reklama

Lipiec 2009

reklama
justysia ma racje! czas na zmiany:-D ja ciagle zmieniam decyzje i wszystko mi sie nudzi wiec ciagle cos kombinuje:rofl2:
justysia a co to za zdjecie? prawie nic nie widac...chyba ty na jakims sprezynowym koniku???:-D

Widzę ,że przedświąteczne zakupy prezentów już w pełni! Ja też kombinuje co kupić facecikom! Największy problem mamy z tym najmłodszym , bo on wszystko ma po starszym bracie , albo dostał w prezentach! Zastanawiam sie nad jakimś telefonikiem , ostatnio znalazłam na allegro taki z mozliwością nagrywania i odtwarzania! Ale jeszcze nie wiem! Ze Stasiem też problem , bo jeszcze w grudniu ma urodzinki!
Przypomniało mi się ,ze mamy schowane Bangi po Stasiu , ale on bardzo mało z tego korzystał ,bo już miał rok jak to dostał, ale pamiętam ,że była to super sprawa! może któraś pomyśli o takim prezencie dla bobasa!
A co do krzesełka do karmienia to mam taki z regulacją oparcia wysokości itp. i już z niego korzystam, także polecam!
Dobra ja wam trochę podoradzałam teraz wy mi doradcie co kupić 4 latkowi i 6-miesięcznemu bobasowi!

Niuta ja tez sie nad takim krzesełkiem zastanawiam, na allegro pełno takich i całkiem sensowne ok 200 zł ceny, bo u nas w sklepach są po 350:szok:
a to bangi, to co to jest?
Niuta my rok temu naszej chrześniaczce 4 letniej kupiliśmy laptopa edukacyjnego, jest tam program do nauki literek, cyferek , i jakieś gry , ona bardzo go lubi i teraz wszędzie z nim jeździ:-)
A co do Maluszka, to nie mam pojęcia:sorry:
Justysia, a bo widzę że żółty konik,a na nim jakaś piękna dziewczyna siedzi,:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Ja tylko na chwilkę:-( Nigdzie dziś nie pojechalismy, w samochodzie się akumulator rozładował i w ogóle nie zapalił:-( Jak pech to pech:-(
Jedziemy jutro.
Czytam Was z przerwami od 17tej i dopiero teraz skonczyłam. Mała śpi,mąż poszdł do garażu sprawdzićjak tam auto, czy jutro nie będzi epowtórki z przykrej niespodzianki. Mam nadzieję, że nie i wreszci ewwyjedziemy z tego dziurewa straszliwego. Siedzętu od porodu, już nie mogę!!!!!!
Co do prezentów to ja mężowi w tym roku kupuję książkę-przewodnik po ciekawych miejscach w Polsce. A małej ślimaka-smakosza z fisher price. Co prawda trochę na wyrost ten ślimak, więc sięjeszcze zastanowię.
Zmykam, bo padam dzisiaj, co za dzień! W dodatku dostałam jakiegoś krwawienia:wściekła/y:Ni episzę, że to okres, bo podobno często w okresie karmienia kobiety mają takie krwawienia śródcyklicze, które wcale okresem nie są:tak:Ale byćtego pewnym można gdy się regularnie co rano mierzy temperaturę(naturalne metody planowania rodziny)noi ja mierzę i wychodzi na to, że to nie okres.
Dobra, zmykam.
Ściskam Was wszystkie bardzo, bardzo mocno!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry