adudz82
Lipcowa mamusia :)
No to jestem ponownie po nadrobiniu was.:-):-):-)
Malutka wstała o 8.30 - ojj spanie to ona ma po tatusiu - mógłby przespać całe dnie

Dziewczyny za życzonka dla mojej Niuni dzięuję jeszcze raz, :-):-):-)
Penegiryka stronka naprawdę fajna, mała właśnie słucha bajeczki o kopciuszku

beata firaneczka dla małej też jest śliczna:-):-):-)
ja też dostałąm paczkę z bebilonu z łańczuszkiem i kaszką

U mnie chodzika też nie będzie

- więcej o tym złego jak dobrego słyszałam, i dlatego postaramy się nauczyć chodzić bez tego "cuda"

co do prezentów na święta dla swoich lubych to ja myślałam o radio CB
bo on z nawigacji korzystać nie za bardzo lubi, a w pracy ma CB i jest z tego bardzo zadowolony więc moze to
iwon pisała że nie mogła was poznać bo pozmieniałyście avatory i ja też miałam z tym problem ale na nowo zaczynam się przyzwyczająć

Beacia ja też u nas w hipermakecie mogłam kupić wcześniej bombki na choinkę jak znicze na cmentarz.
Idziemy sobie zrobić kolejną kawkę i czas na zabawę z Monią - dziś pewnie nie bedzie chciała spać po takiej nocy i mama pewnie nie wiele będzie w stanie zrobić.
miłego dzionka
Malutka wstała o 8.30 - ojj spanie to ona ma po tatusiu - mógłby przespać całe dnie

Dziewczyny za życzonka dla mojej Niuni dzięuję jeszcze raz, :-):-):-)
Penegiryka stronka naprawdę fajna, mała właśnie słucha bajeczki o kopciuszku

beata firaneczka dla małej też jest śliczna:-):-):-)
ja też dostałąm paczkę z bebilonu z łańczuszkiem i kaszką

U mnie chodzika też nie będzie

- więcej o tym złego jak dobrego słyszałam, i dlatego postaramy się nauczyć chodzić bez tego "cuda"

co do prezentów na święta dla swoich lubych to ja myślałam o radio CB

bo on z nawigacji korzystać nie za bardzo lubi, a w pracy ma CB i jest z tego bardzo zadowolony więc moze toiwon pisała że nie mogła was poznać bo pozmieniałyście avatory i ja też miałam z tym problem ale na nowo zaczynam się przyzwyczająć

Beacia ja też u nas w hipermakecie mogłam kupić wcześniej bombki na choinkę jak znicze na cmentarz.
Idziemy sobie zrobić kolejną kawkę i czas na zabawę z Monią - dziś pewnie nie bedzie chciała spać po takiej nocy i mama pewnie nie wiele będzie w stanie zrobić.
miłego dzionka

Wszystko zaczęło się od "cudownych" sąsiadów na których juz sie skarżyłam.
Niestety mały 2 razy został porządnie wyrwany ze snu i chyba to wpłynęło na to, że o 2:30 zrobił mi pobudkę 
A jeszcze dla starszych maluszkó, to podobno teraz furrore robi piaskolina, sa trzy kolory piaski jakieś foremki, coś się z tego modeluje, a potem jak się znudzi, to się wkłada to takiej maszynki, któa mieli te figurki znowu na pisaek i znowu coś można wymodelować,