Witam

Moje już padły, ech jaki spokój
Andula ja bym jeszcze nie woziła

. Już dyskutowałyśmy nt sanek na wózkomanii

przypatrz się, że one niby mają amortyzatory ale zaraz obok amortyzatora "biegnie" rurka, która jest osadzona na stałe, to jaki niby ma ten amortyzator pracować

dla mnie naciąganie ludzi i tyle, ale ja bym sobie wolała kupić jakiś wózek na dużych kołach niż sanki za prawie 300zł

U nas też dużo śniegu, mój niezawodny nipper sprawuje się wspaniale, no i wymarzony różowy lodger (śpiwór

) w haftowane kwiatuszki komponuje się ślicznie

zobacz sobie na używane quinny speedi

co do nart jestem ciekawa jak Kuba w tym sezonie sobie poradzi, w zeszłym super dawał radę a najbardziej go bawiła jazda na krechę

mam nadzieję, że będzie więcej śniegu i w tym roku pojeździmy
Sylcia też bym się na roraty wybrała, ale u mnie są rano (a ja na 6 do pracy) tylko raz w tyg są popołudniu chyba w czwartki. Ale w tamtym tyg, dzieciaki były chore, a w tym Kuba akurat w czwartek ma jasełka
Haszi e tam 9 dni szybko zleci

już myślałam, że ma jakieś specjalne perfumy;-)
Renia ja podaję Oliwci Hipp Bio Combiotic, obecnie 4

też nie miałam rozeznania, bo Kuba był na Nutramigenie a potem na Izomilu ze względu na alergię, ale moja pediatra mi poleciła Hippa i w sumie to było jedyne mleko które zassała

próbowałam mnóstwo tych mieszanek i moja Liwka nie chciała nic innego czy Bebiko czy Bebilon nie chciała nawet powąchać

Madzia to "se" prezent strzelicie

no my chcemy kupić tą nieszczęsną zmywarkę, ale kurcze auto musimy oddać do serwisu więc pewnie znowu kasa przeleci
Jutro mam jasełka i już mnie szlag trafia

no nic najwyżej odrecytuję wszystkie wierszyki, pośpiewam piosenki i tyle
spokojnej nocki!