reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam,jeszcze nie urodzilam:-D
Renia znowu skorcze mialam wieczorem i w nocy:baffled: Rano posprzatalam mieszkanie zrobilam zupe i co jakis czas skorcze sie pojawiaja:tak:Rano odszedl mi tez kawalek czopu:tak:Franek chyba czeka do wizyty u ginka:-D To Ci narobila kocica jedna;-)
Survi super ze do domu idziecie:tak:
No i to na tyle bo mala marudzi,juz bajek nie chce ogladac,a ja po tym sprzataniu bym sobie polezala:happy2:
Milego dnia dla wszystkich:tak:

reklama
Renia, wczoraj prasowałam. Miałam masakrycznie dużo. Nie wiem kiedy sie tak naprodukowało. Chyba ze dwie godziny przy desce:shocked2: Niestety kolejne pranie się suszy
Dorka, kurcze, to chyba będzie lada dzień...
Surv, super, że juz wyszłyście!!!

Dorka no to juz tuz tuż:-)
Franko grzeczny, że czeka na konsultacje lekarską

Kasiu no to zazdroszczę, że masz to za sobą
ja dzis muszę choć połeowę machnąć a tego cała sterta
może nawet zaraz zasiądę bo mam chwilę luzu
P zabrał juniora na ogród więc jestem sobie sama doma
za godzinę przychodzi pani do sprzątania łazienki bo ja juz patrzeć nie mogę na ten syf - kamień i rdza zaatakowały a mój książe na białym rumaku sobie nie radzi z czyszczeniem;-)
podejrzewam, że on nawet tego widzi - prysznic działa, wannadziała to co się czepiać:baffled:

Ja juz poprałam wszystko w sypialni
kołdry sie suszą na powietrzu
pościel w suszarce więc syt opanowana
kotka udaje obrażoną ale ja też;-)

Jestem ciekawa jak Flo zareagowała na Sarę
Surv czekamy na wieści z domu

Witam i ja:)
Widzę, że Surv już dała znać, że wychodzą:)
Pat jeszcze raz przesyłam buziaczki:tak::-)
Madzia my takie też mamy (akurat z adidasa, ale trochę w innym odcieniu),ale ja akurat je traktuję jako typowo na basen, nad wodę, a szukam czegoś takiego na co dzień :tak::happy2:mam już fajne bartki na oku, ale muszę z Kubą iść, bo te 26 mi się strasznie duże wydają:baffled:
Renia ach te kotki:-p
Dorka no to Ty tam sobie zanotuj nasze nr telefonów, bo to już,już:tak::-D

Kuba się dostał do p-la, ale jak zobaczyłam tą listę to trochę się przeraziłam, jest dość dużo dzieci moich koleżanek,znajomych, więc będą u mnie w grupie. Chciałam tego uniknąć a tu się okazuje, że niestety:cool2:
Spadamy na plac zabaw:tak:

Kic no chyba opcji nie było żeby się nie dostał do pla
rozumię, że lepiej sie czujesz?

Dorka to kiedy ta wizyta - dzisiaj czy jutro?

Ja poprasowałam wszystko
za kotem posprzątane już wysuszone wyprasowane
P przyjdzie z ogrodu pościel założy i gra i bucy a kot ma zakaz wstępu do sypialni

Junior na ogrodzie cały czas:-)
fajnie jest mieć ten ogród za domem

oki pani juz kończy sprzątac łazienke
wreszcie jest błysk jak w reklamie

Renia, tak dziękuję:) już lepiej, o wiele:tak:w sumie obyło się bez antybiotyku, więc spoko:) a co do p-la, gdybym źle wniosek wypełniła to mógłby się nie dostać;-)znowu mamy taki przypadek w moim p-lu:dry:nie wiem ludzie nie potrafią czytać czy co:dry:no super taki ogródeczek:tak:
Oliwa już padła, więc nie wiem co będzie w nocy robić, ale w sumie spała godzinkę do 13 więc już była zmęczona i to bardzo. Kuba ogląda bajkę, dziś spał w p-lu więc wcześniej niż 21 nawet nie mam co liczyć:dry::happy2:

No to meldujemy się z domku! Flo bardzo pozytywnie na Sarę zareagowała, chodzi, głaszcze, przytula, a ja staram się, żeby nie czuła się za bardzo zaniedbana, choć tu bedzi eproblem, bo jak Sarze stres szpitalny puścił, to wisi na cycku non stop;-) Ale to i dobrze, bo wczoraj już zaczęło mi mleko zanikać, więc w ostatniej chwili laktację uratowałam, aczkolwiek niedawno się poddałam i w ramach akcji Uwolnić cyca zapodałam smoczek, który dzięki bogu toleruje lepiej niż Flo

Zaraz bedziemy się myć, co nie jest proste przy zagipsowanych nóżkach, ale może w końu uda się po myciu uśpić głodomora, to poczytam co u Was...na razie widzę tylko, że Dorka i Renia nadal w dwupaku;)

Renia, to faktycznie masz teraz błysk
Surv, pytałam na FB jak Flo, ale teraz już wszystko wiem. Super!
Moje jeszcze oglądają Klub Myszki Miki ale zaraz zaganiam do spania:tak:

Juz po wizycie. Chcialam sie tylko odmeldowac. Jeszcze nie rodzie,szyjka krodka a rozwarcia brak nawet ma palec co U wielorodek zadko sie zdarza. Co I jak dalej jutro no ide spac. Dobranoc.

reklama
Surv super, że juz w domu i wpadacie w rytm
a jak ty sie czujesz po cięciu?
ja zaczynam ciut tego bólu "po" sie obawiać bo po Tymim było ciężko i chodzić ledwo chodziłam
super, że laktacja wychodzi - niech mała ssie i rośnie zdrowo

No tak Dorka i ja w dwupaku ale pewnie juz niedługo;-)
mój dziś gniecie nieziemsko i bóle w krzyżach dają sie odczuć
zobaczymy jak nocka
oki ide kąpać juniora i do spania
grunt, że juz skończone leczenie - 0 lekarstw:-)

dobrej nocki

Do góry