reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kic gratulacje dla Kubusia :tak:

Madzia jak wyniki?
Renia chyba cały dzień przetańczyła przy kinekcie i czasu na bb nie starczyło;-)

Kic z tym szpitalem już negocjacje prowadziłam i nic nie dały.3 razy byłam tam na zastępstwo poprostu jakbym miała nazwisko zapchaj dziura :baffled:
Miś w wannie.Ewa zasypia,R na siłowni:tak:Ewcia zaczeła sie bardzo dziwnie przemieszczać niby raczkuje ale to nie do końca raczkowanie trochę jak pies z kulawą nogą.Bardziej odpycha się rączkami jeszcze nóżki nie chcą się zsynchronizować ale całe mieszkanie w 3 minuty "przejdzie":tak:

Lecę Misiu zrobił mi tort w wannie ;-)

reklama
Kic, ogromne gratulaje dla Kubusia! Zuch chłopczyk z niego!
Moja mała gwiazda jutro będzie występowała, ale przed dziadkami;-):-)
Renia, czuję, że jakbym miała zumbę w mieszkaniu, to byłaby bitka z dzieciakami kto ma tańczyć. Mikołajowi zwłaszcza bardzo się to spodobało, bo fajnie sobie radził na tych niższych poziomach
U nas dziś byli znajomi z córeczką, więc dzieciaki miały rozrywkę. No i sesja zdjęciowa była. Ubaw jest z takimi szkrabami:-D
A jutro idziemy do szkoły na dzień otwarty. Mam nadzieję, że Mikołajowi się spodoba
Andula gratki spalonych kalorii. Ja moooże jutro wyskoczę na fitness jak zdążę po tej szkole choć wątpię. Ale w piątek to już musowo
Surv brakuje tu Ciebie - serio!

Wpadam o tej porze, bo niedługo jadę na ten zabieg, boję się oczywiście wściekle, więc mam nadzieję, że nie każą mi długo kiblować na izbie przyjęć, bo najgorsze czekanie:baffled:

Kasiu
, dzięki:* Mi też brakuje codziennej bytności na Forum, jakby nie było to 5 lat już minęło, od kiedy razem piszemy;-)

Madzia, no może i wolniej się po słodkim chudnie, ale ja sobie słodyczy Dukanowych nie żałowałam, bo też jestem uzależniona od czekolady i jednak schudłam choć może wolniej...kusicie tą dietą, niedługo chyba zacznę, zwłaszcza, że młodą odstawiać od piersi planuję...może już i dziś zacznę jeśli po zabiegu nie będę mogła karmić... Fitnessy to zdecydowanie nie dla mnie, ale za miesiąc się prace ogrodowe zaczną, to mam nadzieję, że to też podziała odchudzająco, bo w remontowych to tylko mięśnie przedramion wyrabiam, kując ściany:-)

A i pochwalę się, ze Sarze idą obie górne jedynki czyli ząb numer 5 i 6: to dziecko galopuje z rozwojem jak młody źrebak:szok: Raczkować się do końca nie nauczyła, bo nie ma czasu, gdyż większość dnia spędza w pionie kombinując, jak się na nogach przemieścić:-D

Dobra zmykam dzieci budzić...oj, nie bedą zadowolone...

Surv trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło
ja mam sporo nerwów w pracy i do tego pies doprowadza mnie do szewskiej pasji, piszczy, rzuca się :confused:

Dziękuję dziewczyny za gratki dla Kubusia:tak:

Surv trzymam kciuki za zabieg!ja jakoś też nie umiem się do tego fitnessu przekonać, jakoś późnym popołudniem czy wieczorem to już nie mam siły się nigdzie ruszać:baffled:ale planuję na wiosnę kupić sobie nowy rower:tak:
Madzia co do słodyczy to też je uwielbiam, nie będąc na diecie szczególnie lubiłam sobie podjeść wieczorkiem:-pa teraz jakoś szczególnie mnie nie ciągnie.Najgorzej jak dla dzieciaków coś kupuję, ale na razie daję radę:tak:wczoraj upiekłam sernik łaciaty, ale wg mnie jest za dużo aromatu i kakao, następnym razem dam mniej:tak:obiecałam sobie, że nie będę się ważyć do niedzieli, zobaczymy czy mi się uda:-Dno i myślałam, że ta dieta jest mniej skomplikowana, a tu jednak nie chodzi głównie o zjadanie serków:-pmoże za nim ją skończę to ją pojmę całą:-Dbardzo bym chciała nauczyć regularnie jeść, na razie mi się to nie udaje:confused:
Izka a coś dzieje w pracy, czy tak tylko w związku z nowym półroczem?
Kasia to też nie lada wyczyn!na pewno młoda zabłyśnie!:tak:do dziś pamiętam jak mówiła wierszyk " w pokoiku na stoliku":tak::-)
Andula a nie mogłabyś pokombinować coś swojego?jakaś szkoła rodzenia?zajęcia dla ciężarnych?

Dziś do załatwienia kilka spraw na mieście, jak Liwka pójdzie spać to muszę sprawozdanie napisać, bo jutro konferencja:baffled:

Miłego dnia!

Survivor kciukasy trzymam!!!
No ty w ogródku spalisz,a ja do 15 siedzę na dupie, więc ona rośnie ;-) ale jeszcze sie nie nastawiłam odpowiednio,więc narazie dietowanie czeka ;-)

Kasia powodzenia dla Olgi i daj znac jak w szkole!

Iza trzymaj się. Mnie za to k tak ostatnio wkurza, no nie wiem czy to mój pms czy jemu odbija,ale ja staram się byc spokojna, więc to nie moja wina tylko jego, jak zawsze:-p

Kurna wyników ciagle nie ma,a przeciez dzisiaj mielismy przyjechac po wpisy:baffled: Ja to jeszcze pal licho, bo mam na miejscu i żeby sie z pracy na chwilę zerwać to też nie mam problemu,ale są tacy co i z Lublina czy Tarnowa muszą przyjechać:crazy: Taki szacunek dla studentów ze strony miełgo pana.
A w sumie na pozytywna ocenę i tak się nie nastawiam, żeby nie było jak ostatnio. Mam wrażenie,że pan ma system 0-1,albo jest wszystko albo nic, a ja wszystkiego wyczerpująco napewno nie napisałam:no:

Witam
Dziewczyny w placówkach, mama przy kawie. Pogoda blee, pada deszcz. Kiedyż ta wiosna nadejdzie ;-)
Kic ogromne gratulacje dla Kuby.Kurcze ale on odważny musi być.Moja Wiki odważna tylko w domu :baffled:
Surv kciuki zaciśnięte.Napisz po powrocie.Na pewno wszystko będzie szybko i dobrze :tak:Wow to Sarulek strasznie pędzi.I ząbki szybciutko rosną.
Iza a co się dzieje, napisz jak nie tu to na zamkniętym. W kupie raźniej. A piesa może miłość jakąś czuje :-DW końcu wiosna się zbliża.
Dorka zdrowia dla Frania.
Andula kurcze kiepska taka praca na zastępswo. Obyś znalazła coś fajnego na stałe. Tobie schodzi z tym allegro tak jak i mi :-D
Kasiu i jak w szkole, podoba się Oskiemu.A Olga na pewno super sobie poradzi :tak:
Miłego dnia.

aaaa Madziu miałam pytać i jak zaliczenia??

Ostatnia edycja:
jestem juz...wynegocjowalam pojscie do domu, bo chcieli mnie zatrzymac...sporo wyciął, bo przez przypadek zobaczyłam i mam szlaban na ruszanie reka, a zwłaszcza zginanie na tygodnie, ale jak widać jedną ręką (i drugą na sztywno wyciągniętą) da się pisać:) Idę się położyć bo mnei zmęczenie postresowe ścina, potem do Was zajrzę.

surv to kuruj sie i dbaj o siebie
ale Sarul goni z rozwojem;-)

Andula nie taczyłam wczoraj przy kinekcie bo miałam zajecia na zywo

kic gratki dla spiewaka

madzia i co wyniki sa/

kurcze surv ja jedna reka pisac nie moge bo zywioł na kolanach szaleje
zajrze pozniej

reklama
Kic myślałam o własnym interesie ale ze szkołą rodzenia to nie takie łatwe jak się wydaje,Trzeba mieć sporo pieniędzy na rozkręcenie,sale a formalności masakra.Koleżanka kiedyś chciała mnie namówić ale jak zaczeła się bardziej wgłebiać to podziękowała.Zresztą ja się nie nadaje do prowadzenia zajęć.Zrobiłam kurs na instrumentariuszkę gdyż zawsze wolałam prace na bloku operacyjnym niż na porodówce:tak:

Surv dobrze że juz po zabiegu.Narazie wiertarki,wkrętarki i inne młoty odłóż na bok;-)

Szukam fajnego przepisu na pączki jak coś macie to się podzielcie.Misia jutro nie dam do p-la będziemy słodkośći robić:tak:Na 19 idę na trening aż się boję po ostatnim ;-)Nie chcę przechwalic Ewci ,ale ona to złote dziecko już drugą godzinę sama się sobą zajmuje jak coś do niej zagaduje to się śmieje i bawi dalej.Takich dzieci mogłabym mieć jeszcze z 3 ;-)

Idę wstawić obiad dla R zaraz ma być.

Do góry