Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej.
A ja wam powiem, ze mmnie juz k... bierze. Po czwartkowej wizycie u hematologa dowiedzialam sie ,ze niedokrwistosc & zoltaczka , ktora Lena ma ciagle sa wtorne do jakiegos schorzenia. dalej nie wiedza do jakiego i mamy isc do endokrynologa, bo hormony sa po za norma, nefrologa bo nerka caly czas na usg wychodzi za duza i gastrologa , bo mimo iz chya udalo nam sie zwalczyc refluks Lena przybiera slabo. Tzn. w ciagu 3msc przybrala 1,5kg. - may dopiero 4740 lub 4840 (zalezy od wagi u lekarzy :-) ) Za to urosla juz 11cm. Dostalam opierdziel od heatologa ,ze mala nie szcepiona. jasne moze ejscze mam mala zaszczepic ak nie wiadomo co ej jest, czemu ta zltaczka juz 3msc jest pomimo leczenia!! Moja pediatra dobrze mowi, ze jakbysmy eraz mala zaszczepili to bysmy jej dopiero teraz krzywde zrobili. Nastepnym razem jak bede u hematolog i znow sie czepnie szczepien to dam jej liste powiklan poszczepinnych i niech mi podpisze http://www.autyzmpomoc.org.pl/rozp_szczep.htm ,ze gwarantuje mi,ze Lenie nic z tych rzeczy nie grozi jak jest taka slaba i nie do konca zdiagnozowana. Moze byc niezla wymiana zdan :-)
Ale mój synuś za to bije rekordy w spaniu, wczoraj zasnął o 23, obudzil się o 7 na jedzonko, zjadł , obudził sie o 10.30 zjadł i spał do 13!!!!!!!!! Jestem normalnie w szoku, wciagu dnia spał jeszcze ok godzinki i teraz tez kima, nie wiem , mam nadzieje ,z e mu nic nie jest

,nawet na przespanie nocy heeh;-)! Juluszka w byłym kolejowym są terminy krótkie na wizytę. Państwowo można i prywatnie (tanio). Ja byłam dopiero 2tyg temu.