• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witajcie,
Ja właśnie mam tak koło 5-6 i go biorę do siebie i śpi ładnie, ale ostatnio znowu mam problem, bo mały chyba do poduszeczki w łóżku się przyzwyczaił i w nocy co raz gorzej. Dałam mu poduszkę do łóżeczka i spał. ale przecież poduszki nie można i zacznę chyba odzwyczajanie, wszędzie bez poduszki.

reklama
Witam po nieprzespanej nocy:-(!
Adunia spała pię
knie,od 21.30 do 4.05, ale powodem mojej bezsenności był zawał mojego tatki...niby jest już wszystko ok, bo żartuje sobie z pielęgniarkami ale ma nieduży niedowład lewej strony...i jest za wcześnie żeby powiedzieć czy będzie ok i czy będzie potrzebna rehabilitacja...:-(
Byłam dziś na ważeniu, waga po 6ciu tyg= 4570g :szok:
Jutro szczepienie a ja nadal nie wiem co wybrać:-(...
eh:eek:

u nas dzis wietrznie wiec siedze z niunia w domku, teraz niby spi ale kweka i wierci sie tak strasznie ze nie wiem czy za chwilke sie nie obudzi. mam pytanie czy ktoras z was slyszala o zelu daktarin na plesniawki? pytam bo stosujemy i nie pomaga, a moze jeszcze jest za wczesnie...
gustlicek
kurcze twoja Ada naprawde ladnie przybiera na wadze:-)....a miala byc taka malutka. Super ze rosnie jak na drozdzach:tak:

U mnie lepiej ;)) duuuużo lepiej ... Dużo ze sobą rozmawiamy :) bardzo dużo ... spędzamy mnóstwo czasu a co najważniejsze przestaliśmy sobie robić na złość i robić sobie na przekór :))
Jeśli ja mam cos na duszy to mu od razu mówie i z nim tak samo ... a co do jego zdrady ... to wybaczyłam ale tylko ja i Wy o tym wiecie bo jemu ciągle potwarzam że potrzebuje czasu i takie tam ;P
Dzisiaj zrobił sobie tatuaż z moim imieniem ;)) więc mysle że teraz nawet jak by chcial mnie zdradzić to żadna go nie bedzie chciala ;P ( tak się sama pocieszam ) :P :D

Trzymajcie się Dziewczyny bo korzystamy z paru godzin bez Jasia :P:P który pojechał swoim czterokołowcem do babci :P :))

Witajcie:-)
Ja w nocy nie mam problemów ze snem Karolinki. Budzi się tylko na jedzenie i szybko to idzie nawet. Chociaż karmienie nad ranem kończy się przytulaniem i spaniem razem w łóżku. Ona na swoim kocyku a ja obok. Za to dziś znowu po południu powtórka z rozrywki i wrzask przeogromny. Teraz śpi a ja czekam z kąpielą aż wstanie. To chyba kolka będzie bo mniej więcej o tej samej godzinie się powtarza i w zasadzie bez powodu. Jutro zapytam bo się wybieram na usg bioderek.
Zmykam przygotować wszystko do spania małej królewnie;-)

Witam lipcowe mamusie. Mi właśnie zbliża się wrzesniowy termin. Mam do was pytanie bo stanęłam dzisiaj przed dylemaem CZY KUPOWAĆ PODUSZKĘ DO KARMIENIA. Jeśli nie stanowiłoby to problemu prosze o opinie.

reklama
Witam i pozdrawiam z Mazur. Los przyjechal na tydzien i przyjechalismy do jego rodzicow do Mragowa. Tak wiec w koncu mam upragnione wakacje.

GABIAZ - jutro chyba bede szla na kolor do fryzjera o ktrym Ci mowilam:tak:

Witam lipcowe mamusie. Mi właśnie zbliża się wrzesniowy termin. Mam do was pytanie bo stanęłam dzisiaj przed dylemaem CZY KUPOWAĆ PODUSZKĘ DO KARMIENIA. Jeśli nie stanowiłoby to problemu prosze o opinie.

Ja mam i polecam. Bardzo wygonie mi sie karmi mala zarowno cycem jak i butla. No i ona czesto sp sobie wtulona w ta poduche

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry