witam
my na nogach od świtu
moje młode jakieś upierdliwe się zrobiło - co 2h cyc (1,3, 5 je a od 6tej szaleje)
pewnie znowu zębowo
Kasiu fajnie, że dzieciaki chodzą na basen
oj Tymi strasznie chce bo uwielbia wodę, tylko, że z tatusiem nie zawsze się da, a mamusia póki mleko w dystrybutorach uziemiona
a z Ignasiem się już 3 miesiąc zbieram i jakoś jeszcze nie zapisałam (wymówka, że niby w Kato i dojeżdzac trzeba)
Kic no i jak piano?
u nas w p-lu zaczęły się zajęcia z instrumentu ale nie wiem jakiego konkretnie
perkusja pewnie najbardziej by ucieszyła;-)
oj wogóle tęsknota za dzieciakami okrutna
wczoraj smutny wrócił bo chciał jeszcze się bawić
dzieciaki strasznie miłe i wszystkie stęsknione za nim, a to jeszcze bardziej wzmaga chcęć przedszkola
znowu te same pytania - dlaczego nie chodzi do p-la?
P oczywiście juz by go wysłał, ale ja jeszcze do szczepień ppoczekac musze
też bym chciała, żeby już byl z dzieciarnia bo on byłby happy a ja miałabym tylko jednego na głowie
(wyrodna?)
surv pewnie powietrze górskie leczy wszelakie alergie
dziś pogoda dalej do bani więc okna znowu poczekają
za to prasowanie zniknęło i aż nie chce mi sie dzis nastawiać pralki bo zaraz znowu sie uzbiera
my na nogach od świtu
moje młode jakieś upierdliwe się zrobiło - co 2h cyc (1,3, 5 je a od 6tej szaleje)
pewnie znowu zębowo
Kasiu fajnie, że dzieciaki chodzą na basen
oj Tymi strasznie chce bo uwielbia wodę, tylko, że z tatusiem nie zawsze się da, a mamusia póki mleko w dystrybutorach uziemiona
a z Ignasiem się już 3 miesiąc zbieram i jakoś jeszcze nie zapisałam (wymówka, że niby w Kato i dojeżdzac trzeba)
Kic no i jak piano?
u nas w p-lu zaczęły się zajęcia z instrumentu ale nie wiem jakiego konkretnie
perkusja pewnie najbardziej by ucieszyła;-)
oj wogóle tęsknota za dzieciakami okrutna
wczoraj smutny wrócił bo chciał jeszcze się bawić
dzieciaki strasznie miłe i wszystkie stęsknione za nim, a to jeszcze bardziej wzmaga chcęć przedszkola
znowu te same pytania - dlaczego nie chodzi do p-la?
P oczywiście juz by go wysłał, ale ja jeszcze do szczepień ppoczekac musze
też bym chciała, żeby już byl z dzieciarnia bo on byłby happy a ja miałabym tylko jednego na głowie
(wyrodna?)
surv pewnie powietrze górskie leczy wszelakie alergie
dziś pogoda dalej do bani więc okna znowu poczekają
za to prasowanie zniknęło i aż nie chce mi sie dzis nastawiać pralki bo zaraz znowu sie uzbiera