U nas w przedszkolu tez dzisiaj spotkanie choinkowe,ale chyba żadnego przedstawienia nie bedzie,wiem,ze ma byc wspólne robienie ozdób i ubieranie choinki.Nawet sobie K na tą okoliczność wolne wziął i on pójdzie
,bo ja z małą to nie bardzo.
U nas nocka spoko ,przepisowe dwie pobudki o 1 i o 5
,Maciek nawet pospał do 6.30
,a Majka jeszcze dogorywa.
K pojechal Maćka zawieźć,z wnioskiem do drugiego żłobka i załatwić becikowe, ja bynajmniej w spokoju śniadanie zjadłam i może poodkurzam zanim gwiazda na dobre sie obudzi.
Sylcia trzymam kciuki &&&Re
Renia co cię tak wzielo na to pieczenie? to juz nie tylko swiateczny szal cie dopadl
Taaak z tymi zabawakami to skaranie boskie,ja już nie wyrabiam ze sprzątaniem u mlodego w pokoju,nawet nie skladam tego burdelu codziennie,bo sie nie oplaca,jak na drugi dzien znów wszystko powyjmowane z pojemnikow,a księciunio sam nie posklada przeciez
Ksiązek tez juz ma za duzo,wiec nie mam pomyslu na prezenty,chyba kinder niespodzianke dostanie i mikolaja z czekolady,bo i tak z tego sie najbardziej ucieszyl na mikolaja

Kicrym u nas nabór tylko do jednej grupy tej najmlodszej,przynajmniej w tych dwoch żłobkach w których skladamy wniosek,z tym ze w jednym najmlodsza grupa to dzieci powyzej roczku,a w drugim do roczku.Szopki z tymi zlobkami straszne,ale co się dziwic jak az 4 sa w calym miescie,piąty w budowie,ale to raczej problemu nie rozwiązuje.
Powodzenia u okulisty,a czemu w ogóle idziecie,bo nie zajarzyłam?
My na 13.30 do kontroli.Majka już takiego kataru nie ma ,ale za to charczy jej w gardle ,mam nadzieje,ze nizej nie zeszlo.
Oj chyba musze juz mloda z lozeczka wyciągc,bo cierpliwosc jej się konczy.Trudno nie poodkurzalam

U nas nocka spoko ,przepisowe dwie pobudki o 1 i o 5

K pojechal Maćka zawieźć,z wnioskiem do drugiego żłobka i załatwić becikowe, ja bynajmniej w spokoju śniadanie zjadłam i może poodkurzam zanim gwiazda na dobre sie obudzi.
Sylcia trzymam kciuki &&&Re
Renia co cię tak wzielo na to pieczenie? to juz nie tylko swiateczny szal cie dopadl

Kicrym u nas nabór tylko do jednej grupy tej najmlodszej,przynajmniej w tych dwoch żłobkach w których skladamy wniosek,z tym ze w jednym najmlodsza grupa to dzieci powyzej roczku,a w drugim do roczku.Szopki z tymi zlobkami straszne,ale co się dziwic jak az 4 sa w calym miescie,piąty w budowie,ale to raczej problemu nie rozwiązuje.
Powodzenia u okulisty,a czemu w ogóle idziecie,bo nie zajarzyłam?
My na 13.30 do kontroli.Majka już takiego kataru nie ma ,ale za to charczy jej w gardle ,mam nadzieje,ze nizej nie zeszlo.
Oj chyba musze juz mloda z lozeczka wyciągc,bo cierpliwosc jej się konczy.Trudno nie poodkurzalam