Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a teraz moze hcoc troszke wiecej czasu bede miala dla "siebie":-)

Jest nią moja siostra i w chwilach kryzysu i jak moj m sie nie zajmuje dziecmi 
.No i JULA też,ostatnio to się działo i po szczepieniu też już w domku

.
!!!Karola pełen szacun, ze godzisz pracę z wychowaniem dwójki dzieci, ja to chyba jakoś niezorganizowana jestem :-(
A mój mały chyba przechodzi bolesne ząbkowanie, cały dzień prawie płakał, marudził a momentami się darł, ze aż mu tchu brakowało, ciągle się slini,i łapki pchał do buzi, oglądałam mu te dziąsełka, i kurcze, ja nic nie widzę, zwłaszcza,że on pcha te paluszki, tak głęboko, a ząbki pierwsze, to podobno z przodu wychodza, nie? No i zauwazyłam taka białą plamke na dziąsełkach, ale właśnie tak w okolicy 4-5, więc to moze coś innego. I sama nie wiem czy kupić juz jakis żel do smarowania dziąsełek? Czy nie? A jak u Was wtej kwestii?
,ciekawe jak w nocy.Łapki to,aż dwie pcha jakby mógł to by je w całości włożył.A ja też nic nie widze,już ogladałam tyle razy dzisiaj,ale nic
!!!NIEWIEM O CO KAMAN !!!

A jak sie przy tym ślini... 

Byle do wiosny dziewczynki ;-) Zleci się... :-) Zmykam spac, bo małżon juz dawno śpi, Mała zresztą też....
.Karolek jeszcze spi od przed 20.00

,pewnie zaraz wstanie;-).Ja w piżamie ,a JULEK juz dawno łapkojadem jest.Teraz walczy z cyckiem,awanture mi robi choc za bardzo niewiem o coo??!!

Czesc DZIEWCZYNKI.
Ja jakos pierwsza dzisaj.Karolek jeszcze spi od przed 20.00
,
....poszedł spać , z tej awantury zapomniałam napisać,ech!!!
Nie reklamuj tak tej butelki bo tylko mnie korci, żeby już zmienić sposób karmienia:-)adddaaa ogolnie ciesze sie ze jestesmy na butli, nie musze sie martwic tym ze zjadalam, cos nie tak(czasami nawet nie mialam czasu zeby coś zjesc) ,maly caly dzien nie wisi mi na cycku, moge spokojnie wyjsc znim na spacerek, no i lepiej spi o wiele ;-)aaa i moj w nocy tylko go karmi a ja moge spokojnie przespac nocdzieki temu wstaje rano wypoczeta i mam sily zeby caly dzien nosic bawic sie z maluszkiem no i oczywiscie na sporzatanko obiadek itd.

staram sie nadrobic co tam u Was ale tym czasem doczytalam tylko ze Alusia w ciazy GRATULACJE !!!!!!! Jak kazda z Was narzekam na brak czasu tym bardziej ze Mati robi sobie drzemki po pol godziny i w tym czasie poswiecam troche czasu Wikusi.....czasmi dwoje sie i troje
slubny pracuje calymi dniami zeby na zapewnic jakies dobre warunki zyciowe
:-)
...
;-)