reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

czesc mamusie
u mnie jeszcze troszke szalenstwo przez pieska, ale pomalutku ustawiam sobie nowy harmonogram dnia ;-)
Wercia rozklada się, ma brzydki kaszel znowu
Dorka już 30 tydzien masz na liczniku? czyjas ciaza tak szybko mija :tak:
Surv jejku wspolczuje wam przeprowadzki
Tosika gratki dla małej; czemu pozbylas się pani do pomocy? ja bym w zyciu nie dala rady tyle sprzatac; jedwo ogarniam moje 60 m :cool2:
dzisiaj jade na zakupy do Gdanska, wydac na siebie kase; pewnie nic nie kupie :-p niestety tak mam
milego dnia

reklama
Iza no z pieskiem to trzeba juz z rana po dworze latac:sorry:
Kicrym indywidualna organizacja studiow - nalezy sie jak ma dziecko do lat 3:tak:,a na zajecia nie trzeba chodzic ;-) chociaz by sie przydalo,ale to juz inna sprawa;-)
Tosika jak juz ogarniesz ten swj dom,to wpadaj do mnie,bo u nas po dwoch dniach urzedowania K z dziecmi bedzie sajgon nieziemski,a jutro sie rodzina z zaproszeniem na wesele zapowiedziala:eek: No i primo BRAWO DLA ANTONINY !!!

Ide sie zbieac.W sumie juz powinnam byc na wykladzie:sorry: Ale nie chce mi sie siedziec,notowac nie musze,bo na kilku wykladach rok temu bylam,wiec notatki mam,poza tym licze na kolezanki z wyzszego roku;-)
Wczoraj na zajeciach bylam az 30 min:-D ,na drugie facet sie nie zjawil,wiec poszlam tylko do niego po podpis na podaniu,bo oglolnie byl,ale chyba nieswiadomy,ze trwaja jego zajecia:-p i pojechalam do domu.

Milej niedzieli!

Witam:)
Iza ja tez tak mam:confused2:jak jadę po coś dla siebie to nigdy nic nie umiem kupić-w sensie nic mi się nie podoba:sorry:
Madzia aha no to mnie oświeciłaś:-pwidzisz studiowałam jak Kuba miał 2 m-ce i nawet o tym nie wiedziałam:sorry:ale ja tam lubiłam z domu wyjść i spotkać się z moimi koleżankami ze studiów, miałam na prawdę super grupę, bardzo mi tego teraz brakuje:tak:no i nie będę zaprzeczać bo lubię się uczyć:tak:
U nas pogoda super!słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, czekam na mamę i idziemy z dzieciakami na spacer:tak:
miłego dnia!

Heloł
Iza udanych zakupów życzę

Madzia to tylko sesje bedą stresujące:-)

Kic to z zapałem do nauki dra zrób. Zawsze to papierek i alternatywa jak w przedszkolu sie znudzi

Surv jak pakowanko?

Ja dzis cała noc nie spie. Zgaga mnie dopadła okrutna. Nic nie pomagało włącznie z rennie. O 5 rano poszedł paw i sie ciut uspokoiło
Ignaś jeszcze kopał jak szalony - chyba kwasy zoladkowe mu przeszkadzały

Tez miałam plana na zakupki skoczyć ale z łóżka nie wychodze
Choć korci niemiłosiernie bo P z Tymim by został a w tyg d.. blada
Zobaczymy za kilka godz. Może cudem odzyje

Miłego dnia
Dzis tyle slonka:-)

A co tu tak cicho???
Renia myślałam o tym, ale musiałabym robić zaocznie a na to mnie nie stać:-(to już wolę jakąś podyplomówkę sobie zrobić i rozszerzyć ten "papierek":tak:

u nas ładnie, a przede wszystkim dość ciepło, poprzykręcałam kaloryfery w domu, pootwierałam okna i jakoś tak wiosnę poczułam:-p:-)
idę Liwce obiadek zapodać:)

Witam, zaraz zmykam bo Seba robi ciasto na chrusciki a ja bede smazyc:tak: U nas dzis snieg napadal:szok: Juz myslalam ze bedzie wiosna:-(
Milej niedzieli dziewczyny!!!!

Witam
Surv super że cukrzycy nie ma, i dieta powinna wystarczyć. Gdybyś coś potrzebowała to pisz :tak:
Madziu fajnie że wróciłaś na studia, na pewno dasz radę :-)
Tosika gratulacje dla Tosi, jeszcze troszkę a będzie zjadała tam wszystko lepiej niż w domu :-D
Dorka hmm podrzuć kilka chruścików ;-)
Izabelka super że nowy członek rodziny dobrze się aklimatyzuje, i wy dajecie radę. Ja cały czas się waham nad psem. Moje dziewczyny chcą yorka.Ale wiem że opieka i dbanie spadnie na mnie, i z wyjazdami gorzej, a ja jednak raz w roku wyjeżdżam :sorry:
U nas też dziwna pogoda rano było dość ciepło i świeciło słonko, a jak wracałyśmy z kościoła to zaczęło sypać i to mocno, i się ochłodziło. :confused2:
Miłej niedzieli.

Ale niedziela
Ja cały czas w łóżku, moj P zrobił obiad i ku mojemu zdziwieniu uspil jakimś cudem syna
Nie wiem jak on to robi ze Tymi potrafi usnac przy nim (moja teoria - syn sie tak nudzi;-) )

Dzis dietuje. Juz nie chce zgagi.

Iza i jak zakupy? Upolowalas coś fajnego?
Ja szperam po necie:-)) ale bardziej zeby popatrzeć

Tosika super postęp z mała. Jeszcze trochę i zacznie jeść drugie:-)
Jednak dzieci wola jeść w towarzystwie

Madzia i jak po dniu na studiach?

Macham do Was jedną ręką spod zwału kartonów, mając nadzieję, że nie będą przyczyną mojego dramatycznego zgonu, jak u bohaterki pewnego serialu:-p Na razie wychodzi na moje, czyli, ze nie da się spakować wszystkiego w jeden weekend, ale...mamy jeszcze 5 dni, więc poki co nadzieja jest;-) Sajgon w mieszkaniu osiągnął masę krytyczną, Flo i kot zachwyceni pętają się R pod nogami, ja grzecznie kwitnę na kanapie i zarabiam;-)

Renia, na zgagę to dieta cukrzycowa jest dobra, mnie mniej męczy od kiedy nie jem smażeniny i innych toksycznych produktów, starając się w miarę rzetelnie trzymac diety. Przy okazji, Sylcia, wielkie dzięki za skany, diety są rzeczywiście super, bo głodna nie chodzę:tak:

Iza, nie badź matka-Polka, kup dla odmiany coś dla siebie:-) Ja też dziś na wirtualnych zakupach, ale w sklepach z AGD:-p Kapitalizm to przekleństwo, bo jak wybrać jedną z 50 identycznych lodówek? Kiedyś do wyboru był Polar duży albo mały i zycie było prostsze:-p

no i nie pamiętam co jeszcze...idę pokierować trochę robotami, bo R jest na etapie pakowania wszystkiego bez segregacji, a używane świeczki z moich 30-tych urodzin naprawdę nie są nam na wsi niezbedne:-D

reklama
Surv, faktycznie przeprowadzka to właściwy moment na segregację tego co sie posiada:tak:
Madzia, tak to można studiować;-):-)
Sylcia, u nas podobna pogoda:sorry:Strasznie dziś wiało, ale jak ustawało i było słonko, to tak przyjemnie:tak:
Tosika, super, że Antonina zaczęła wcinać zupki. Mój Miki jest na etapie, że czasami mówi, że coś w przedszkolu jest smaczniejsze:shocked2:
Dorka, wsciekle Ci zazdroszczę tego chruściku
Kicrym dokładnie wiem co czujesz - ja też z tych, które mając wykończeniówkę chorują. Kompletnie nie mam wyczucia i strasznie się wtedy męczę
Izabelka, kupiłaś coś?
Olga pokaszluje rano a w ciągu dnia ma chrypkę. Wczoraj na basen poszedł tylko Miki z tatą

Ostatnia edycja:
Do góry