reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kic, tu kupilam: Góry Stołowe: 3-7 Dni dla 2 Osób ze Śniadaniami i Sauną w Hotelu*** k. Kudowy-Zdroju to jest w fajnej okolicy bo w pobliskich miasteczkach jest też trochę atrakcji na wypadek braku śniegu. Myslę, ze pojedziemy po polowie lutego, bo R tak zaraz po zwolnieniu to urlopu nie dostanie..
aaaaaa...u nas pada snieg w kulkach
I to tak, że nic za oknem nie widac...czyzby koniec świata 11 miesięcy przed zapowiadanym?
aaaaaa...u nas pada snieg w kulkach

u nas juz nie bialo,ale za to ciemno
kurde co to sie dzieje?
Kicrym wlasnie o to chodzi,ja nie mam zamiaru sie meczyc,dzieci na butli tez na ludzi wyrastaja ;-) chce jeszcze pocycowac chociaz do 6 m-cy i w dzien normalnie bez dokarmiania daje rade,a ze na noc podam to swiat sie nie zawali,tzn nie wiem po tym co widac za oknem ;-)
Ja z reguly Macka nie bije,tzn nawet klapsow nie daje,ale czasem jak K poniesie to te kaze sie przepraszac
Zmykam po niego do przedszkola.

Kicrym wlasnie o to chodzi,ja nie mam zamiaru sie meczyc,dzieci na butli tez na ludzi wyrastaja ;-) chce jeszcze pocycowac chociaz do 6 m-cy i w dzien normalnie bez dokarmiania daje rade,a ze na noc podam to swiat sie nie zawali,tzn nie wiem po tym co widac za oknem ;-)
Ja z reguly Macka nie bije,tzn nawet klapsow nie daje,ale czasem jak K poniesie to te kaze sie przepraszac

Zmykam po niego do przedszkola.
Surv też tą ofertę oglądałam, nawet sobie w zakładki wrzuciłam, przyjdzie M to mu pokaże, bo cena jest atrakcyjna
a napisz mi czy to nie jakaś ściema, kupowałaś już coś z tego grupona??bo ja jeszcze nie i mam lekkie obawy
okolice znam bo w Karłowie byliśmy z M już kilka razy
no korci mnie, tylko M się musi wypowiedzieć czy jest tam gdzie na narty podjechać
Madzia ja też z reguły klapsów nie daję
ale wrzasnąć mi się zdarza
i kilka razy już klapsa ode mnie dostał chyba więcej niż od M:/ ale ktoś w domu rządzić musi
ale nie leję go kilka razy dziennie czy kilka razy w tygodniu
Śmieję się sama do siebie, bo piszemy o tym śniegu jakby z 20lat nie padał
u nas "coś" leży, na moich choinkach jakieś 2cm;-):-)
spadam po Kubusia

Madzia ja też z reguły klapsów nie daję
Śmieję się sama do siebie, bo piszemy o tym śniegu jakby z 20lat nie padał

spadam po Kubusia
Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kic, kupowalam na gruponie do tej pory oferty restauracyjne i się sprawdzily; tu postanowilam zaryzykowac, bo cena jest bardzo atrakcyjna, za 5 stów nigdzie dla calej rodziny noclegow na tydzień nie znajdę, pewnie mogą być problemy z rezerwacją w najbardziej atrakcyjnych terminach feryjnych, ale my w sumie jesteśmy dość elastyczni terminowo, więc mi bez różnicy. W poblizu jest duży ośrodek narciarski w Zieleńcu, a myslę, że i w najblizszej okolicy coś będzie, bo tam są dośc spore górki więc i stoki być muszą. No i zawsze można do czech wyskoczyc, bo to rzut kamieniem.
dobra, spadam spać, bo Flo marudna, R się byczyl całe przedpoludnie, a ja też przed pracą odpocząć muszę
dobra, spadam spać, bo Flo marudna, R się byczyl całe przedpoludnie, a ja też przed pracą odpocząć muszę

witam i ja
Tymi już w kapieli - testuje łódkę i cały czas siedziałby w wannie:-)
pogodowo widzę, że wszędzie podobnie
śnieg napadał ale bez mrozu to pewnie zaraz zamieni się w wodę
jutro narty juniora, a ja zapomniałam, że mam włoski i niestety nie pojadę:-(
ale jeszcze nadrobię
Sylcia dzięki za zaproszenie
nie obiecuję nic bo nie jedziemy sami tylko z rodzina psiapsiólki i to od chłopaków zależy (tych dorosłych) czy uda mi się ich skutecznie od siebie oddzielić
bo to właśnie tak jest że my z Asią nagadać się nie możemy ale oni z imprezowaniem skończyć nie potrafią;-)
Surv super oferta
niech się uda wypad:-)
idę się położyć i pouczyć na jutro
dziś jak śnięta mucha
do tego moja rwa:-);-)
Tymi już w kapieli - testuje łódkę i cały czas siedziałby w wannie:-)
pogodowo widzę, że wszędzie podobnie
śnieg napadał ale bez mrozu to pewnie zaraz zamieni się w wodę
jutro narty juniora, a ja zapomniałam, że mam włoski i niestety nie pojadę:-(
ale jeszcze nadrobię
Sylcia dzięki za zaproszenie
nie obiecuję nic bo nie jedziemy sami tylko z rodzina psiapsiólki i to od chłopaków zależy (tych dorosłych) czy uda mi się ich skutecznie od siebie oddzielić
bo to właśnie tak jest że my z Asią nagadać się nie możemy ale oni z imprezowaniem skończyć nie potrafią;-)
Surv super oferta
niech się uda wypad:-)
idę się położyć i pouczyć na jutro
dziś jak śnięta mucha
do tego moja rwa:-);-)
I u nas były jakieś cuda z pogodą. Ale śnieg jeszcze leży. Temperatura oscyluje w granicach 0 stopni, to może coś z tego będzie. Dzieciaki jak wyszły z przedszkola, to były mega szczęśliwe
Piątek 13 przeżyłam bez szwanku, więc spoko. Nie mam w domu nic słodkiego, to jem rodzynki
Surv, super wyjazd Wam się szykuje!

Piątek 13 przeżyłam bez szwanku, więc spoko. Nie mam w domu nic słodkiego, to jem rodzynki

Surv, super wyjazd Wam się szykuje!
witam rankiem
tradycyjnie już nie wyspana:/
Kuba ogląda tv, Liwka od 6.30 się bawi
u nas nawet śnieg się trzyma, będzie jakieś dobre 5cm
więc dziś pewnie na górki pójdziemy, wczoraj już Kuba pierwsze ślizgi na "dupolocie" poczynił więc była radocha
Surv no po przeanalizowaniu jednak nie zarezerwowaliśmy, stamtąd jest ponad 20km na stok, więc z 2 jakoś tego nie widzę, nawet nie chodzi o dojazd, ale o te wszystkie potrzebne rzeczy, jednak szukamy czegoś bliżej stoku. No i wiem, gdzie ten hotel jest jak sobie zobaczyłam zdjęcie to skojarzyłam, myśmy mieszkali troszkę wyżej w ośrodku "pod strzelińcem"
Renia podziwiam za ten zapał do nauki języków, ja się do tego nie nadaję.Szkoda że wyjazd Cię ominie bo pogoda super
idę, bo maruda już wzywa
tradycyjnie już nie wyspana:/
Kuba ogląda tv, Liwka od 6.30 się bawi

Surv no po przeanalizowaniu jednak nie zarezerwowaliśmy, stamtąd jest ponad 20km na stok, więc z 2 jakoś tego nie widzę, nawet nie chodzi o dojazd, ale o te wszystkie potrzebne rzeczy, jednak szukamy czegoś bliżej stoku. No i wiem, gdzie ten hotel jest jak sobie zobaczyłam zdjęcie to skojarzyłam, myśmy mieszkali troszkę wyżej w ośrodku "pod strzelińcem"
Renia podziwiam za ten zapał do nauki języków, ja się do tego nie nadaję.Szkoda że wyjazd Cię ominie bo pogoda super
idę, bo maruda już wzywa

survivor26
Mamy lipcowe'08
No u nas też śnieg leży, ale na pewno nie na tyle, żeby sanki kupować...ale przynajmniej bialo za oknem
Jutro R jedzie na wieś wyceniać ewentualny remont, to przy okazji zobaczy, jak tam z przejezdnością dróg i wydajnoscią ogrzewania w potencjalnym nowym miejscu zamieszkania
Obawiam się tylko o rzetelność tej wyceny, bo widzę, że po paru dniach zwolnienia już go nosi, żeby coś zrobić i to może powodować, że bedzie się natychmiast chciał wyprowadzać i remonty robić...no ale zobaczymy;-)
Kic, no jeśli większość czasu spędzacie na stoku, to rzeczywiście nie ma sensu, jak jest za daleko. Nam jest wszystko jedno, R żywi niechęć do wszelkiej aktywności fizycznej, ja nie mogę, więc na razie Flo musi się obejść bez nauki jazdy na nartach...za rok tatusia z mlodszą bachorką zostawimy i pojedziemy na stoki podrywać instruktorów
A, jak czytacie Wyborczą, to dziś w Wysokich obcasach artykuł o matkach 50+ - doskonale mi na psychikę zrobił, poczułam się jak smarkata pierworódka:-)
zmykam do roboty, wstaliśmy o 9.30 i do tej pory nie mogę się dobudzić, ale mloda w brzuchu łomocze tak, ze mnie zaraz do pionu postawi...zaczynam sobie schizy nakrecac, że może jej coś nie tak, że tak się dobija...ale może to normalne ruchy, tylko ja nieprzywykła? w sumie byłam na usg przecież wszystko bylo ok, a już wtedy byla taka ruchliwa...no ale wrażenie niesamowite, jak widać dośc wyraźnie lapkę lub pietę wypychajacą brzuch;-)

Kic, no jeśli większość czasu spędzacie na stoku, to rzeczywiście nie ma sensu, jak jest za daleko. Nam jest wszystko jedno, R żywi niechęć do wszelkiej aktywności fizycznej, ja nie mogę, więc na razie Flo musi się obejść bez nauki jazdy na nartach...za rok tatusia z mlodszą bachorką zostawimy i pojedziemy na stoki podrywać instruktorów

A, jak czytacie Wyborczą, to dziś w Wysokich obcasach artykuł o matkach 50+ - doskonale mi na psychikę zrobił, poczułam się jak smarkata pierworódka:-)
zmykam do roboty, wstaliśmy o 9.30 i do tej pory nie mogę się dobudzić, ale mloda w brzuchu łomocze tak, ze mnie zaraz do pionu postawi...zaczynam sobie schizy nakrecac, że może jej coś nie tak, że tak się dobija...ale może to normalne ruchy, tylko ja nieprzywykła? w sumie byłam na usg przecież wszystko bylo ok, a już wtedy byla taka ruchliwa...no ale wrażenie niesamowite, jak widać dośc wyraźnie lapkę lub pietę wypychajacą brzuch;-)
reklama
witam
i u nas biało:-) oby tylko nie stopiło się za chwilę
Tymi na nartach
ja po nauce
mam plan pojechać na zakupki:-)
skończę tylko rosołek gotować
na drugie pomysłu brak więc coś z restauracji zamówią sobie
jak ja się cieszę, że wyjeżdzam na ferie jedynie co to droga trudniejsza jak dla mnie do kierowania
akurat w czwartek będe miała wizytę połówkową we wrocku (lubie to dobre usg)
umówiłam się z jakims ponoć super lekarzem bo moja super ginka ma urlop
nagram wszystko na cd coby tatuś zobaczył:-)
Surv moje synostwo też ruchliwe
i to jak położę rękę na brzuchu to mam wrażenie że nawiązuje kontakt i jeszcze bardziej kopie i szaleje:-)
Kasiu kto bardziej szczęśliwy ze śniegu dzieci czy Baba?
miłego dzionka życzę
niech dzieciarnia pocieszy sie białym puchem
i u nas biało:-) oby tylko nie stopiło się za chwilę
Tymi na nartach
ja po nauce
mam plan pojechać na zakupki:-)
skończę tylko rosołek gotować
na drugie pomysłu brak więc coś z restauracji zamówią sobie
jak ja się cieszę, że wyjeżdzam na ferie jedynie co to droga trudniejsza jak dla mnie do kierowania
akurat w czwartek będe miała wizytę połówkową we wrocku (lubie to dobre usg)
umówiłam się z jakims ponoć super lekarzem bo moja super ginka ma urlop
nagram wszystko na cd coby tatuś zobaczył:-)
Surv moje synostwo też ruchliwe
i to jak położę rękę na brzuchu to mam wrażenie że nawiązuje kontakt i jeszcze bardziej kopie i szaleje:-)
Kasiu kto bardziej szczęśliwy ze śniegu dzieci czy Baba?
miłego dzionka życzę
niech dzieciarnia pocieszy sie białym puchem