Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mi dokładnie od 2 tygodni włosy wypadają. Mam farbowane na blond więc jest to wkurzające bo je mało co widać i znajduje je dosłownie wszedzie...łacznie z pampersem Małgorzatki....Ja biore feminatal 400...i też nic z tego

ja cały czas gdzieś od 3 mca ciąży łykam prenatal classic i faktycznie w ciąży włoski wyglądały fajnie a teraz to tragedia normalnieNo a poza tym mały śpi sobie u tatusia na klacie i jestem ciekawa kiedy dzisiaj pójdzie spać jak sie teraz wyśpi. Cóż, tatuś tuli, tatuś będzie nosił w nocy![]()
.To się wyspałam!!;-)
.Aż krzyczał do nich

!!!

Witam się i meduje ,że juz nie śpimy.Wczorajszy dzień po szczepienny minął w spokoju.
Musze się wam pochwalić ,że mój synek tylko raz sie obudził w nocy i wstał o 8.00.To się wyspałam!!;-)
Co prawda poszedł spac pózno bo chyba 23.00 była,zasnął jak zgasiłam światła.Wcześniej po kąpieli zasnał,czyli po 20.00ale na krótko po 15min. sie obudził gadał do rączek,bo nieustannie przez dwie godz. je pożerał.Aż krzyczał do nich
!!!
Co do pogody to znowu do d...!!szaro...buro...i...ponuro!!
Te prognnozy coś im się nie spełniają![]()

.Wcześniej po kąpieli zasnał,czyli po 20.00ale na krótko po 15min. sie obudził gadał do rączek,bo nieustannie przez dwie godz. je pożerał.Aż krzyczał do nich
!!!
Co do pogody to znowu do d...!!szaro...buro...i...ponuro!!
Te prognnozy coś im się nie spełniają![]()