• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

ufff! udało mi się:-) też dołączyłam do grona techników:-) poszłam ze strachem, bo nie wiedziałam czy tym razem mi się udało, a jednak:-D i następna pani technik w rodzinie, ale tym razem hotelarstwa, więc narazie jedyna w swoim rodzaju:-) ah! urosłam o 2cm:-D

a przy okazji byłam podpisać papiery na 2gi filar ubezpieczenia i tak się jakos zgadałm z panią i się okazało, że jesczze dodatkowe pieniążki na Szymka dostanę;-) eh... może powoli wyjdziemy z tego doła finansowego:baffled:

reklama
No kobitki, GRATULACJE ZDANYCH EGZAMINKÓW :-):tak:
Widzę, że humory dopisują. No w sumie taka ładna pogoda, słonko świeci i nie jest zbyt duszno. Ja zmykam trochę podziałać z fotkami, bo mi się miejsce na karcie kończy. Miłego popołudnia i wieczorku:tak:

witam
Mala ma dzis zly dzien:( ciagle marudzi, jesc i jesc, potem jej sie ulewa i znow chce od nowa, biore ja na wstrzymanie ale ona nie chce czekac, robi sie purpurowa i tak szybo macha glowa z otwarta buzka za cycem ze boje sie ze jej kiedys ta sliczna glowka odpadnie:-D ciezko ja utrzymac, ja to nazywam faza zolwika bo tak wyciaga szyjke otwiera swe usteczka w dziubek i wyglada niczym zolwik, taki slodziak moj:-)

cześć ja tak na szybko, bo akurat chwila wolnego

beata mój synek tak się zachowywał plus do tego wrzask był i problemy z pierdzeniem - wczoraj wieczorem zaczęłam dawać sab simplex i dziś już je normalnie [po 15-20 minut] ładnie zasypia i nie ma takich problemów z kupą i bąkami - nie wspominając o tym, że dziś pospaliśmy z przerwami na karmienie spokojnie do 7 a wczoraj wrzask był od 5 rano

witam:-D
Ja po porannej toalecie stwierdziłam,że jestem conajmniej nieatrakcyjna:baffled:...rozstępy, celulit...widok normalny w ciąży...niby po ciąży też...ale...ja się sobie nie podobam...a w dodatku te piersi...masakra...nie dość ze małe jak rodzynki to z rozstępami...:baffled:...i odrosty na głowie...Dziewczynki orientujecie się ile po porodzie można zacząć farbowac włosy:confused:

Ja po porannej toalecie stwierdziłam,że jestem conajmniej nieatrakcyjna:baffled:...rozstępy, celulit...widok normalny w ciąży...niby po ciąży też...ale...ja się sobie nie podobam...a w dodatku te piersi...masakra...nie dość ze małe jak rodzynki to z rozstępami...:baffled:...i odrosty na głowie...Dziewczynki orientujecie się ile po porodzie można zacząć farbowac włosy:confused:
a czmeunie wolno forabowac włosy? ja w czasie ciazy farbwalam naormlanie i kuzynka to samo, ona urodizla w terminie, i kamri piersia i regularnie raz w miesiacu farbuje sie na blond

reklama

JA MAM TO SAMO,ALE ZAPISALAM SIE JUZ NA MALOWANIE MYSLE ZE NIE MA PROBLEMU Z MALOWANIEM NAWET JAK SIE KARMI.... NAJGORSZE SA TE ROZSTEPY NA CYCACH...NAJGORSZE ZE JA JEDEN CYC MAM WIEKSZY A DRUGI MALUTKI:no: JESTEM NIEWYMIAROWA......

DZIS JEDZIEMY NA WESELE ZOBACZYMY JAK TO BEDZIE Z MALUTKA ADUŚKA JAK ONA LUBI O 17 MARUDZIĆ...

POZDRAWIAM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry