daisy26
Fanka BB :)
hej dziewczyny
wczoraj podalam mojej butelke wydudnila 225ml. zageszczona kleikiem ryzowym i w nocy slicznie spala dopiero sie budzi,nawet cyca w nocy nie chciala ciagnac,boje sie ze strace pokarm ale chyba to do tego idzie bo jakos malo go mam moim zdaniem...mezulek robi sniadanie a ja zmykam na szczepienie na 14 i do niuni bo wlasnie sie budzi
pozdrawiam
wczoraj podalam mojej butelke wydudnila 225ml. zageszczona kleikiem ryzowym i w nocy slicznie spala dopiero sie budzi,nawet cyca w nocy nie chciala ciagnac,boje sie ze strace pokarm ale chyba to do tego idzie bo jakos malo go mam moim zdaniem...mezulek robi sniadanie a ja zmykam na szczepienie na 14 i do niuni bo wlasnie sie budzi
pozdrawiam

I jestem z tego powodu zła...Co chwilę, goście, goście, goście....buuu. Od soboty mam cały czas mikołaja...i przynoszą te prezenty dla małej. Muszę kupić GIGANTYCZNY karton na te wszystkie pianinka, grające słonie i żyrafy, lalki, misie...a o ciuchach nie wspomnę....

i zrobilam to ale na hama, normalnie taka bylam wku*******ze zlozylam skarge w firmie, no ludzie zeby fotelika nie mozna bylo zapiac i na dodatek kierowca mi nie pomogl

No ale jest dobrze.
łacznie wydałam na ciuchy ponad 100zł, ale nie załuje. Co prawda niektóre bluzeczki sa na taka mniej wiecej roczna Zosie, ale sa super. Nie wiem jak Wy, ale ja jestem cenami nowych rzeczy załamana, sa tak drogie