reklama

Lipiec 2009

niuta3 Zdrówka dla Maksia życzę :tak::tak: Oby już było tylko lepiej...

olcia85 Kciuki zaciśnięte :tak::tak:

Ewa85 pierniczki super, bardzo ładne, jak tak smakują jak wyglądają to ja chętnie przepis podczytam :tak::tak:

annie22 a jak muffinki wyszły? Ja jeszcze nigdy nie robiłam :eek:

No a tak poza tym to Mała śpi, od ok pół godz, ale nie sądze że to już na noc, byłoby to zbyt piękne :sorry:

Czy któraś tu jest???? :sorry::sorry:

reklama
My dziś jednak spacer zaliczyliśmy!!
Karolek mi zasnął,ciekawe kiedy wstanie,ululał sie za pięć dziewietnasta!!
Julek leży mi na kolanach.Przed chwila ruszał mi tu myszką i takiego samego prawie posta mi skasował!!A nie umiem go już odzyskać i pisze jeszcze raz:wściekła/y:!
Cwaniak z niego ,żeby na niego zwrócić uwage to kaszle!!!Tak jak jego braciszek,obydwoje nie wyrzekliby sie siebie!!:tak::tak::tak:

EWA fajne te wasze wypieki,ja też sie zbieram na robienie pierników.Tylko teraz musze naprawić piekarnik po sobocie.Te cholerne spirle!!
Pod koniec tyg. jade na zakupy i bedziemy robić czapeczki urodzinowe dla KAROLKA !!!:-D

Przyszła dzisiaj paczka z HIPPA i prezent urdzinowy KAROLKA .Już niemogę sie doczekać 15 ,oczka z orbit mu wyjdą!!!:tak::tak::tak::-)

A w niedziele znowu mamy gości chrzestny KAROLKA przyjeżdza z rodzinką!!
Moc prezentów do świąy teraz bedzie trwać,heheee.
Dziś mi cały dzień mówi ,że jest grzeczny i mikołaj przyjdzie.Teraz co dzień musiałby przychodzić:-D:-D:-D!!!

ZARAZ idziemy się pluchać!!
Mnie dalej kiszki skreta robią!!!
Nic dziś niezrobiłam oprócz prania,na obiad bigos z zamrażalki wyciagłam.A czekaja mnie gołabki i krokiety do robienia ,bo nic gotowego już niemam w zamrażalce oprócz 2 woreczków bigosu i woreczka lecza!!
Normalnie brzuchoool mam taki duży jak w 6mies. ciąży.
heehee,trochę wiekszy niż zwykle!!:-D:-D:-D:rofl2:
Mały już sie buntuje !!!

A WIDZE ,ŻE NA BB DALEJ WEEEKEND TRWA!!!
TAAAAAAAAAAAAAAAKA CISSSSSSSSSSSSSZA:szok::szok::szok::szok:!!!!

Naprawde jestem zrytaego posta napisałam w PORADACH:eek::eek::eek:
Ale sie juz poprawiłam.
heehee ,NIEMA JAK TO BYC ZRYTA !!!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witamy sie i my,mój laptop juz wyzdrowiał i moge cos skrobnac w koncu,cos mu nieraz odwala musze chyba sie przejsc do serwisu.
Dmuchawiec witaj kochaniutka z powrotem,tez jestem ciekawa tej twojej kurteczki:-)A co do byków to napewno jestem duzo w tym lepsza od Justysi:-D
Justa nie ma to jak byc zrytym,co nie:-D:-D:-Dtak jest najfajniej:-)
Daisy a mała po prostu slicznosci:tak:bardzo jej ten strój przypasował:-)
Ewa sliczne ciacha,:tak:
Dziewczyny strasznie mi wjezdzacie na ambicje,jak nie kartki to pierniki,kurcze ja nic takiego nie robiłam musze i ja cos wymyslec ciekawego.
Vercik witaj w kraju,Jak mały przetrwał lot?mam nadzieje ze dobrze:tak:Wczesniej tego nie pisałam bo nie chciałam cie stresowac,mój brat jak z malenstwem lecieli samolotem,to biedactwo cała droge wyło:szok:jakby go ze skóry obdzierali,po prostu masakra,chyba cisnienie tak na niego podziałało,sama nie wiem:no:
A my bylismy dzis na usg brzuszka i z naszymi nereczkami narazie ok:tak:nic sie nie powieksza wiec jest szansa ze mały z tego wyrosnie,doktor mówiła ze nieraz tak jest ze dzieciaczki maja te poszeżenia kielichowo miedniczkowego,my mamy tylko 3milimetry i sie nie powieksza,no ale posiewy kontrolnie musimy robic i wizyta u nefrologa.
No i bylismy pobrac krewke,tak sie tego bałam,bo ostatnio zdolna siostrzyczka tak małego zmasakrowała ze krew była i na mnie,na niej,na małym,na podłodze a sierota w ta rurecze nałapac nie mogła i gniotła paluszek conajmniej 5 min,a ten wyyył niemiłosiernie,a ja prawie z nim,cały dzien sobie pózniej nażekał,a mnie łeb bolał tk sie przejełam.Oczywisnie nigdy juz tam krwi pobierac małemu nie zamierzam,dzis byłismy tam gdzie Alanek jest zapisany i pobierali mu z raczki i niespodzianka,mały nawet nie wiedział co mu robia bo podziwiał gabinet i nowych ludzi:-).
Lece na allegro,bo mi licytacja przepadnie:-)

Witam wieczornie :-)
W wekend wróciliśmy ze szpitala :-D i wszystkie badania były straszne, ale wyszły super, płucka wydolne prawie równomiernie. Refluksu też nie ma:-D
Mamy zdrowe dziecko !!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mikołajki u nas minęły spokojnie, nie pamiętam która z was pisała o pszczole z carefura- też kupiliśmy i jest super- Tosia nie może od niej oczu oderwać:-D Poza tym kupiłam jej 2 śliczne kompleciki w kappahlu i jeszcze dzisiaj zamówiliśmy na allegro spodenki, 3 pary i dresik
Od dzisiaj jestem wesoła Vioreczka, bo ostatnio strasznie smęciłam
Ogromne buziaki dla wszystkich niedawnych solenizantów i solenizantek:-):-):-)
A dla mam z bb i ich dzieciaczków uściski:-):-):-)

VIORECZKA dobrze ,że ok wszystko .Ja nawet :no:wiedziałam,że wy w szpitalu!!!:no::no::no:

BEATKA fajnie ,fajnie.
Może login zmienię na zrytą!!!heeeheee:-D:-D:-D

A tu cos dla poprawienia humoru!!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3cXYgDo7Ces"]YouTube- Ide Albo Nie Ide-Napisy[/ame]

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorową porą:tak:

Zosia śpi od godziny,a my z mężusiem -ciąg dalszy karteczek robimy:tak:
Jest fajnie.

Vioreczka cieszę się razem z Tobą, bo najgorsze co może być, to chore maleństwo.

Justysia niestety mnie się bardziej płakać chciało niż śmiać, żal mi takich ludzi biednych:-(

Nie mam coś weny chyba więc żegnam Panie:tak:
Dobrej nocki!

To ja również życzę spokojnych snów....

Dobranoc Mamusie i Maluszki

Tak myślę że te pustki tutaj spowodowane są przedświąteczną gorączką, ciasteczka, pierniczki, zakupy, pożądki.... :-D:-D:-D:-D

Dmuchawiec mi też, a najbardziej przykre jest to,ze gowniarze za flaszke filmiki o takich kreca:-(.
Mnie tez to nie rozesmialo wcale, a wcale ,tylko ten chód był ciekawy.:eek:
No i ogólnie nie oglaadam takich filmikow,ale dostalam linka i siie podzielilam;-).

JA tez sie zaraz klade,az sie boje nocy:eek::eek::eek::no::no::no:.Teraz cycamy :cool:.

miłych snów............

reklama
Dziewczyny, normalnie ale mi Was brakuje, mam gości od wczoraj z Rybnika, i nie bardzo mam czas tu zaglądać, ale jutro wieczorem jadą, to zdam relacje, i zobaczę co u Was. Ogólnie jestem PADNIĘTA a to od soboty, jak czekałam na męża, bo jak na złość mały nie dał za bardzo pospać i teraz się to za mną ciągnie. Także dziś nocna straż strajkuje , przynajmniej ja.
Słodkich snów kochane dla Was i Waszych słoneczek!!:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry