reklama

Lipiec 2009

Dmuchawiec, ale przykra historia, miejmy nadzieje,że jutro się uda, ba MUSI!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Niech Zosieńka dobrze podróż zniesie!!!!
Ja dziś dostałam okres już drugi i to w miarę regularnie , bo po 29 dniach, narazie w miarę bezboleśnie

reklama
Mała wkoncu śpi :eek: po ponad dwóch godzinach usypiania, jakaś masakra ostatnio z tym usypianiem jest.

Co do prezentów to ja też nie mam pojęcia :no::no:
Chciałam mężowi kupic maszynkę z tymi wibracjami, jakąś dobrą, ale te wkłady chyba są drogie??? :eek: No chyba że na allegro mozna taniej dostac :happy:

dmuchawiec no to szkoda że wyjazd nie wypalił :confused2: Jutro na pewno pojedziecie :tak:

maylah a te krzesełka to plastikowe szukasz czy drewniane??? Plastikowe bardziej mi się podobają. Patrząc na cenę to chyba chodzi o plastikowe.

Spadam na inne wątki :-)
Czy są jakieś kobietki nieśpiące tak jak ja???

Witam moje kochane :-)

Dmuchawiec ojejku szkoda ze nie pojechaliscie, zycze jak najszybszego opusczenia domku... ale dla nas to lepiej, mozemy przeczytac jeszcze jeden twoj post (hihi ale ze mnie lizus :-D)

Jaki mily temat zeczelyscie, nie ma to jak o prezentach gadac :-) Ja juz w zasadzie dostalam, bo moj mezulek tydzien temu mi Thermomix fundnal (musze sie pochwalic :-D) cudna rzecz, szaleje w kuchni i jestem przeszczeliwa. Ze to dosc troche kosztowalo, to zapewnial ze to i prezent dla niego i nic nie chce. Jednak juz mu upolowalam i na Mikolaja dostanie gre a pod choinke cale pudlo gazet o jego ukochanych samochodach :-) Ze mieszkamy za granica i nie ma dostepu do nich to mysle ze sie ucieszy. Dla malego mam stonoge i krokodyla z Fisher Price i Sigikid (sa bajecznie kolorowe i kazda czesc cos robi- dzwoni, trzeszczy, piszczy). Pod choinke mam komplet ksiazeczek pluszowych.

Krzeselko do karmienia dostal od chrzestnej, wiec jeden wydatek z glowy. A o chodziku to nawet nie myslalam, bo wszedzie mam malutkie progi i pelno chodniczkow, dywanow i dywanikow, wiec nawet by sie nie mial gdzie tym poruszac ;-)

KAMLOTKA JA ,JA!!!!
mężuś ugrzal mi pół piwka z soczkiem i pije.Zaraz POD kołderke!

DMUCHAWIEC,ale PECH.ALE co zwlecze to nie uciecze!!!;-)

MAYLAH ,konia dobrze widzisz ,ale z tą ładną dziewczyną,to coś nie tak!!!:tak::tak::-p:-p:-p

NIUTA może tego laptopa,albo coś z cistoliny!!!
Mój KArol jeszcze na niego za mały ,ale na dzień dziecka bedzie w sam raz na laptoka!!!

maylah a te krzesełka to plastikowe szukasz czy drewniane??? Plastikowe bardziej mi się podobają. Patrząc na cenę to chyba chodzi o plastikowe.

Ja też wole plastkiowe,tylko są drogie,ale ładne.
dREWNIANE ma KARolek,ALE przeciesz mu nie zabiore,zreszta juz mi mowił ,że to jego:szok::cool::-D!!!
Ale ogólnie je gorzej w czystosci utrzymać.
A dla męża napewno coś wymyślisz!!!;-):-D

A ja mam pytanie, ktore nasunelo mi sie po przeczytaniu innego watku (walka z kilogramami, ale nie chcialam tam pisac, zeby szanowac nerwy naszej kochanej Iwon :-))

BeataZ tak napisalas o tym swiatecznym nastroju... i mam takie pytanko, bo tutaj to ludzie maja fizia na punkcie swiat, w moim sasiedztwie juz od dobrego tygodnia jest pelno okien z ozdobami swiatecznymi, swiatelkami itp. Czy w Anglii tez sie to tak wczesnie zaczyna? Nie mowie ze mi sie to nie podoba, ale uwazam ze to ciut za wczesnie...

W Polsce to pewnie w supermarketach tez jest juz pelno ozdob, ale w oknach? Jakie sa wasze obserwacje, bo niestety juz dawno nie bylam w Polsce w okresie przedswiatecznym, co o tym myslicie i jak wy do tego podchodzicie? Ja pamietam ubieranie choinki w Wigilie i swiatelka tez zazwyczaj od tego czasu.

ja tez nie spie...
Dmuchawiec obys jutro doczekala sie wyjazdu:-)
Annie moja siostra kiedys dostala od meza Thermomix, swietna sprawa no i rzeczywiscie troszke kosztuje:tak:
Kamlotka wspolczuje, u nas na szczescie mala usypia szybko, tylko przytuli sie do ulubionego kocyko-slonika Edka i spi:-D
Justysia ja tez lubie koniki:-D szkoda ze ani jednego tu nie ma w okolicy:no:

A ja mam pytanie, ktore nasunelo mi sie po przeczytaniu innego watku (walka z kilogramami, ale nie chcialam tam pisac, zeby szanowac nerwy naszej kochanej Iwon :-))

BeataZ tak napisalas o tym swiatecznym nastroju... i mam takie pytanko, bo tutaj to ludzie maja fizia na punkcie swiat, w moim sasiedztwie juz od dobrego tygodnia jest pelno okien z ozdobami swiatecznymi, swiatelkami itp. Czy w Anglii tez sie to tak wczesnie zaczyna? Nie mowie ze mi sie to nie podoba, ale uwazam ze to ciut za wczesnie...

W Polsce to pewnie w supermarketach tez jest juz pelno ozdob, ale w oknach? Jakie sa wasze obserwacje, bo niestety juz dawno nie bylam w Polsce w okresie przedswiatecznym, co o tym myslicie i jak wy do tego podchodzicie? Ja pamietam ubieranie choinki w Wigilie i swiatelka tez zazwyczaj od tego czasu.

tutaj choinki stoja juz w hotelach od okolo miesiaca, wystawy tez swiateczne a juz nie wpomne o pulkach sklepowych:sorry: a powiem ci cos jeszcze, kartki na swieta mozna bylo juz kupic we wrzesniu:-D:-D:-D:-D masakra jakas! ja uwielbiam swieta ale troszke przesadzaja, jak tylko skoncza sie swieta to zaraz pojawia sie wszystko na wielkanoc choc jeszcze tyle miesiecy przed nami:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry