survivor26
Mamy lipcowe'08
No właśnie, też miałam pytać, chociaż przy sajgonie jakie panie mają z Flo, to ja chyba niżej Kruka czy Louisa Vuittona nie mogę mierzyć, coby mi dziecka z przedszkola nie relegowali:-) Niby spoko z przedszkolem, jęki że nie chce chodzić wyraźnie mniejsze, ale na miejscu już tak różowo nie jest: młoda nie chce uczestniczyć we wspólnych zajęciach, regularnie wpada w histerię, no i skutek jest taki, że oprócz Neli mało kto ją lubiKic..a masz może pomysły na prezenty dla Pań nauczycielek na dzień nauczyciela???
ze tak zapytam u źródła![]()

Post, zdrówka dla młodzieży! U nas po tygodniu przerwy już znowu Flo nosem pociąga, pewno ją wczoraj na wycieczce podwiało lekko, ale na razie liczę jeszcze, że samo przejdzie

Kasia, no nieźle, chcesz mnie z rynku wygryźć?

co do łóżka piętrowego, to moja koleżanka kupiła takie córkom jak miały, odpowiednio 1 i 3 lata, i dziewczynki bez problemu przywykły, a to chyba najlepsze rozwiązanie na małe powierzchnie

Madzia, no 'dupa' lepsza niż 'k***a", którą ostatnio rzuciły w ferworze zabawy kucyki Flo:-) Na szczęście zdarza się to bardzo rzadko, bo staram się jak mogę hamować własny język przy dziecku widząc, jak fantastycznie zapamiętuje to co akurat nie powinna

Hashi, Kate witajcie z powrotem i piszcie częściej

Zmykam do roboty, a nie chce mi się okrutnie, jakiś kryzys twórczy mam, albo wypalenie zawodowe po 20 latach pracy