• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

A u nas z kupa to jest teraz dramat . lena przez te wszystkie leki, zageszczacz na refluks i antybiotyk roki kupe jak dorosla osoba - twarada jak kamien i smierdzaca.
Biedulka meczy sie ... Nie wiem jak ona taki stolec daje rade oddac:confused::confused:

VALIJA - ja tez bym chciala ak 2x w tyg juz chodzic do pracy... ale zupelnie nie mam z kim leny zostawic :-( Musze wrocic do pracy , cos robic , miec odskocznie - to dla zachowanai rownowagi psychicznej :-D:-D:-D

reklama
Witam się w słoneczny dzionek;-)
Kurcze weekend sie zbliza to jak zwykle cisza już od piątku:baffled:
A i mnie na weekned nie bedzie, bo Natalka już troszkę ozdrowiała, więc pojedziemy jutr do babci, w niedziele do drugiej babci na obiad, w następną niedzielę do mamy na obiad, a jeszcze w kolejną mamy chrzciny:-)
Więc same niedziele zapchane:-D A od poniedziałku mj D idzie w koncu do pracy, bo tak to siedzial w domu i tylko na telefon tak dorywczo nawet bez zadnej umowy jezdził:baffled:
I w końcu bede go miala blisko i o stałych porach w domu:tak:;-)

Gustlicek dziękuję Ci baaaardzo!:-):tak: Ja sama zapomniałam, a Ty chciałaś do północy czekać:-D A i tak bylas pierwsza;-)

Karola sto lat! spelnienia marzeń :-D

witam wszystie mamusie, u mnie nie za dobrze moj M ciał drewno i nacial sobie palce, pojechal do szpitala i tam zostal bo najpierw mieli mu je ucinac ale udalo sie uratowac, ale teraz palec zaczal mu siniec i wkoncu niewiadomo czy uda sie uratowac paluchy, to jest lewa reka tyle ze on jest lewo reczny :-(

Adda to trzymamy kciuki, żeby wrócił cało i zdrowo!!
gustliczek dzięki wielkie.
Karola wszystkiego naj naj, tego o czym marzysz:tak:

A ja chciałam polecić stronkę, sobie codziennie klikam a jakaś mała korzyść zawsze jest z tego, może komuś będzie się chciało wchodzić na nią.
Pajacyk

Tu są wyniki takiego klikania
Pajacyk

DZiewczynki cztam WAS cały czas ,ale z pisaniem jest gorzej.przedWczoraj sie tyle napisałam,a mi net sie zawiesił i d... z tego wyszla ,wszystko przepadło .Troszke bardzo sie wpienilam.Jak bede miala checi to napisze.teraz pisze jeda reka bo cycamy :).
KAROLA głosujemy codziennie !!!
pozdrawiam WAS DZIEWCZYNKI I ZYCZE MIŁEGO WIECZORKU .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry