• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
no patrzcie, patrzcie jaka cisza:szok:
a ja się witam poniedziałkowo, poweekendowo:-)
mówie tylko dzień dobry i lecę podczytać inne wątki;-)

a! i jednak wróciłam do poprzedniego avatara-żebyscie znowu nie myslały ze nowa forumowiczka:-D sama się do temtego nie mogłam przyzwyczaic:zawstydzona/y:

Witam wszystkich po prawie dwutygodniowej przerwie :)

nie było nas w domku bo pojechałyśmy z moją córeczką na tydzień do mojej babci na wieś.

A moja babcia już "wiekowa" jest i niestety internet to nie jest coś co jest jej znane więc przez ponad tydzień byłam "odcięta" od rzeczywistości i od świata.
Próbuję po mału nadrobić to co się na forum naprodukowało.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki i ich dzieciaczki :)

PS. Karola nie wiem kiedy miałaś urodzinki więc składam spóźnione ale najszczersze zyczonka urodzinowe spełnienia marzen i uśmiechu na ustach każdego dnia. No i na zdjątko twojej małej też klikam i mam nadzieję, że w wygraniu soczków też pomogę.

Miłego dnia dla wszystkich :)

Witam po kilku dniach ale normalnie czasu mi brak :-( korzystam bo Mati spi a Wika oglada bajeczke ;-)....u nas nadal nochy tylko zakatarzone,na szczescie...pogoda nadal piekna,normalnie upal,zero wiatru:szok:,czasami mam juz dosc,chyba wole jak pada,nie koniecznie caly dzien ale chociaz troszke ;-)...

Pozdrawiam cieplutko :-)

To i ja Wam sie wtrace w watek :) Tez jestem lipcowa mama, moj synek Nikos urodzil sie 11.07 o godz 2:13 :) nie powiem ze bylam wyspana, ale kazde spojrzenie na mojego synka dodawalo mi otuchy :D takze witam wszystkie lipcowe Mamusie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry