reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

mnie mój maluch od początku ciązy rozciągał... jakoś tak inaczej się rusza niz córcia jak była w brzuszku, bo ona to mi serwowała normalne kopniaki, a ten to się tylko wiecznie rozciąga:tak: a mała płacze, że jescze braciszka nie ma:-(

reklama
To widze ze jest nadzieja ze po prostu zabraknie synkowi miejsca i też spokojnie bedzie sobie leżał jak u kamlotki:-)jeszcze u mnie do terminu troszke zostało a mały ma pewnie teraz jakies 3500g,to co sie dziwic ze brzuch peka w szwach.
goteczka fajniusio że haneczka tak ładnie rośnie i wizytacje u was ok.:-)

Czesć dziewczyny :)))
No a ja się chce pochwalić że nie dawno odszedł mi czop :D i jestem pewna w 100% :))
Teraz napina mi się brzuch i mały się bardzo mało rusza więc chyba się naprawde coś dzieje ... ;)) Ide do wanny i zobaczymy czy mi przejdzie :p

Aaaa jeszcze tylko pranie powiesze i okno umyje :p

Trzymajcie kciuki żebym pojawiła się na forum dopiero w sobote albo niedziele z Maluchem :))

Czesć dziewczyny :)))
No a ja się chce pochwalić że nie dawno odszedł mi czop :D i jestem pewna w 100% :))
Teraz napina mi się brzuch i mały się bardzo mało rusza więc chyba się naprawde coś dzieje ... ;)) Ide do wanny i zobaczymy czy mi przejdzie :p

Aaaa jeszcze tylko pranie powiesze i okno umyje :p

Trzymajcie kciuki żebym pojawiła się na forum dopiero w sobote albo niedziele z Maluchem :))
Noooo w końcu ;-):-) Powodzenia!:-)

Alusia kciuki zaciśnięte:tak:
ja jeszcze co prawda żadnych poważnych objawów nie mam, ale muszę się wstrzymać chyba z myciem okien, bo mąż kawał świata od nas a sama nie chce rodzić, bo bym chyba pozagryzała lekarzy, a tak to przynajmniej na nim się powyżywam, tak jak przy pierwszym porodzie;-):tak:

No alusia wkońcu coś się u ciebie dzieje,już bliżej niż dalej,cierpliwości:happy2:
kamlotka to ty chyba następna w kolejce:happy2:
A ty karola to nóżki w góre i leż co by mężuś najpierw dotarł i czekaj grzecznie w kolejce:-D

Nooo dziewczyny wreszcie coś ... :p
Okno umyłam ... teraz powiesze pranie, wyprasuje baldachim :p potem odkurze i powycieram :D a na koncu posprzątam w kuchni :D
Musze posprzątać bo w razie jak bym miała urodzić to chce wrocić do czystego domku :D

Kamlotka tylko że mi odszedł ten czop raz a porządnie ;P upławy takie brązowe z krwią :)) i to dość porządne ... jak pierwsze dni okresu :D i też mnie tak boli kręgosłup :p ;D

reklama
Do góry