justysia85
Fanka BB :)
I JA SIE MELDUJE!!!:-)
U nas nudy i mam strasznego lenia,normalnie okropnego.Pogoda nie najgorsza w porównaniu do niedawnych prognoz
.Jutro wybieramy się na pierwsza wizyte u ortopedy,mam nadzieje,że bedzie wszystko oki.
KASKA22 i SYLA28 WITAJCIE KOBIAŁECZKI

!!!
JESZCZE NIE MA U NAS BLIZNIAKÓW !!!;-):-)
ALUSIU WITAJ W KOŃCU!!!
A miałam pisać ciekawe co u ALI;-)!Co do JASIA to może go nie związuj ,żeby się nauczył.A w dzień też go związujesz czy sobie macha??
TAK swoją drogą zaóważyłam,że to chyba taki okres naszych dzieci , że szaleją i ich brzuszki też.A może to ma zwiazek z nietolerancją laktozy, hmmm??!!
U nas nudy i mam strasznego lenia,normalnie okropnego.Pogoda nie najgorsza w porównaniu do niedawnych prognoz
.Jutro wybieramy się na pierwsza wizyte u ortopedy,mam nadzieje,że bedzie wszystko oki.KASKA22 i SYLA28 WITAJCIE KOBIAŁECZKI

!!!JESZCZE NIE MA U NAS BLIZNIAKÓW !!!;-):-)
ALUSIU WITAJ W KOŃCU!!!
A miałam pisać ciekawe co u ALI;-)!Co do JASIA to może go nie związuj ,żeby się nauczył.A w dzień też go związujesz czy sobie macha??
TAK swoją drogą zaóważyłam,że to chyba taki okres naszych dzieci , że szaleją i ich brzuszki też.A może to ma zwiazek z nietolerancją laktozy, hmmm??!!
moja mała też ma gazy jak diabli, w dzien spokojnie puszcza bączki, w nocy koszmar:-( dostała mase kropelek, nic nie pomagały, teraz ma debridat, ale od 3 dni dopiero , poprawę widzę, ale za to kupki zielone po nim. No i od czasu stosowania ma wysypke na brzuszku, a od wczoraj liszaje na łokciach i dzis na kolankach, już nie wiem co robić czy odstawic czy nie. We wt ide do pediatry to zobaczymy co powie.
nic tylko z nim na imprezy chodzić