Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
beatka podziel sie z nami, chetnie bym sie czegos nowego dowiedziala.A dzis bylismy u neurologa i tez dobrze pan doktor pokazywał nam cwiczonko wzmacniajace brzyszek i mamy nieraz tak cwiczyc i pokazywac jak najlepiej go brac na raczki i nosic co by kregosłupa nie obciazac,wogóle fajny ten doktorek
vercik_86 jako specjalistka to pewnie to jeszcze tak poukladalas zeby jeszcze glebiej siegac do kieszeni takich wariatek jak ja :-)

była tylko jedna pobudka o 5 bo smoczek uciekł z buźki, ale dosłownie po 3 min spała spowrotem,

Witam jestem tu nowa, jestem mamą 3 dzieci w wieku 9,10 lat i najmłodszy maluszek ma 4 miesiace.
myślę że mnie przyjmiecie do Siebie-będziemy mogły razem porozmawiać,podzielić się radami , pozdrawiam.]-myślę że któraś mama coś odpisze.
:-)

Pewnie po 2h juz spie, a Wy na forum :-)
Jest maniakiem samochodowym, ale to co bardzo chcial juz ode mnie dostal. Mam jeszcze miesiac.... jak bedziecie miec zlote pomysly to wrzucajcie. Moze cos podpatrze