nikolleczka
Lipcowe mamy'09
moja corcia je 150ml mleka co 3-4 godziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no ale nie jest zle. teraz spi ale cos strasznie sie kreci, czasem tak ma jak maz ja nakarmi i ulozy do snu, hmm chyba poterzebuje by mamusia poprzytulala:-)
razem z M chcemy miec jeszcze jedno za rok, tzn chce zajsc w ciaze jak mala bedzie miala roczek, no moze troszke ponad , to zalezy kiedy nam sie uda;-). nie chcemy miec wiecej dzieci niz dwoje, no chyba ze nam sie cos zdarzy
tak bardzo bym chciala zeby Mariska wychowywala sie z braciszkiem lub siostrzyczka, a nie sama bo i tak jestesmy bardzo daleko od rodziny. no to takie moje marzenie:-)
nie wiem czy to normalne

Myśle że mogłabym się zdecydowac na następne, ale trochę pózniej niż Ty, no chyba że...... ;-);-);-);-)
Jednak to mało realne mój M jest z odzysku i ma córkę z 1-go małżeństwa, teraz druga córcia mu się trafiła, a i wiek nie jest bez znaczenia-ma 39 lat a ja 33

na pewno pogadam z nim o tym, bo dzieci lepiej się chowaja jak mają rodzeństwo, zobaczymy:-)
no aleprzeciez nie bede jej wciskac mleka, jak bedzie mocno glodna to zje wiecej hmm dobrze ze choc troszke herbatki wypije.