reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hejka:)
Wróciłam niedawno ze szkolenia, ech zmarzłam okrutnie:baffled:
M ma opiekę na Liwkę (k*** znowu jest chora:wściekła/y:) rzygała nam w nocy i miała temp, sama nie wiem co jej jest, byli u dr i zaleciła dietę i probiotyki. Marudna jest że hej, wszystko jej nie pasuje:dry:
W akcie desperacji pożarłam własnie gotową pizzę, ale nie mam siły na robienie teraz sobie obiadu, a raczej śniadania, bo nic nie zjadłam dziś:dry:

Oho znowu wyje, więc spadam:baffled::dry:

reklama
heloł

widzę, że chorobowo sie dzieje
Kic oby to jakieś jednodniowe u Liwki

surv u nas z chodzeniem podobnie
dobrze, że mam ciocię to ona się nachodzi, a powiem Ci, że za jedną rączkę już daje radę więc to tak łatwiej
mój Tymi z czytaniem nie koniecznie ale literki poznawać lubi
wszystko tylko na ilość a nie na jakość póki co;-)

Ja machnełam właśnie ewę
gardło mnie boli piekielnie
jutro pani dr przyjdzie i osłucha Tyma bo kaszle jak szalony a katar zielony więc jakiś stan zapalny jest
mam nadzieję, że to tylko od kataru bo w niedziele na "brzydkie kaczątko" się chcę z synem wybrać

oki muszę lecieć bo jeszcze czosnek jakoś trzeba przemycić
najlepszy lek na takie nie wiadomo co;-)

Andula ja greya zgrywałam z chomikuj, także jak ci nie przeszkadza czytanie na kompie to mogę podesłać.
Kic zdrówka dla Oliwii
Renie spokojnego odstawiania i zdrówka dla Tymka
Surv to świetnie,ze Flora chce się uczyć, Maks w ogóle , nawet kolorowanek nie chce kolorować, nie ciekawie to widzę
U nas Maksa też trzyma od kilku dni, kaszel i katar, chyba D z nim pójdzie do lekarza, mnie też coś rozłożyło

Nie wierze jak patrzę przez okno - bielutko i deszcze pruszy. Oszaleję. Nie wiem jak można mieszkać w takim klimacie, gdzie jest więcej śnieg u i niskiej temperatury:crazy:
Renia piąteczka - tez machnęłam wczoraj Ewę, ale przyznam, że strasznie mi sie nie chciało. Ale jak już się zmusiłam, to od razu było mi lepiej
Zdrówka dla Oliwki!

U ns też za oknem biało le drogi jeszcze przejezdne.:-p
Tylko mrtwie sie bo Tosi mi cos kaszle przed pracą miałysmy wyskoczyć po buty. Za tydzień ide na weselicho a "stylizacja" w proszku.
No i jeszcze ostro ćwicze,żeby coś w biuście spaść bo moja wymarzona sukienka wąskawa w tym miejscu.
No i w rezultacie wczoraj skalpel, Mel B na ramiona i jakieś ćwiczenia na biust i ledwo lapkami ruszam a troche mieszkanko musze odgruzować.
Mój m zaczepił sie na razie na jazde z drewnem. Nie jest źle.
A Greya nie czytałam. Nie ruszam książek bo czasu na trening zabraknie a jak widze jak mi się ciałko zmienia to nie ma mowy, żebym z tego zrezygnowała.
Całuski dla chorych, byle do wiosny :-D

Kasiu dzięki za propozycję ,jeżeli Kamu ma ściągnięte to ją poproszę aby już Ciebie na pocztę nie fatygować:tak:

Kamu byłabym chętna na książkę :tak:

Kic,Renia,Dorka ,Haszi,Kamu zdrówka dla dzieciakow:tak:

U nas również biało i zimno ,pierdziele taką wiosnę:no:
Na Merlinie były dziś super promocje kupiłam dla Ewci taki jezdzik polecany przez Kic.

Quick Smart Jeździk 4 kołowy różowo-biały SUPER (3122255495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wiecie za ile? 35 zł Narazie napewno z niego nie skorzysta gdyż rozwojem ruchowym nie wiele przewyzsza 6- miesięczniaka;-) ale liczę że przy roczku już na niego wsiądzie:tak:
Dla Misia na zajączka kupiłam grę:

GRANNA ZAMEK KAMELOT DREWNIANA GRA LOGICZ + GRATIS (3097834062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W merlinie za cenę 27 zł:)

Zajrzę po wieczornym spinningu:tak:

Ostatnia edycja:
robię wiatr ;-)
podziwiam was za te ćwiczenia; czytam :"machnęłam Ewke"-myślę-dzieci biją?? :sorry2::-p:-D:-D:-D
i wszystkim chorym zdrówka życzę, oby się to wszystko skończyło (śnieg tyż) i byśmy mogli już na dwór wychodzić na pół dnia, bo zwariować można w chałpuie :-)

pracę dyplomową napisałam, dzisiaj najgorszy egzamin-z prawa, trzymajcie kciuki
dzieci ftu tfu w porządku ;-) czas zasuwa niemiłosiernie
miłego dzionka!

Witam rankiem:)
młoda jeszcze śpi:)
Nocka jak na nią super, bo pobudka koło 2 (dałam jej mleko z probiotykiem bo inaczej mi tego nie zje) i spała do 6, dałam smoka i zasnęła:happy2:

Ja wczoraj miałam zajęcie otwarte z kiermaszem i nawet było spoko:tak:ale znowu podkreślę, że poziom kultury u niektórych rodziców jest uwłaczający:baffled:no ale cóż:-p

Iza to kciuki zaciśnięte mocnoooo!:tak:
Andula cena zajebista!!!ja poluję na zestaw J. Cieszyńskiej w fajnej cenie, ale chyba nie było:sorry2:
Haszi widzę zmotywowana jesteś!prześlij mi trochę silnej woli!
Surv Flo zawsze garnęła do nauki, wcale się nie zdziwię jak nasz napiszesz, że już czyta:tak:brawo!:tak:ja Kubę uczę czytać metodą J. Cieszyńskiej, poznał dopiero samogłoski, muszę kupić cały zestaw i kontynuować, bo widać że go to interesuje:tak:
Renia oby ten kaszel to nic poważnego:tak:

Ech u mnie niby teraz słonko świeci, ale nadal śnieg trzyma wraz z lekkim mrozem, więc d*** a nie pogoda:-pjeju ja bym już chciała piękną, ciepłą wiosnę!:-)

Miłego dnia!

Tosia jednak niestety kaszle, ale na syropkach z tego wyjdziemy.
Babcia wzieła chłopaków, żeby sie nie zanudzili na smierć a my z Tosią się pewnie zaraz za "wiosenne" porządki weźmiemy.
Jeszcze tylko killerek.
Izabelka powodzenia i gratulaacje za "odwalenie roboty" z pracą.
Andula ty jak zwykle szał zakupów, ale chyba dobrze na tym wychodzisz.^^
kic oj, tam, oj tam łu nas to rodzice tak normalnie siem zachowujom.
A z motywacji do ćwiczeń to przesle ci zdjecia po miesiacu cwiczeń (mam też z 2 dnia cwiczeń ale ich sie wstydze :p) ^^ Nawet włosy (n głowie) zczęły mi szybciej rosnąć :confused::-p
A u nas wczoraj tagedia. Małżowi juz od przyjazdu truje dope żeby garnitur przymieżył a on, że ten garnitur jest z czasów jak był szczuply więc będzie ok.
No i wczoraj zmusiłam-spodnie mu spadły, kamizelka i mrynarka wyglądaja jakby dziecko przymierzyło garnitur ojca. Cholera jak ja teraz znajde garnitur na chłopa z takimi wymiarami? Nie mówiąc juz o kosztach????
Ok killerek i lece sprzatć, a wiecie jak...interwałami :] (10 min i mziana pokoju hehe, to całkiem fajne).

reklama
witam

u nas chorobowo
wczoraj mnie roxłożyło i Ignaca - bo my jak jeden organizm
Tymi katar i kaszel, Igi katar i kaszel i krtań (jak zwykle) ja okropny ból gardła i katar
a miało być tak pięknie i dziś na narty chciałam jechac

Andula ja nie wiem jak Ty to robisz ale zakupy za takie ceny to mistrzostwo;-)

Kasiu ja dziś znowu skalpelik
kurcze zaczynam lubić te ćwiczenia i cały czas o nich myślę;-)
pozytywna ta Ewcia
no a później prasowanko;-)

Hasz to Ci chłopina zmarniała
a ewę ile już ćwiczysz?
ile zleciałaś? kurcze też chcę już widzieć gołymm okiem efekty ale to pewnie tak za miesiąc

dobra zmykam pod prysz
co tu z chorowitkami robić?
nuda dziś murowana

Do góry