reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Weroniczko wszystkiego naj z okazji ukończenia 4 roku!!!
Karteczka bedzie. Ciotka zaspala i nie wysłała. W tym tyg sie za to wezmę

Młody usypia na raczkach P
Jakiś rozbujany ostatnio. Za dużo chce gadać zamiast grzecznie spać
Z rana to nawija jak szalony:-)

Kic no to wysyłaj częściej chłopaków na wieś:-)

Jakas cisza ostatnio na bb
Chyba wakacje w pełni :-) no nic popisze sobie z Kic i Madzia:-)

reklama
Werka sto lat!dużo zdrówka, uśmiechu i samych radosnych chwil!

Au nas dziś pogoda dość kiepska, po p-lu Kuba zaprosił kolegę, ale ja na 16.30 szłam na warsztaty więc zabawa była tylko do 16.Jutro powtórka bo za mało było chłopakom
:-p

Renia no tak wiadomo kto na straży bb czuwa:-pteraz u Was taki fajny głużeniowy czas się zaczyna:happy2:
Iza jeszcze kilka dni i laba!super że koncert udany:tak:

Ech a ja się dowiedziałam, że będę musiała w sierpniu do pracy wrócić:baffled::-(coś jeszcze kombinuję z l4, ale nie ma kto robić, tyle dzieci chętnych na dyżur że będą musiały wszystkie do pracy przyjść:baffled:już się martwię co to będzie:baffled:

No chwilunia, ja z bb sie nie wypisuję.
Ale Renia szacun. Pamiętasz jak wątpliłam, że po porodzie będziesz aktywna, a tu proszę! Super!
Kic, no na pewno fajniej byłoby w domku siedzieć...
Izabelka, super, że wypad sie udał. Jak psinka? Dorośleje, czy nadal szczeniakowo szalona? Bo moja głupieje. Teraz chyba zaczyna się jej okres młodzieńczego buntu i głupoty;-)
Weroniczko, wszystkiego najcudowniejszego!!!

I ja witam rankiem:)
Kuba już p-lu, Liwa zasypia, coś dziś śniadania nie chciała, mam nadzieję że to z braku głodu a nie z choroby:sorry2:
Ja już dostałam grafik na sierpień, no po prostu luksus:baffled:mam tydzień wolnego w połowie, no jakoś mi ciężko to przyjąć do wiadomości no ale mus to mus:baffled:
Kasia nie no my nikogo absolutnie nie wypisujemy:-Dwpieramy się jako strażniczki BB:-p

U nas pogoda kiepska, na razie siedzimy w domu, po południu z Kubą wyjdziemy:happy2:

Miłego dnia!

hej,
ja też jestem, ale mam ostatnio jakoś zaganiany czas.
na wyjeździe byłam, ale od soboty do niedzieli bo w czwartek Lenę szkarlatyna dopadła i nie chciałam jej zostawiać na cały weekand. Było super, tylko M popsuł mi nastrój tel o 1:00 w nocy, że mu Sonia płacze już z 40 min i nie wie co robić, a wystarczyło dziecku pić dać:baffled: ogólnie jednak spisał się super, dziewczyny ok, w mieszkaniu czysto:-)
Sonia już łazi na dwóch nogach pełną gębą, po mieszkaniu to prawie non stop, na dworzu różnie. No i oczywiście jak się bardzo spieszy to na czworaka najszybciej:tak:
WERA - 100 LAT!!!!!
Sorry że narazie tylko o mnie, postaram się potem nadrobić.

witam rankiem

młode w wózku ululałam - ten to lulak jest nie z tej ziemi
i jeszcze musi czuc, że jestem bo jak tylko zniknę z pola widzenia to taki płacz że szok
P mówi, że wczoraj jak wychodziłam z sypialni (mimo, że lezał obok taty) jak tylko przekroczyłam próg to zaraz kwaśna minka i kwękanie
no tak jesteśmy jednością ;-)

Kic u nas też wredna dziś pogoda i nici ze spaceru
chyba będzie padało - oki co wieje okrutnie i chłodno
a dyżurem się nie przejmuj, tydzień to dasz radę, mama pewnie z dzieciakiami pomoże
no i jeszcze pytanie z ulubionych - co sądzisz o spacerówce pepp nuna czy coś takiego?
wczoraj widziałam dziewczyne z takowym, nawet mi sie spodobał;-)
normalnie tyle nowości od czasu Tyma sie pojawiło, że sama zwracam uwagę na te sprzęty;-)

Kasiu no sama w szoku jestem, że mam czas usiąść na bb choć do tej pory w piżamie biegam i jakoś prysza nie mam czasu zaliczyć:-) Czekam na P bo ma wpaść do domu i wtedy na spokojnie skorzystam

kurcze moje chustowanie się oddala
dziewczyna w zeszłym tyg chorowała a wczoraj nie odbierała tel
a tak mi zależy na tym motaniu
no nic może w przyszłym tyg sie umówimi chyba, że ja wyjadę do dziadków do syna bo on ani mysli o nas i o powrocie
choc i tak do p-la nie wyślę (no właśnie koleżanki córka od tygodnia szkarlatyna) to może lepiej niech tam siedzi

Dorka co u Was? Daj znać jak tam Franio??? już wyszliście z tego szpitala?

Renia nieee, mam tylko tydzień wolnego:sorry2:cały sierpień idę na dyżur:confused:a nuna bardzo fajna!tylko ma dość małe siedzisko tak do 1,5 roku, bo oparcie dość krótkie, dziewczyny jej używają z adapterami maxi cosi pod fotelik i też super, bo się na płasko składa więc mało miejsca zajmuje:tak:trochę terkocze na kostce brukowej, ale można zawiązać gumki i jeździ ciszej.Szkoda że dziś napisałaś, bo do wczoraj była promocja na markafoni i nuna też była, ja sobie kupiłam solę:tak::-)zobaczymy co to za cudo:-pma być do 14dni:)
Pabla zazdroszczę tego chodzenia:-pno i M się spisał, jestem ciekawa jak mój by sobie poradził:baffled:pewnie by z Kubą na tel grał do północy:-pw sierpniu będzie przy Liwce więc będzie miał się okazję wykazać:-p

Idę obiad zrobić i spadamy na dwór:)

Kic właśnie oblookałam sole;-) fajna
ja w sumie jeszcze nie kupuję bo póki co gondola;-) ale wpadłam w wir wózkowy i podglądam to tu to tam;-) jak będę szukała to na bank będę na hot line z Tobą jako najwyzszej klasy ekspertem w tej dziedzinie
a ten pepp mnie sie po prostu spodobał bo wyglądał tak zgrabniutko (na 4kids za ok 700zł jest)

Pabla super, że wyjazd jednak się udal i mężyk dał radę z dziewczynami
jak Lenka? już zdrowa?

Kurczee blaszka niech mnie znowy poratuje któraś z adresami
mam listę dzieciaków od Kasi ale z 2010r i pewnie dużo nieaktualnych
gdzie to jest na zamkniętym bo szukam i tylko trace czas bo nie widzę;-)
poratujcie sierotę hihihi
ja zawsze mam ten sam problem
w zeszłym roku zapisałam na pulpicie żeby było, ale mam nowego laptopikczu i oczywiście znowu brak danych
oki idę skoczyć po karteczki do wypisania bo zaspałam w tym roku a tu kolejne urodzinowe dziewczyny szykują się do świetowania

Ja też się nie wypisuję, tylko galop mam ostatnio: praca, dzieci, goście na okrągło:baffled: Dorka wczroaj pisała mi, że w środę będzie wiadomo, czy ich puszczą ze szpitala.

Werciu, wszystkiego najlepszego! Karteczka w przyszlym tygodniu, bo też zaspałam z wysyłaniem, no i musze zaopatrzenie we Wrocku uzupełnić, bo u nas w miasteczku zaopatrzenie marne:sorry2: Może wieczorem uda mi się napisać coś więcej, ale przynajmniej czytam sumiennie, to co piszecie, jak mlodą karmię:-)

reklama
Renia i co z tego że gondola:-pnunę mogłabyś mieć jako stelaż pod fotelik, żeby stokke wszędzie nie taszczyć:-pa na wiosnę jak siedzisko już założysz to też jako taki galeriowy wózek, bo fajnie się składa na płasko:tak::-pmi też się nuna podoba, ale kupiłam baby jogera city mini i w sumie jakoś przeszła, ale może sobie we wrześniu sprawię tak na otarcie łez że do pracy wracam:-p:-Da listę wzięłam z zamkniętego tam gdzie są numery tel, to chyba dwie kartki wstecz musisz przesunąć tam Kasia wklejała listę, a potem Sylcia wrzucała adres od Tosiki i Surv swój nowy.Ja wysyłam wg tej listy do tych forumek które się udzielają, no do Tośki od Tosiki też wyślę, bo ona zabiegana to wybaczę:-p
Surv czytaj, czytaj :) dawaj znać że żyjecie:) dzięki za wieści od Dorki:tak:

Liwka już zasypia, Kuba gra jeszcze na kom. zaraz kolacja i spać:tak:jeszcze 3 dni do p-la i wakacje, ło matko jak ja to wytrzymam:-pnajgorsze to gotowanie obiadów:baffled:teraz praktycznie nie gotuję, bo jakoś z M sobie zawsze coś zjemy, albo na mieście, albo coś do domu zamówię, albo jakąś zupę na szybko i tak tylko w weekend coś tam upichcę, a tu cały tydzień będę musiała do stołu młodemu podawać:-p
spokojnej nocki!

Do góry