Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ja jaaś niedospana...czemu muszę cierpieć na bezsenność akurat wtedy, gdy dzieci ładnie śpią?;-)
Idę paczki z prezentami pochować, bo moje wścibskie dziecko od wczoraj pyta, a czemu nie otwieram tego, co p. listonosz przyniósł:-)
Eh i mi smaka narobiłaś a wczoraj mi kumpela nowy przepis na pierniczki dała.

. Jak ja to przeżyje to nie wiem.
Człowiek myśli że sam najlepiej dopilnuje ,przewidzi każdą sytuacje a tak nie jest.Około 2 miesiące temu szłam z Ewką po Misia otworzyłam jej budkę w gondoli aby świat (czytaj niebo ;-)) poobserwowała i co się stało
kasztan spadł 3 cm od jej główki
z takiej wysokości jakby spadł np na oczko różnie mogłoby być 
Zamowiłam łacznie 8-9 paczek i czekam na nie jak wariat ;-)
ale okazja była mega .Dla R kurtka przeceniona z 269 na 60 zł ,świecąca piżamka star wars dla Michała na za rok;-) 17 zł z 79
Poszły ponad 2 zasiłki dla bezrobotnych ;-)ale mam już część prezentów dla rodziny;-)
Dobrze że dziewczyny lepiej 

Odnośnie prezentów Ty sie tu w Pl nie wykosztowuj M napewno super prezenty Wam wyśle i znając realia w UK tańsze niż u nas na All.My w Argosie czasami za grosze upolowaliśmy napawde super zabawki dla dzieci
do 2 :30
Powspominaliśmy stare czasy
ale oboje stwierdziliśmy że wolimy te obecne z marudami naszymi
Tylko Misiek był troszke obrażony że tata mu kwiatów nie kupił

Widzę,że R to się naprawdę stara. Fajnie.
. Jak dla mnie kompletna bzdura. Burakom się w niedzielę nudziło po prostu! ale,że po drugiej stronie sznur aut na zakazie to durnie nie widzieli
A tam pod uczelnią naprawdę ciężko zaparkować.
jakby nie mogli pouczenia dać, skoro już ich to tak w oczy kłuło.
Masakra jakaś karaja tych co najmniej powinni
Idę do roboty bo jak narazie od rana na necie siedzę;-)

Misia znowu chora po 4 dniach w przedszkolu

Juz nie wiem co mam robic
Wczoraj zrobilam syrop z cebuli
Dzis G idzie z nia do lekarza i pewnie znowu 2 tyg w domu
,a ja do pracy wracam:-(G ma zapytac o szczepienie na pneumokoki,moze cos pomoze

)

ja czasami tez sobie piwko wypije wieczorem
Bedzie dobrze

Jest nie mozliwy-wczoraj polozylam mu koc na podlodze,bo myslalam ze mata dla niego za mala,a on co po calym pokoju

e sie kulal

albo na mate sie skulal

W jeden dzien raczej nie dojdzie do Wloch,ale bedzie sms,a kartke dostanie z poslizgiem