reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witam z rana
kiepsko u nas
młody rozkaszlał sie na calego
świszczy jak świstak
no nie wiem czy nie wykrakałam z antybiotykiem
dzis od rana walczyłam z lekami ale sie poddaję
on traktuje je nawymiotnie
owszem to dobrze bo flegmy się pozbywa ale strasznie męczące
podłączyłam już go pod odkurzacz z nosem bo frida nie daje rady

sory ze tak o sobie ale serio jestem zrezygnowana jak są infekcje

Ja w antybiotyku nie wychodzę
a Clemastin na mojego nie działa;-)
mój P sie śmiał, że on to nie 2ml tylko 15 ml powinien to może coś poskutkuje

oki jęki stęki muszę potulać
oby tylko do świąt wszystko wróciło do normy

miłego

reklama
Kic, spóźnione życzenia! Wszystkiego najlepszego i wszystkich wózków świata u Twoich stóp:-D:-D

My jeszcze we Wro, wyjechana dość jestem, ale dzieci mają jarmark obiecany, więc jeszcze pojedziemy i po południu do domu;-) A u lekarza super wieści: stópki nie krzywią się, dalej szyna na noc a w dzień masaże, jak stanie to butki ortopedyczne, a poza tym cud, miód nóżki i kontrola dopiero w marcu:tak:

A więcej jak wrócimy do domu;-)

Haszi, może i pociągiem byłoby ciekawiej, ale w obecnej chwili, kiedy remontują tory jedzie się z dużymi opóźnieniami :sorry: Ja tchibo bardzo lubię i często kupuję - właśnie przez internet. Dziś kurier dzwonił, że wiezie mi przesyłkę :-)
Renia, zdróweczka dla dzieciaczków:tak:
Kic, to moja koleżanka nie boi się zastrzyku (chyba ;-)) ale bardzo nie lubi jak jej drętwieje szczęka i robi bez. No nie wyobrażam sobie. Dziś mam nadzieję ostatnia wizyta:tak:A z tą listą wózków, to ciekawa jestem czy potrafiłabyś wszystkie po kolei wymienić:-D
Surv, super wieści. Oby tak dalej!

Aaa Kicuś sto lat!!! Kolejnych pięknych 3 i 4 kołówców i samych radości

Takiego powera dostała przed przyjazdem m, że w sumie już mam posprzątane na święta.
Jeszcze tylko firankę wyprać no i oczywiście być na bierząco.
Mam jeszcze przed wyjściem zamiar poprasować i będzie git ^^.
No dobra- zostało najtrudniejsze- prezenty.
Dla Tosi poszukuje różowych/szarych kapci króliczków (albo innych słodkich) bo kradnie chłopakom ich- za duże renifery. Niestety nigdzie nie ma ! Widziałyście gdzieś w sieciówkach?

kasia mi się w thibo dużo rzeczy podoba ale do tej pory nie zamawiałam.
Z pociągiem to czekam aż ta szybką kolei zrobią ^^
surv super, że leczenie dobrze idzie. :]
renia biedna . Dacie radę, może się obejdzie bez antybiotyku.
Tymi pokaszluje, ale do przedszkola poszedł. Jak mi sie rozchoruje na przyjazd taty to padnę z rozpaczy.
6 dni :]

Haszi chyba widziałam w tesco takie kapciuszki:tak:
A jak to trzeba zrobic,żeby mieć 20% zniżki w tym tchibo?

Survivor super wieści !!!:tak::-)

Renia zdrówka dla młodzieży! Tymi też ?
U nas walka na całego przy syropach, tego antybiotyku to napewno całej dawki nie połyka:no:
Kaszel już przechodzi, bardziej mokry teraz ma,ale gile dalej ciekną tyle tylko,że juz takie wodniste.Ja nie wiem, chyba nigdy z tego kataru nie wyjdziemy:no:

Kicrym dobrze wiedzieć ,że sinecod bez recepty,zapytam też o to lek. jak pójdziemy na kontrolę. Póki co nie kupuje, bo już kaszel w nocy nie męczy,a w dzień to właśnie wykrztuśny daję.

Mysmy byli wczoraj w p-lu na spotkaniu świątecznym, nawet rodzice mieli karaoke z kolędami ;-) Maciek nadal nie śpiewa,choć w domu się zarzekał że będzie.Może kiedyś dojrzeje.

I na siłownie wczoraj dotarłam i o dziwo dziś nie mam w ogóle zakwasów:-) Może nie jest ze mną tak źle jak przypuszczałam.

Haszi, jak tak na wszystko będziesz czekała, to się z domu nie ruszysz:-D I zazdroszczę tego powera:tak:Niestety nie widziałam takich kapciuchów. A na allegro nie ma? Patrzyłaś?
Madzia, jak spływa katar to chyba lepiej, niż jakby miał siedzieć w nosie... U nas z łykaniem antybiotyków też były cyrki. Niestety czasami używałam siłowych "argumentów":-(

Hejka

O rany jak wstać było ciężko:no:Ewcia spała dobrze mimo mojej obecności ;-)R wrócił z kolacji o 24 ,gadaliśmy prawie 2h i ledwo żyje dziś:tak:Wczoraj dzieciaki wymęczyły mnie konkretnie,oni są stosunkowo grzeczni, ale ciągle coś;-) Misiek jak już zaczniemy się bawić nie umie skończyć ,następnie się obraża i płacze że robię mu przykrość ;-):tak:

Czeka mnie bardzo cieżki weekend R wyjeżdza jutro do Holandii na 2 dni wiec sama z dwójką będę walczyć:rofl2:

Surv nowiny piękne,cieszę się bardzo .Teraz już będzie tylko lepiej.Pewnie kamień z serca.. ?

Reniu kciuki za Ignasiowe zdrówko:tak:

Haszi u Was rodzinka bardzo muzykalna.Michał rok temu pod choinkę dostał perkusje,on ma słuch po R ,który też na gitarze gra lecz śpiewać tak jak ja nie potrafi.

Madzia oj też bym na siłownie sobie poszła ale ciągle nie mam jak:no:

Kic byłaś w H&M ja dziś mam zamiar jak teściowa z Ewulcem zostanie:-)

Miłego dnia!

Witam i ja, wczoraj u nas tak sypało, że nie jeździłam.Nie nadążałam odmiatać śniegu :confused2:
Surv super że z nóżkami Sary tak dobrze :tak:
Reniu zdrowia dla chłopców. Oby jak najszybciej doszli do siebie.
Kic sto lat , zdrowia szczęścia, pociechy z dzieci :-)
Madziu zdrowia dla Majci.
Haszi fajny prezent i cena super :tak: I przyjazd m coraz bliżej :-D Mój za tydzień w piątek, późnym wieczorem.

Andula 2 dni dasz radę sama z 2 maluchów. :tak:

Miłego dnia.

Witam jestem nie wyspana,maly nie daje spac:crazy: Ja wykorzystuje przywilej wychodzenia godzine wczesniej:-D:-):-):-)
Madzia zdrowka dla Majki:tak:
Renia zdrowka dla chlopakow:tak:
Kic sto lat,zebys mogla sobie kupic wozek o jakim marzysz:-D
Andula na pewno dasz rade z 2:tak:
Sylcia,Haszi zeby szybko minely dni do przyjazdu Waszych m:tak:
Survi super ze z nozkami Sarulka wszystko dobrze:tak:
Dzis,jutro i w sobote mam wolne:-):happy:Wyspie sie,bo wczoraj po nocce spalam niecale 5 godzin:eek:,dzis tez niewiele wiecej choc szybciej wrocilam bo nie bylo pracy,nie moglam zasnac:confused2:teraz to bym sie polozyla ale niestety G poszedl na kolacje z pracy i dopiero wieczorem sie poloze jak dzieci pojda spac : Rolleyes2:ale jeszcze 2 dniowki i dwie nocki i 2tyg wolnego bede miala:-D:-D:-D
Spadam moze maly sie na chwile zdrzemie to razem z nim oko zamkne:tak:
Jak zrobić świątecznego aniołka - Spryciarze.pl to aniolek ktorego robilam jak ktos chetny

Ostatnia edycja:
reklama
hejj
miałam koszmarny poranek
w szkole zapier...dziel
2 godziny korków
i Wera zagorączkowała :-( od poniedziałku jest w przedszkolu :-( super normalnie

Do góry