Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej, witam rankiem
Dorka to nie ciekawie z tym lekarzem, ja bym zmieniła dla własnego spokoju
Tosika super że tak dzielnie dałaś radę na badaniu i nic groźnego nie wyszło.
Ja no cóż sama, a małż wojażować będzie pewno jeszcze długo, bo ma we Francji stałą umowę o pracę, więc szybko nie wróci.
No ale to coś za coś, dzięki temu mamy pieniążki i ja mogę nie pracować 
Kic Olka w szkole coraz lepiej i dobrze sobie radzi, wyniki super jak na 6latkę, literki pisać chce, więc ok. Poza tym w poniedziałki chodzimy na zajęcia taneczne grupy czirliderek.
Miała pasowanie na ucznia, wieczorem wstawię fotki.I mówi że teraz już płakać nie wolno 

Co do prawo jazdy, to poproszę wszystkie o kciuki 14 grudnia o 12:00, bo wtedy zdaję egzamin
a teraz w międzyczasie próbuję uczyć się do testów
Kic Wiki miała takie ropiejące oko, miała zabieg, ja wyszłam, ona płakała bardzo
, ale co najgorsze, że to nie wiele pomogło, bo jak ma bardzo mocny katar to to oko w dalszym ciągu ropieje 

Surv oj mam nadzieję że święta zauważę, choćby dlatego że małż przyjedzie

A Wam dużo zdrowia.
Post o tej porze pisać, szacun, ja tam po 22 padam
I nie wiem co jeszcze
Miłego dnia
Dorka to nie ciekawie z tym lekarzem, ja bym zmieniła dla własnego spokoju

Tosika super że tak dzielnie dałaś radę na badaniu i nic groźnego nie wyszło.

Kic Olka w szkole coraz lepiej i dobrze sobie radzi, wyniki super jak na 6latkę, literki pisać chce, więc ok. Poza tym w poniedziałki chodzimy na zajęcia taneczne grupy czirliderek.

Co do prawo jazdy, to poproszę wszystkie o kciuki 14 grudnia o 12:00, bo wtedy zdaję egzamin

Kic Wiki miała takie ropiejące oko, miała zabieg, ja wyszłam, ona płakała bardzo

Surv oj mam nadzieję że święta zauważę, choćby dlatego że małż przyjedzie

Post o tej porze pisać, szacun, ja tam po 22 padam

I nie wiem co jeszcze