Witam

Wczoraj miałam piknik integracyjny w p-lu, nawet fajnie było, ale wkurza mnie że większość rodziców nie potrafi się bawić ze swoimi dziećmi i dla swoich dzieci

Co do sprzątania to ja obecnie z M mam ciche dni

wkurzyłam się, bo zaczęłam temat zmywarki -że może by w końcu się zabrać za remont kuchni i wykuć w murze te kilka cm żeby zmywarka weszła, to mój M stwierdził, że NAM zmywarka w sumie niepotrzebna, a za tą kasę można by kupić deski do domu na wsi

no żesz k*** to ja sprzątam, zmywam, prasuję, piorę ale NAM zmywarka nie potrzebna, bo dom??!! więc zarządziłam podział obowiązków i kuchnia, a raczej jej sprzątanie należy do mojego M

wczoraj garnki pozmywał, dziś widzę wszystko stoi, więc tak będzie stało, bo ja tego nie tyknę

jutro przychodzi koleżanka do mnie z synkiem,ale trudno będzie syf, mam to w d***. Nie będę się dwoić i troić a i tak nikt tego nie docenia

no to się pożaliłam a propo sprzątania

Pabla pierwsze dni są trudne, mi tam syf w domu nie przeszkadzał, raczej bardziej męczyła mnie tęsknota za Liwką, ale teraz już jest git

tylko, że ja pracuję do 11 więc mam czas na domowe obowiązki

powodzenia!super, że z Lenki ręką już lepiej
Madzia super, że Maćkowi się zajęcia podobają

u nas też rytmika obowiązkowo dla wszystkich
Renia i co kotka znaleziona?dobrze, niech dziadek wie jaka to ciężka praca przy dzieciach

:-)
Madzia też miałam Bartki ale niebieskie, więc wystawiłam na all, a dla księżniczki kupiłam nowe

no i jeżeli chodzi o lekkość i ogólnie przyjemność to Superfity lepsze, także szykuj się na następne zakupy

;-)
Dorka wszystkiego co najlepsze!