reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Renia to mile,ze odwiedzasz sąsiadkę.
U nas choinka tez ubrana od wczoraj.Pytam Maćka :myślisz,ze Mikolajowi sie spodoba i zostawi prezenty? a on: mysle ,ze nie:baffled:
Dorka zdrwóka dla Misi.
Kasia dla Was również

U mnie wszyscy śpią,Majka dopiero zasnęła,to pewnie Maciek zaraz wstanie. już mu obiecałam sale zabaw po obiedzie,więc chyba nie odpusci,chociaż jak znam życie tlumy będa.

reklama
Ja juz po wizytach
Tymi u dziadka przesiedzial popołudnie zamiast z leniwym tatusiem na spacer smignac

Wieczorkiem zaczynaja sie rekolekcje i mam zamiar uczestniczyć

Choinka pachnie, ze aż miło

Kasiu zdrówka
Oj miałam ochote na torta makowego ale poprzestaje na babce piaskowej, bo musze myśleć o tym co mi nie zaszkodzi

Madzia to Maciek skwitował choinkę:-)

Kic zakupilam sobie kolczyki:-)
Ostatnio syndrom sroki mnie dopadł. Wszystko co świeci mnie kręci:-)

Chyba sie zresetuje i tak 15 min poleżę

hejka,
ależ niedziela się smętnie dłuży....
u nas choinka od dziś, Lena pięknie pomagała. Choineczka skromna, bo same ozdoby handmade ze słomki jakiejś, bombki z zeszłego roku mi szlag trafił:wściekła/y::wściekła/y:. Przeszukałam całe wielkie mieszkanie moje i nie ma cholerstwa:wściekła/y: no ale nie jest tak źle.Jejku, Lena mi chrypi jak diabli, co na chrypę dla dziecka:eek::baffled::sorry: nie kaszle, kataru nie ma, tylko skrzypi straszliwie.
co tam jeszcze....
u nas nocki bez zmian, chociaż w dzień mała już bez cyca z 4-5 godz się obejdzie, a to obiadek, jakaś zupka, jakieś jabłuszko i daje radę. Ale najbardziej jej smakują moje gazety i książki:laugh2:
jeszcze musimy w tym tygodniu sobie prezenty zrobić, jutro z Leną do dermatologa, bo jakieś ma upierdliwe krostki na twarzy i nie możemy się ich pozbyć.
zjadłam właśnie budyń waniliowy z sosem malinowym, niebo w gębie:tak:

Pabla to długo bez cycusia Sonia wytrzymuje:tak:u nas do południa 2 razy cycek, później obiadek (koło 12) potem znowu cycek, potem deserek no i na noc cycuś:)strasznie cycusiowa jest, jak sobie pomyślę, że teoretycznie od jutra powinnam być w pracy to aż strach, co bym zrobiła:baffled:na szczęście najpierw l4 a potem urlop wypoczynkowy no i wychowawczy do lipca bądź wrześnie, zobaczymy jeszcze:)
Renia no super choineczka już:)
Madzia to skwitował Maciuś :-D
Kasia zdrówka dla Was!
Dorka zdrówka dla Misi, oby czas szybko zleciał a mała była jak aniołek:tak:

Madzia, to faktycznie Maciuś podsumować. Może zrób jakiś tuning i prezenty pod choinką jednak się znajdą :-)
Renia a jakie kolczyki?
Pabla, nie mam pojęcia co na chrypkę. Witaminkę c podaj, może wapno. Ale nic takiego specjalnego na chrypienie nie znam.
A ja mam nos czerwony jak Rudolf. Masakra jak mi się z nosa leje. Na szczęście kaszel jakby ustępował, chyba. Dzieciaki mają takie humory i tyle energii, że najchętniej wystrzeliłabym je w kosmos, albo siebie:eek:
Chyba się skuszę i oglądnę z dziećmi Auta 2 - nie wiem ile razy oni już to widzieli

Madzia niezle Macius ocenil choinke:-D
Kic i jak maly po basenie? Oj niestety czas leci, ja tez bebe sie starala jak najdluzej z dzidzia w domu siedziec:tak:
Pabla nie znam nic na chrypke:no: Sonia pomalu odcina pepowine:tak:
Renia fajnie ze juz choinke macie:tak: My mamy na balkonie, moze w czwartek lub w piatek ja ubierzemy:tak:Nie lubie miec tak szybko bo sie opatrzy pozniej;-)
Kasia zdrowka dla dzieci:tak: U nas hitem jest "Zaplatani",ksiezniczka w dlugich wlosach:tak:Dzis na TVN lecial "Ekspres Polarny"tez jej sie podobal:tak:
Bylam z Misia i Seba w kosciele(mamy po drugiej stronie ulicy), ale caly czas kaszle:baffled:Inhalacja zrobiona,syropy podane trzeba czekac:tak:Wizyte mamy we wtorek u naszej lekarki bo w poniedzialek ma urlop:baffled: G obiad zrobil nawet posprzatal:-D
Milego wieczoru zycze:tak:

Ostatnia edycja:
Hej, troszkę mnie nie było, ale miałam urlop i musiałam go wykorzystać na najmilsze czynności przedświąteczne, a mianowicie porządki:baffled::-p na szczęście dużą większość dało radę zrobić, ale jeszcze zostało parę drobiazgów:baffled: niestety wszystko nie szło tak jak trzeba bo M był w domu, a wiadomo jak jest z chłopami:-p cały tydzień siedział na l4 bo zranił się nożem w pracy i konieczne było szycie:eek: na szczęście od wtorku wraca, więc jakoś dokończę moje porządki:laugh2: my choinkę mamy od wczoraj, Antoś zachwycony cały czas gasi lampę żeby tylko sama choinka się paliła:-D poza tym Mały ma chyba ospę:szok::szok::szok::szok: ma na ciele sporo takich krostek z wodą, nawet na głowie we włosach i raczej jestem pewna. że to to cholerstwo:wściekła/y: podobno panowało w okolicy, więc pewnie i do nas dotarło:zawstydzona/y: ciekawe ile dzieciaków zaraził:sorry: jutro sie upewnimy bo pojedziemy do lekarza, na dodatek od rana mamy pobieranie krwi u Małego i nie wiem czy mu pobiorą:szok:
Surv gratulacje drugiej Córci;-) w razie jakby Ci w kość dawała to wyślij Ją do mnie ja mam taki deficyt na dzieci, że każdego Urwisa biorę:-)
Sylcia ogromne gratulacje :-D jeny zdać za drugim razem to nie lada wyczyn w dziesiejszych czasach:-D teraz niech Mężu kupuje Ci auto na gwiazdkę;-)
Renia, ale Ty masz dobre serducho:-D a wypieków zazdroszczę, mnie się nic nie chce:zawstydzona/y:
Dorka zdrówka dla Misi, mój też znowu pokasłuje no pewnie tydzień jest bez antybiotyku to może znów zaszaleć:eek:
zmykam, kurczę przez te pogodę to żadnej magii Świąt nie czuć:-( dobrze, że w domu trochę widać te Święta, ja już puszczam sobie kolędy bo jak wychodzę na dwór to wczesna wiosna, a Mały non stop się o śnieg pyta:zawstydzona/y: niech popada choć trochę, żeby Dzieciaki miały fraję:sorry: zdrówka dla Wszystkich:-D dobranoc:tak:

Dorka, my mamy Zaplątanych. Ja też bardzo lubię tą bajkę:tak::-) Auta 2 też spoko, ale pierwsza część była fajniejsza:tak:
Kate, Mówisz, że przyjmiesz dzieciaki do siebie? Hmmm, ok. To jak jutro mnie zdenerwują, to pakuje dzieciarnie i wio do ciotki Kate:tak::-D A pies też może być? Wtedy będę miała święty spokój;-)

Kasiu to przez ten nos rudolfowy taki brak cierpliwości do nadmiaru energii młodzieży. Mi jak cokolwiek dolega to nerwa mam klasycznego.
A kolczyki krukowe. Jestem zachwycona. Takie dyndajace:-) Piękne

Kate oj jak słyszę o chorobach to mam dreszcze a ospy to boje sie jak diabeł swieconej. Czasem sie cieszę ze Tymi w domu siedzi.
Bynajmniej wiem ze nic do domu nie przynosi

Pabla to juz masz duża kobietke w domu:-)

Kic no paranoja. Państwo gada o rodzinie a na zachodzie macierzyński bynajmniej 9 mcu czy rok. Tu najlepiej tydzien po porodzie wracać do pracy:-(

Ok zmykam spać
Dobrej nocki

reklama
Witam rankiem:)
Kuba wstał po 6, później Oliwia na cyca, teraz jeszcze udało mi się ją uśpić,ale ja już spać nie mogę:/
Renia piękne muszą być kolczyki, lubię wiszące, ale teraz Liwcia mi ciągnie i nie noszę wcale:p
KATE lepiej sprawdzić, przy ospie nie musi byc temp.
Kasia czyżby psinka też dokazywała?
Dorka zdrówka dla Misi:)

My dziś do selgrosa po jakieś zakupy i ostatnie prezenty dla dzieci, też się ciotkom przypomniało żeby od nich coś kupić:/

miłego dnia!

Do góry