BeataZ
Szczesliwa mamusia:)))
wpadam tylko sie przywitac bo mala usnela, kto wie na ile minut.....ciagle sie budzi i tylko jesc chce a jak spi to z szerokim usmiechem na twarzy ...hmmm chyba moj cycus jej sie sni:-):-):-):-):-)
moje samopoczucie juz dzis lepiej, postanowilam wziasc sie w garsc a nie uzalac sie nad soba i narzekac, bo przeciez mam tak cudowna corcie ktora niechcialaby zeby jej mama byla smutna. Od dzis postanowienie zero placzu i wyciagac ze wszystkiego tylko plusy.nie wiem tylko co do karmienia...
no i placze kurcze znow glodna

oki to milego dnia
mam tylko pytanie bierzecie witaminy dla kobiet karmiacych piersia?
i czy wychodzicie na spacer jak jest cieplo ale dosc wietrznie? jakos sie boje ze ja owieje pomimo czapeczki
pozdrowienia
moje samopoczucie juz dzis lepiej, postanowilam wziasc sie w garsc a nie uzalac sie nad soba i narzekac, bo przeciez mam tak cudowna corcie ktora niechcialaby zeby jej mama byla smutna. Od dzis postanowienie zero placzu i wyciagac ze wszystkiego tylko plusy.nie wiem tylko co do karmienia...
no i placze kurcze znow glodna

oki to milego dnia
mam tylko pytanie bierzecie witaminy dla kobiet karmiacych piersia?
i czy wychodzicie na spacer jak jest cieplo ale dosc wietrznie? jakos sie boje ze ja owieje pomimo czapeczki

pozdrowienia
Na razie odpukać nic sięnie dzieje
wiór ze mnie takim tempem zostanie.
ja juz czekam na nastepny. dzis ide do lekarza na kontrole by zobaczyc czy wszystko wporzadku ze mna po antybiotykach a jutro bedziemy wazyc corcie, az ciekawa jestem ile przytyla bo ciagle na cycu
ostatnio w tydzien przytyla pol kilo wiec ok.Zaliczylam tylko jedna pobudke w nocy