reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

dziewczynki dziękuję za życzenia dla Weroniki :tak: a rodzince Kicrymków za piękną kartkę-Wercia zachwycona :-D

ja w tempie przerastającym moje możliwości, wymiękam; 3 days left :-p:rofl2::rofl2::rofl2:

Kasiu moja chyba ma bunt jak Twoja, było git- znowu robi w domu, niszczy meble, ściąga z blatu wszystko; mąż nerwowo nie wytrzymuje :-) mi też już się ciśnienie podnosi...trzeba przeżyc
dobranoc ;-)

reklama
heloł
Kic wielkie dzięki za namiar na adresy
zaraz sie za nie wezmę tzn dszukam i zapiszę na pulpicie;-)

ja z mlodym raz tylko byłam w sklepie i jeżdził w gondoli
nie znoszę fotelika samochodowego bo jak patrze jak on tam w nim siedzi taki skulony to jakoś mnie samą kręgosłup zaczyna boleć hihihi
ale wózio fajny
właśnie jeszcze go ohlądałam na necie i widzę, że fotelik w niego się wciska
a za ile był na markafoni?

Surv dzięki za info od Dorki.
oby juz wyszli we środę

kurcze juz 23cia prawie a ja dalej na nogach;-)
ale dziś pospałam z młodym od 16do18 więc chyba starczy

Hej Hej
Ja też się melduję
i jakoś tak mam dzień zjazdowy.no ale cóż przejdzie
Podczytuję ale jakoś czasu jak na lekarstwo...Renia..uważaj bo Cię Kic zarazi manią wózkową :)
Kic..a co z młodą jak do pracy wrócisz?
Dorka...co u Ciebie
Ja też poproszę aktualną listę
Surv sie przeprowadziła i ktoś jeszcze?
lipcowe dzieciaki co sie w czerwcu urodziły muszą uzbroić się w cierpliwość ale jak narazie buziaki i karteczka dojdzie napewno :)
aaa widziałam sie z magdzikiem ostatnio, fotki mam jakieś to wrzucę
to może odrazu bo potem znowu mi zejdzie
paa

Hej!
Izabelka, u nas dramat jest ze spacerami - pies z nami wychodzi, a nie my z psem :-/ W mieszkaniu na szczęście nie leje, ale demoluje przedpokój jak zostaje sama... Łobuzy jedne!
Nie mówiłam Wam, ale m zrobił mi niespodzianke i w piątek bladym świtem jedziemy w Tatry. W sobotę powrót, ale i tak cieszę się jak głupia ;-)

Wercia 100lat!
karteczki poszly hurtowo w piatek;-) Mam nadzieję,ze dojdą chociaż znaczki się troszku krzywo Mackowi nakleily:sorry2:

Kic,Renia to pokażcie te wózki,ja lubię oglądac nowości..chociaz nie wiem czy to bezpieczne,bo juz mnie buzz wkurza,speedi tez i parasolka tez ,wiec najchetniej bym wszystkie trzy sprzedala i kupila jakis fajny nowy...ale czy bedzie idelany? ..chyba nie:-p

Ja znow naukowo,jutro porjekt do oddania,a rysunki,wnioski i dane tech. w czarnej dupie.W sobote mega egzamin i trzeba wykuc na blaszke,sciagi i gotowce raczej nie przejda:baffled: a zdac musze bez dwoch zdan!

Majka juz ostro na czterech soti,jeszcze do przodu nie ruszyla tylko sie buja.Wczoraj za rada pani ze zlobka,zeby przyzwyczajac do nocnika,posadzilam gwiazde i na 3 posiedzenia bylo 2 x siku i raz kupa:szok: Dzisiaj jak ja posadzilam to tez nalala... w szoku jestem:szok:
Oki ide,bo juz cos demoluje,wstala to idziemy sie przejsc do apteki i do piekarni.
Nocke mialysmy dzisiaj do bani...chyba glodna byla..nienazarte to takie ,ze nie wiem.

heloł
pisze jedna reka bo druga buja wózio
normalnie ksieciuniu

bylismy na spacerze
a teraz na balkonie spal
akurat umówiłam sie w sprawie markizy
przyszedł fachowiec a Igi sie obudził i taki ryk, ze w sumie nic nie ustaliłam - tyle ze ma byc na pilota
jutro skocze do firmy to obgadam szczególy i kolor wybiore bo w sumie to wazne dla mnie

madziu a twoj adres na tej liscie jest aktualny??

no i jaki adres ma Haszi bo tez sie przeprowadzała chyba?

my jutro szczepienie
jeszcze rota tylko musze zakupic bo tez zaaplikuje
oki koniec spania
pora karmienia
do pozniej

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wcięło mi posta przez linki dla madzi:-p

Iza
cieszymy się, że się podoba:) no tak odliczaj, bo już malutko zostało:) trzymam kciuki żeby psina się w końcu unormowała:-p
Kasia zazdroszczę:happy2:kurcze że ten mój M nie mógłby mi niespodzianki zrobić tylko zawsze się mnie pyta o zdanie:sorry2:
Madzia zmieniaj!ja tam sobie nie wyobrażam jeździć wózkiem, który mnie wkurza:-pco za problem, sprzedajesz i kupujesz coś innego nie koniecznie nowego:tak:no i ideał nie istnieje, a czego od wózka oczekujesz?
Post w sierpniu będzie mój M i trochę moja mama a od września idzie do żłobka:tak:
Renia coś ok 450zł, dokładnie nie pamiętam,ale ta promocja już kiedyś była więc się powtarza.Ja teraz trochę żałuję bo mogłam zamówić tą nunę razem z solą:-pobecnie mam tylko nippera i BJCM, więc skromnie:-pno sola "idzie" to będę miała nową zabawkę:-pa ta godzinka, dwie w foteliku nic młodemu nie zaszkodzi;-):-)

Ostatnia edycja:
Kic - no właśnie, bo ja myślę nad spacerówką nową ostatnio - co byś poleciła? nowa,albo używana w cenie około 500-700 zł, całoroczna, do jazdy raczej w mieście, chociaż trochę rozkładana....tak sobie myślę że może na jesieni coś bym kupiła nowego i ładnego:-) edit - ten Nuna całkiem spoczko chociaż trochę taki kosmiczny:sorry2:
Kasia - super niespodzianka od M!
Dorka - jak tam z Franiem?

Ostatnia edycja:
reklama
My w koncu w domu,maly nie moze sie odnalesc;-)Teraz niby spi ale co jakis czas sie odzywa:tak:Ja tez nie moge za bardzo sie odnalesc,ale dam rade;-)
Wercia sto latek:tak:
Ja chyba nie dam rady w tym roku z karteczkami:-:)no: Przepraszam
Jutro popisze wiecej,Dobranoc:tak:

Do góry