reklama
witam kochane babeczki
u mnie cisza i spokój
Ignas usnął
P z T pojechali
a ja oglądam telewizję śniadaniową - wieki nie oglądałam bo z rana z 2ką zawsze coś
dzis odkryłam pierwszego ząbka;-)
w sumie od wczoraj moja pierś coś czuła ale dziś na własne oczy ujrzałam
lewa dolna jedyneczka się przebiła przez dziąsełko
wścieki ostatnie i maruderstwo mają swoje wytłumaczenie
oj zima się zbliża
właśnie odkryłam, że Tymi ma jedną kurtkę zimową więc czas na zakupy
z zeszłoroczego zestawu wyrósł
najchętniej to kombinezon tzn kurtkę ze spodniami zakupiłabym bo zaraz śniegi i pewnie się przyda
jakoś tak szybko się ochłodziło, że kurteczki jesienne tzw przejściowe niezbyt wykorzystane
no i buty zaraz zimowe trzeba bedzie zakupić
matko kochana nie znoszę takich zimowych wydatków - bo to raptem kombinezon i buty i kilka stówek pójdzie, a w lecie to obkupiłabym koszzulkami i spodenkami po sufit
dobra koniec marudzenia - mam czas dla siebie więc zmykam pod prysznic
sorki ze tylko o sobie
miłego dzionka
u mnie cisza i spokój
Ignas usnął
P z T pojechali
a ja oglądam telewizję śniadaniową - wieki nie oglądałam bo z rana z 2ką zawsze coś
dzis odkryłam pierwszego ząbka;-)
w sumie od wczoraj moja pierś coś czuła ale dziś na własne oczy ujrzałam
lewa dolna jedyneczka się przebiła przez dziąsełko
wścieki ostatnie i maruderstwo mają swoje wytłumaczenie
oj zima się zbliża
właśnie odkryłam, że Tymi ma jedną kurtkę zimową więc czas na zakupy
z zeszłoroczego zestawu wyrósł
najchętniej to kombinezon tzn kurtkę ze spodniami zakupiłabym bo zaraz śniegi i pewnie się przyda
jakoś tak szybko się ochłodziło, że kurteczki jesienne tzw przejściowe niezbyt wykorzystane
no i buty zaraz zimowe trzeba bedzie zakupić
matko kochana nie znoszę takich zimowych wydatków - bo to raptem kombinezon i buty i kilka stówek pójdzie, a w lecie to obkupiłabym koszzulkami i spodenkami po sufit
dobra koniec marudzenia - mam czas dla siebie więc zmykam pod prysznic
sorki ze tylko o sobie
miłego dzionka
Renia, wierzę, że straszna ulga jak kotka wróciła. Super!
Sylcia dzięki! Zawsze jak mam mozliwość, to najpierw czytam. Książka to podstawa! Słysząłam że serial bardzo wciąga
Ale u nas jesiennie, ale tak negatywnie jesiennie - zero słońca i chłodno buuu Dobrze, że nie pada
Sylcia dzięki! Zawsze jak mam mozliwość, to najpierw czytam. Książka to podstawa! Słysząłam że serial bardzo wciąga

Ale u nas jesiennie, ale tak negatywnie jesiennie - zero słońca i chłodno buuu Dobrze, że nie pada
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej
Kate, nie pisałam wcześniej, również trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie, a co do wyrobów u nas M często robi, szynkę i boczek wędzi, a czasem także kiełbasę.Mniam i bez chemii
Reniu gratki dla Ignasia za pierwszego ząbka i buziak dla niego. Oj wydatki zimowe też zawsze mnie przerażają.Ale w tym roku już chyba wszystko mamy
Kasiu oj wciąga wciąga ja za pierwszym razem oglądnęłam 4 odcinki.AA jest tam sporo scen brutalnych to raczej oglądanie na wieczór lub bez dzieci
A ja zaraz po Wiki idę (leją u nas asfalt u nie bardzo da się jeździć)
, a potem jadę zmienić opony na zimowe, coś straszą śniegiem w weekend
Kate, nie pisałam wcześniej, również trzymam kciuki za fasolkę u Ciebie, a co do wyrobów u nas M często robi, szynkę i boczek wędzi, a czasem także kiełbasę.Mniam i bez chemii

Reniu gratki dla Ignasia za pierwszego ząbka i buziak dla niego. Oj wydatki zimowe też zawsze mnie przerażają.Ale w tym roku już chyba wszystko mamy

Kasiu oj wciąga wciąga ja za pierwszym razem oglądnęłam 4 odcinki.AA jest tam sporo scen brutalnych to raczej oglądanie na wieczór lub bez dzieci

A ja zaraz po Wiki idę (leją u nas asfalt u nie bardzo da się jeździć)

Sylcia jeśli wkłądka 13,5 to były by dobre, bo Majka ma teraz 13 cm,ale jeszcze dla pewności podjadę do ccc i zmierzę z tej firmy.
Survivor a co pomarańczowy to zły? ja tam wybredna nie jestem
Ten biały rozumiem, że chcesz,wiec po niedzieli wyślę. Adres chyba jest na odp. wątku.
Kate mój gagatek to też taki mało cierpliwy w kwestii takich zajęć. jak z nim czasem siąde do rozwiazywania ćwiczeń dla 4-latków to raptem trzy strony zrobimy i już mu sie więcej nie chce,a nie jest to jakieś nie wiadomo co, tylko najprostsze książeczki z naklejkami
Na ang. nie chodzi,więc nie wiem, natomiast zastanawiam się jak mu pójdzie na szachach,ale skoro sam chce to spróbujemy.
Renia gratuluję pierwszego ząbka!
Survivor a co pomarańczowy to zły? ja tam wybredna nie jestem

Ten biały rozumiem, że chcesz,wiec po niedzieli wyślę. Adres chyba jest na odp. wątku.
Kate mój gagatek to też taki mało cierpliwy w kwestii takich zajęć. jak z nim czasem siąde do rozwiazywania ćwiczeń dla 4-latków to raptem trzy strony zrobimy i już mu sie więcej nie chce,a nie jest to jakieś nie wiadomo co, tylko najprostsze książeczki z naklejkami

Renia gratuluję pierwszego ząbka!
survivor26
Mamy lipcowe'08
Survivor biorę ;-) nie pierz, ja wypiorę nie ma problemu. Mój też nie prany, choć czysty,bo prałam przed samymi chrzcinami w marcu,a potem już nie był używany. W sumie to jutro mogę wysłać, bo mi sie pomyliło,że dzisiaj już piątek
Wyślij mi tylko adres, bo nie mogę znaleźć volte1@interia.pl

Wyślij mi tylko adres, bo nie mogę znaleźć volte1@interia.pl
Ostatnia edycja:
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Madziu to czekam na decyzję :-)
A ja opony już zimowe, 1,5 godz.czekałam na swoją kolejkę, ale już mam z głowy.A jutro piątek jupi
A ja opony już zimowe, 1,5 godz.czekałam na swoją kolejkę, ale już mam z głowy.A jutro piątek jupi

Izabelka
Oski i Wercia
Renia gratulacje dla synka 
fajnie dziewczyny, że się wymieniacie
ja prawie wszystko mam
jestem padnięta- zebraliśmy i wysłaliśmy uwaga- tonę i 50 kg zakrętek; dzieci jak ładnie dźwigały, jestem z nich dumna
przed chwilką wrociłam z korepetycji; dzieci mnie dopadły; w locie kolacja i do zabawy zaraz

fajnie dziewczyny, że się wymieniacie

jestem padnięta- zebraliśmy i wysłaliśmy uwaga- tonę i 50 kg zakrętek; dzieci jak ładnie dźwigały, jestem z nich dumna

przed chwilką wrociłam z korepetycji; dzieci mnie dopadły; w locie kolacja i do zabawy zaraz

reklama
Witam i ja
Moje dzieciaki już śpią
Ja zmęczona okrutnie, coś ostatnio ciężko mam w pracy
może dlatego że liczebność grupy nie spada poniżej 20 dzieci, a ostatnie dni chodzi ich po 24
zaraz zrobię sobie kolację i idę spać
My na szczęście zaopatrzeni na zimę, na wyprzedaży kupiłam Kubie kombinezon i dodatkowe spodnie, a kurtek mamy ze 3
Liwka ma po Kubie 2, kupiłam jej różowe, ocieplane gacie w Kapphalu (nie mogłam się oprzeć
) a dziś mi jedna mama przyniosła po swojej córci piękny czerwony kombinezonik, więc też ma
gorzej z butami bo się obawiam że w połowie zimy Kubie będą za małe - mam jeszcze z poprzedniego sezonu,kupiliśmy w połowie zimy na wyprzedaży Bartki, obecnie są dobre ale co będzie np w grudniu/styczniu to nie wiem
mam na oku fajne ecco ale łamię się czy je kupować
Iza wow super wynik
my zbieramy dla wnuczka naszej woźnej, jest w wieku naszych lipcowych dzieci, więc tym bardziej mu kibicuję w prawidłowej rehabilitacji
Renia wow, super już pierwszy ząbek!gratki, teraz pewnie drugi lada dzień się pojawi
KATE no dziś już powiedział że na piłkę nie chce chodzić
ale mu się nie dziwię, bo same starsze dzieciaki takie ok 6-7 lat i dość trudne te ćwiczenia były, więc może za rok
Madzia widzę, Majka już przerosła Liwkę

Spokojnej nocki!
Moje dzieciaki już śpią

My na szczęście zaopatrzeni na zimę, na wyprzedaży kupiłam Kubie kombinezon i dodatkowe spodnie, a kurtek mamy ze 3

Iza wow super wynik

Renia wow, super już pierwszy ząbek!gratki, teraz pewnie drugi lada dzień się pojawi

KATE no dziś już powiedział że na piłkę nie chce chodzić

Madzia widzę, Majka już przerosła Liwkę

Spokojnej nocki!