reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka wszystkiego najlepszego !!!

Kurcze tak nam sie pogoda popsuła,że nawet na zakupy nie wyszłyśmy i w lodówce echo.
Na 17 idziemy na trening,a Majca zasnąć nie chce. Strasznie ciężko mi ją po południu położyc,a z drugiej strony widzę,że śpiąca, bo jęczy.
Maciek tez chyba ma ciżeki dzień , bo odkąd wróciliśmy z p-la do zrzędzi:dry:
Łeb mi zaraz pęknie.

reklama
Witam:)
Wczoraj miałam piknik integracyjny w p-lu, nawet fajnie było, ale wkurza mnie że większość rodziców nie potrafi się bawić ze swoimi dziećmi i dla swoich dzieci:confused2:
Co do sprzątania to ja obecnie z M mam ciche dni:confused2:wkurzyłam się, bo zaczęłam temat zmywarki -że może by w końcu się zabrać za remont kuchni i wykuć w murze te kilka cm żeby zmywarka weszła, to mój M stwierdził, że NAM zmywarka w sumie niepotrzebna, a za tą kasę można by kupić deski do domu na wsi:wściekła/y:no żesz k*** to ja sprzątam, zmywam, prasuję, piorę ale NAM zmywarka nie potrzebna, bo dom??!! więc zarządziłam podział obowiązków i kuchnia, a raczej jej sprzątanie należy do mojego M:-pwczoraj garnki pozmywał, dziś widzę wszystko stoi, więc tak będzie stało, bo ja tego nie tyknę:no:jutro przychodzi koleżanka do mnie z synkiem,ale trudno będzie syf, mam to w d***. Nie będę się dwoić i troić a i tak nikt tego nie docenia:confused2:no to się pożaliłam a propo sprzątania:-p:-D
Pabla pierwsze dni są trudne, mi tam syf w domu nie przeszkadzał, raczej bardziej męczyła mnie tęsknota za Liwką, ale teraz już jest git:tak:tylko, że ja pracuję do 11 więc mam czas na domowe obowiązki:tak:powodzenia!super, że z Lenki ręką już lepiej:tak:
Madzia super, że Maćkowi się zajęcia podobają:tak:u nas też rytmika obowiązkowo dla wszystkich:tak:
Renia i co kotka znaleziona?dobrze, niech dziadek wie jaka to ciężka praca przy dzieciach:tak::-)
Madzia też miałam Bartki ale niebieskie, więc wystawiłam na all, a dla księżniczki kupiłam nowe:-p:-Dno i jeżeli chodzi o lekkość i ogólnie przyjemność to Superfity lepsze, także szykuj się na następne zakupy:-p;-):-D
Dorka wszystkiego co najlepsze!

DORKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!

kot sie nie znalazł
owszem też rosyjski ale nie ona
na początku myślałam, że anodina tyle, ze brudna i pewnie opuchlizna głodowa ja dopadła;-)
tak strasznie chciałam, żeby to byla ona, że prawie w to uwierzyłam, ale P rozwiał moje oczekiwania

Kic i trzymaj się tego postanowienia
chłopy tak własnie myślą, ze nie trzeba bo przecież się robi nie wiedzieć kiedy czysto
u nas w domu było tak, że w wigilię kto zjadł uszko z tzw niespodzianką mył naczynia po kolacji (zawsze się mówiło, że cały rok)
niestety moja mama miała tego pecha, że nie dość, że sama te uszka robiła to jeszcze u niej w talerzu lądowało to "wyjątkowe" cuś
ale pewnego razu tato sie natknął i już nie mógł się wymigać
to urządzenie zmieniło losy tradycji wigilijnej;-)

dziś znowu zastoj mi sie zrobił
poł dnia walczyłam, aż wreszcie na noc syn sie zlitował
ok padam na ryjek
popłace rachunki i odsypiam - bo znowu nocka do bani była

Jestem! Czas mi galopuje. Co chwile coś!
Z resztą same wieci jak to jest z dwójeczką, choc i jedynak potrafi dać w kość ;-) Poza tym m często chodzi na nocki do pracy, więc w ogłe wszystko sie przestawia.
Dzieciaki szaleją, pies dostaje kota, bo nie wybiegany przez cieczkę. I jakoś tak się kręci. A mnie coraz bardziej odrzuca od kompa po południu. Poza tym m często bierze mojego lapka a ja na netbooku niecierpię:sorry:

U mnei też w tym tygodniu wyjątkowo kiepsko z czasem: dzieci mają dość wzajemnej obecności i sobie regularny łomot spuszczają, Flo do tego zapalenie krtani ma, a i Sara znowu zaczyna kaszleć, no i już się goście na chrzciny zjeżdżają: wczoraj przyjechała mama z mega-agresorem....jak z nią dłużej przebywam, to stwierdzam, że nie jestem jednak aż tak fatalną matką, bo może być gorzej:-p:-p Jutro dojezdża nadęty szwagier zagraniczny, ktory już oznajmił, że do kościoła nie idzie, bo jego protestanckie pluca katolickie kadzidło dusi:-) a chwilę po nim druga siostra z rodziną... szukajcie w poniedziałkowym Fakcie relacji z masakry tepą siekierą jaka rozegrala się w spokojnej podgorskiej wsi, gdy dotychczas niekarana i w zasadzie niepijąca kobieta w średnim wieku dala upust swoim uczuciom do rodziny:-D

Surv widzę, że u Was lekka masakra:szok: Ale wydaje mi się, że niejedno przeżyłaś, więc i z tym najazdem sobie poradzisz. Trzymam kciuki!
U mnie dzis była kuzynka z dzieciakami, więc wszyscy szczęśliwy - dzieci, bo wybawione, my bo wyplotkowane :-)

Dorka, ale ze mnie gapa... Widziałam, pamiętałam a ... zapomniałam... Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Miłości, radości i spełnienia wszystkich marzeń

Surv jesteś niemożliwa.
Kic i jak przełamał się do tej zmywarki? Może argument ,że niższe rachunki za wodę są przy zmywarce.
Renia, nie zła przygoda , wyobrażam sobie jak się dziadek musiał stresować.
Madzia, donbrze że Maćkowi się podoba na zajęciach, my w środę na tequondo (nie wiem jak to się pisze)
My we Wrocławiu dziś przyjechaliśmy. Mało się odzywam, wysyłek mam dużo, to do południa roboty full, a po południu to się staram coś z Maksem robić, aby w domu się nie zanudzić.

reklama
WItam rankiem:)
Oczywiście jak na weekend przystało pobudka o 6:dry:
Kamu nie wiem czy się przekonał, może jak m-c gary będzie mył to skuma, że na prawdę dużo tego jest.A argument z wodą nie przejdzie, bo płacimy ryczałt więc możemy lać i lać:-psuper, że interes się kręci:tak:
Surv to widzę, że będzie chata pełna gości!może przynajmniej się dzieciakami zajmą?oby wszystko przyjemnie się odbyło:tak:
Kamu oj szkoda, że to nie Wasza kotka:-(ale jak ludzie dzwonią, to znaczy że się interesują takimi znajdkami:tak:

Kuba dziś jedzie z mamą na wieś, więc trochę odsapnę. Mam kod do Smyka na -30% to może się przejdę jakieś skarpetki młodemu kupić:-p
Dziewczyny sprzedaję swojego joolz'a w stanie idealnym na gwarancji, może macie kogoś to dajcie znać;-)
Spacerówka JOOLZ DAY 2012 GWARANCJA + gratis Katowice • Tablica.pl

Do góry