reklama

Lipiec 2009

reklama
Hihi no tak, tylko jeszcze o Walentynkach zapomnialas :-) To tez szalenstwo :-)
W sklepach to tutaj tez pelno, i tez prawie od wrzesnia-pazdziernika... Ale w oknach prywatnych domow:confused2: Mnie to troche rozbraja, ja chyba zaczekam do Wigilii :-)
Od piatku startuja cos markty swiateczne, cos jak odpusty, tylko ze mozna tam kupic produkty wylacznie zwiazane ze swietami Bozego Narodzenia. Praktycznie w kazdej miejscowosci przez ktorys weekend az do swiat to sie odbywa, duzo ozdob robia dzieci z przedszkoli, uposledzone itd. To akurat uwielbiam, jakie cudenka tam maja... Jezeli kogos to interesuje, to wyglada to np tak: [video=youtube;yVz6nId6Z90]http://www.youtube.com/watch?v=yVz6nId6Z90&feature=PlayList&p=C8787FDD13CF68D7&index=0[/video]

BeataZ zagladac zagladam, ale jakos sie nie zadomowilam ;)

To samo jest tutaj dziewczyny. Rozumiemw sklepach. W zeszlym roku pracowalam w sklepie i w styczniu juz jajka wielkanocne byly, kurczaczki itd, a choinki stoja w centach handlowych juz od pazdziernika. Nie ma to jak dzialanie na psychike czlowieka.

Annie jak ladnie, ja to uwielbiam ogladac rozne ozdoby itp ale z dekorowaniem domu czekam zawsze do samych swiat, no ale w tym roku bedziemy na wigili w Polsce wiec nie wiem jak to bedzie
wiesz co ja tez zagladalam ale podobnie jak ty nie moglam sie tam odnalezc, jakos sie nie zadomowilam, dziewczyny tam sa zzyte i dziwnie tam sie czulam nowa, obco. dlatego siedze tylko na lipcowkach, u nas tak jakos jest fajnie:)))

Ostatnia edycja:
vercik_86 jako specjalistka to pewnie to jeszcze tak poukladalas zeby jeszcze glebiej siegac do kieszeni takich wariatek jak ja :-)

BeataZ my zostajemy i tez sie juz nie moge doczekac dekorowania, wlasnie najbardziej lubie ogladac te cudenka co na swieta wyczarowuja :-)

annie22 ale świątecznie się zrobiło, a mi w te święta smutno będzie bo moi rodzice lecą do szkoccji na wigilie i sylwestra :-( Do siosry i brata i do ich rodzin, no ale jeszcze jeden brat zostanie

O widzę, ze nocna straż przejęła służbę!!:-):-):-):-):-)
Mój Filip nadal nie śpi, ja już świra dostaję z tym jego zaspypaniem , zasypia ok 24 i spi do 8 ale ja tak marzę o wolnym wieczorze,żeby choć z mężem można było miło spędzić czas, a tak późno to już się nie chce:cool: Zazdroszczę Wam Mamusie szybko zasypiających Maluszków
Co do ozdób, to w Polsce aż tak drastycznie nie ma jak w Anglii, ale już przed Wszystkimi świętymi były ozdoby w sklepach do kupienia,a teraz to już bardzo dużo tego, ja tak lubię jak od mikołajek ten nastrój, jak śnieżek prószy , wszędzie słychać Last Christmas, I gave you my heart....... ehhh, :happy:
Kamlotka no szukam tych palstikowych krzesełek, jakoś bardziej mi się podobają

Ufff.no i w koncu doczytałam co naskrobałyscie przez dwa dni:-)
Moje chłopaki spia smacznie:-)a mamusia sie gzi po necie:-D
wizytka u urologa nie najgozej,teraz mamy sie zapisac do nefrologa,nareszcie moge mu odstawic ten paskudny furagin bo pluje nim i ciuszki żółte,dobrze ze chociarz sie spiera.A dzis bylismy u neurologa i tez dobrze pan doktor pokazywał nam cwiczonko wzmacniajace brzyszek i mamy nieraz tak cwiczyc i pokazywac jak najlepiej go brac na raczki i nosic co by kregosłupa nie obciazac,wogóle fajny ten doktorek,zartował do Alanka ze postażał sie strasznie od ostatniego razu:-)A i juz nie musimy isc na kontrole bo wszystko dobrze:-)
A w tym roku snieg wyprzedził reklame coca coli czyli i tak niezle z tym przyspieszaniem swiat.Mi sie nie podoba jak w niekturych sklepach juz Bozo Narodzeniowo przed Wszystkimi Swietymi.
A Wy spac bo jutro znów bede miała problem z nadgonieniem:-)

kamlotka my tez bedziemy spedzac bez rodzinki... Tzn. tylko moja mala, czyli synus i mezus, to pierwsze nasze swieta tak daleko, zawsze jakos udalo sie do Polski pojechac, jednak ostatnia podroz w pazdzierniku-listopadzie tak przezylismy, ze wolimy nie jechac tylu km poki maly troche nie podrosnie. Szczegolnie jeszcze ze pewnie przez swieta to tu straszne korki beda... I wlasnie zeby nie czuc tesknoty, trzeba troche zaczarowac te swieta :-)

maylah a ja bym sie zamienila, bo do tej pory maly chodzil spac ok 22-23 i spal do ok 3 i pozniej dospal do 5-6 a teraz chodzi o 20, spi do pierwszej i o 3-4 chce sie bawic! Kombinuje tylko jak go przestawic, ale dzisiaj zasnal tylko o 20:40 wiec i tak sie spodziewam wczesnej pobudki...

Beacia82 to super ze wszysto u was w porzadku :). Ale jako dobra ciotka moglabys sie pochwalic ta wiedza tajemna na temat cwiczen brzuszka i noszenia :D

Ostatnia edycja:
reklama
Filip usnął sam w łóżeczku, ufff mam nadzieje,że to już na noc,
Annie, tak to z nami mamami jest, jedna by chciała tak, druga tak, :rofl2::rofl2:
TO i ja dziś zmykam, bo jakos oczęta mi sie kleją,
Słodkich snów Kochane :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry