Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myśmy wrócili wczoraj wieczorem, wyjazd do bani, bo R wrócił zaraz po odwiezieniu nas ze względu na ten rozgrzebany komin, a ja zostałam sama z dziewuszkami: Flo była w miarę grzeczna, natomiast w Sarę jakiś upiór halloweenowy wstąpił...zwany zębami chyba, bo ma gorączkę, lekki katar i żadnych objawów więcej oprócz pchania do paszczy wszystkiego co znajdzie
Aaaaa... i jeszcze bezsenność...dziś padł rekord,b o zasnęła na noc o 1.30... jakieś szaleństwo, bo wcale tego w dzień nie odsypia...moze ją satysfakcjonuje 8 godzin snu na dobę, ale mnie wcale
Nie wiem, czy jutro znowu iść do przychodni, bo co mi lekarka powie: opium na spanie zapisze?

pewnie powietrze mu posłużyło
najpierw byliśmy na rowerze, a potem ich jeszcze mama na spacer 2 godzinny wzięła
Oglądał bajkę, ja poszłam kolację robić wracam a Kuba śpi

jak gramy np w "grzybobranie" to w połowie zaczyna zbierać wszystkie grzybki i twierdzi że wygrał

a może rzeczywiście zęby ją męczą, chociaż Flo chyba też tak mała spała, co?

) i ja też jadę. Zawsze jedzie 2 rodziców jako pomoc dla dzieci.
na szczeście była grzeczna tylko w okolicach 18 zaczynała marudzić
Ona jest zaprogramowana na opcje "uśmiech" czasami sie zastanawiam czy to normalne;-) 

Chłopaki tez nie lepsi. Zagonieni po 20 do łóżek zwykle zasypiają o 22 bywa, że później.
więc ciesz się puki dają:-) No ale po kimś ona ten uśmiech musi mieć, nie?

Ja ostatnio mam przerwy w spaniu,niedosc ze w ciazy nie moglam spac to teraz tez

Zdrowka dla Wiki

Maly marudzi w lozeczku,zasna poszlam sie umyc ,a on sie w tym czasie przebudzi
Pewnie chce jeszcze dokladki cycka
Malemu lzawia oczy i kaszle
Ciekawe kiedy w koncu bedzie mial szczepienie
Ja dalej mam zawalone zatoki
Musze chyba czesciej robic inhalacje sobie
Nie wiem czy dobrze zrobilismy,ale do grudnia by juz sie w nia nie zmiescil