Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oczywiscie z mała. Wczesniej byłysmy w ZUSie po zaswiadczenie i w banku po wyciag z konta. Wróciłysmy własnie wymordowane i głodne. Zosia własnie je a ja czuje ze cycki mi znikna po tym jej jedzeniu
Mój głodomorek:-)
) z 1,5 kg mąki i ponad 800g słodkości (miód, cukier...) 

i były dla nich konkursy... w tym czasie dzieci z przedszkola i inne 2-5 latki nudziły się, prawie zasypiały... no ale jak już dotrwalismy do Mikołaja to oczy Tomkowi prawie z orbit wyszły
, usmiech od ucha do ucha :-), a jak szedł po prezent to w ostatniej chwili się chciał wycofać
i mąż musiał go na ręce wziąć i odebrać za niego prezent. Ale widać, że zrobiło to na nim ogromne wrażenie.
ale chyba nie dame mi dziś wyspaną być.
Wyglada to super. Tez man zamiar sie zabrac za pierniczki w tym tyg, ale wczoraj mialam muffinki (pierwszy raz) dzisiaj andruty robie i moze jeszcze ciasteczka orzechowe mi sie uda... Jutro mam male swieto w szkole wiec chcialam cos dobrego i szybkiego machnac :-)
). Moi wolą pierniczki tylko z orzeszkami, te dekorowane kolorowym lukrem lądują tylko na choinkę i ewentualnie dzieci zjadają... zazwyczaj w święta mamy tak dość innych ciast i słodyczy, że takie pierniczki z orzeszkiem są znakomite. Jak wyciągnę przepis od babci męża to napiszę w odpowiednim wątku (bo to taki przepis, co to wrobione ciasto ma najpierw poleżeć, najlepiej z tydzień, potem dopiero dodaje się resztę mąki i piecze).Pierwsze co ,to dla
STASIAZ OKAZJI 4URODZINEK SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ,DUŻO ZABAWEK A PRZEDEWSZYSTKIM DUUUŻO ZDRÓWKA I NIGDE WIĘCEJ SZPITALI !!!
U nas dzień pełen wrażeń ,KAROLEK zasnął.TYLE paczek!!!
I Mikołaj pod poduszka zostawił prezent ,jak go zobaczyl to bał si dotknąć go ,niewiedział czy ma go wziąść ,heehee
.No i cały dzień na słodkim ,nawet obiadu nie zjadł,ale Mikołaj raz w roku ,niech ma!!
Ja też zaraz spadam spać ,Julek śpi ,ale niewiadomo co w nocy.Wczoraj sie wyspał w dzień i w nocy nie chciał!!
A ja padam jokoś dzis ,choć niewiem od czego!!
Wogóle jakoś cicho na forum przez dwa dni,ale sie niedziwie ,każdy woli z rodzinką!!!
WIĘĆ MÓWIE.....
ALOCHA !!!
I ŻYCZĘ......
DOBRANOC !!!
Mały nie umiał spać, a ja razem z nim...
Ale całkiem inaczej sobie Was wyobrażałam;-)
Ale się zaczynam bać! Masakra.