szoku bo niektóre pięciolatki potrafiły opisać 5-6 rysunków:-D ja również byłam w szoku:-p ale miło wiedzieć że odpowiadanie całe dnie na miliony pytań na coś się przydało:-p Jezu spojrzałam teraz na okno, tydzień temu myte i już wyglądają tak jak przedtem:wściekła/y: a tam umyje jak M wróci i zrobimy remont:confused2: zmykam coś porobić w domu bo mam wolne a lenie się okrutnie:-p miłego wieczoru i zajrzę jeszcze sprawdzić co Dziewczyny napisały:-)

No to u mnie niby dobrze, choć strachu się najadłam: na pierwszym USG lekarka mówi, że zarodek nie rośnie i serca brak...niby byłam gotowa na taką wiadomość, ale jednak lekko mnie zmroziło... no ale poszłyśmy jeszcze na bardziej dokładny aparat i się serce jednak objawiło;-) Młode niby nie urosło ale z drugiej strony ma parametry na 6t1d czyli tylko 4 dni mniej niż powinno, a serce bije, więc teoretycznie zmierza ku dobremu...kolejna kontrola za 2 tygodnie, mam nadzieję, że już bez takich stresów... już na etapie zarodkowym mnie to dziecko parę lat życia kosztuje:-p:-p
Dostałam kupę badań do zrobienia oraz skierowanie do poradni genetycznej dla matek-staruszek:-p Tyle dobrze, że z racji geriatrycznego wieku mam prawo do darmowych badań genetycznych:tak:

Renia, a u Ciebie jak?

Surv Matko Staruszeczko nawet nie wiesz jak się cieszę z takich cudnych wieści:-) dobrze, że porobisz wszelkie badania będziesz spokojniejsza:-D jeny tak Wasze ciąże przeżywam, że masakra:-p nawet kompa nie wyłączam dziś bo czekam na Wasze posty, jeszcze tylko info od Reni i mogę iść spokojnie spać:-D

Surv, no super! Bardzo się cieszę, że idzie ku dobremu:tak: Renia, jak u Ciebie???
Kate, brawo dla Antosia - jeszcze raz. Mądry chłopczyk!
Madzia, faktycznie lekka przesada z tą ilością ubranek. No chyba, że masz bardzo małą pralkę ;-)
Kic, ile bierzesz za przesyłkę za wózek? I jak wysyłasz?
Ale się cieszę, że dziś piątek. Miałam już dość tego tygodnia. Mam nadzieję, że weekend będzie ładny

Survi "staruszko"super ze serducho bije, napewno bedzie dobrze:tak:
Kate super ze Antos taki wygadany:-D
Pabla udanego chrztu oby Sonka byla spokojna:tak:
Madzia jak tam prasowanie?
Dobra spadam bo padnieta jestem okrutnie. Milego wekeendu:tak:

Kasia wysyłam przez portal Tanie przesyłki kurierskie - firmy kurierskie | przesyłki krajowe i zagraniczne WysylajNajTaniej.pl :tak:ani razu nie ubezpieczałam przesyłki a zawsze dochodzi "cała i zdrowa":-ppakuję w karton mniej więcej o wymiarach 120/60/60 i zaznaczam że do 10kg (nigdy mi nie zważył) i płacę ok 18zł, chyba że pobranie to płaciłam 32zł:tak:drukujesz list przewozowy,kurier przyjeżdża, dajesz paczkę i list i tyle :)
Surv najważniejsze że serducho bije!oby tak dalej:tak:
KATE no wzięłam na próbę tą Azalię, zobaczymy jak będę się czuła:eek:
Pabla oj wklejaj, uwielbiam te cudeńka Post:tak:przyjdą chłodniejsze dni to ją pomolestuję znowu o jakąś czapę:-p:-Dno jeszcze jedną "wisi" nam Tosika;-):-D:-D
Dzieciaki śpią, zjadam coś lekkiego i też idę lulu :) jutro mama bierze Kubę na wieś a my jedziemy z Liwcią w niedzielę:tak:
spokojnej nocki!

reklama
sorki ze tak pózno ale sama z całym majdanem jestem

surv super wiesci:-)

ja dzis pocałowałam klamke
okazało sie ze mój dr dyzuruje czyli operuje
próbowałam sie z nim kontaktować bo myślę skocze do szpitala, ale tel off
czyli do poniedziałku niewiadoma

ale oby przeżyć jutrzejszy dzień z jak namniejszą iloscia stresu i mega koncentracja i koniec wrazen dla fasolki

padam na ryjek
dobrej nocki

Do góry