Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Druga kreseczka wyszła blada, ale jest. Podobnie zresztą bylo w przypadku Zosiowego testu. Według moich wyliczeń (pisałam juz o naturalnych metodach planowani arodziny
)ostatnią miesiączkę miałam 25 listopda, a owulacja była w 19, 20 albo 21 dniu cyklu. Kochaliśmy się w 19 dniu cylku, więc by sie zgadzało(pytanie dlaczego się wtedy kochaliśmy???
skoro nie planowalismy ciąży
-nie mam zielonego pojęcia
).
, jestem najprawdopodobniej w 21 dniu ciąży, a więc serduszko już bije albo lada dzień zacznie:-):-):-). Tzn. mam nadzieję...
Nadal nie toleruje seleru i brokułów
Rozrabiaka sie tez z Kacpra robi, wszedzie go pełno na podłodze :-)willsonka mam pytanko do ciebie odnosnie tego smoczka. napisalas ze jest do kaszki, a mozna nim podawac mleko z cyca? ja za 3 tyg. wracam do pracy i sciagnelam dzisiaj pokarm zeby przyzwyczjac mala do butleki no i jak na razie to tragedia. mala nic nie wypila. pewnie sie za pozno do tego przyzwyczjania zabralam![]()
Też uzywam smoczków z canpol babies. I do kaszki i do mleka. Tej do kaszki nie polecam żebyś podawała mleko z cycka, bo dziurka jest za duża i mleko będzie bardzo szybko leciało, a to maleństwu moze przeszkadzać. Ale ten zwykly smoczek jest odpowiedni jak najbardziej 

przez weekend też nas w domku nie było, no ale dziś już wracamy do normalnośći;-);-), M poszedł do pracy to ja zajrzałam do was aby ponadrabiać trochę zaległości,poczytam co u was po weekendzie i odezwę się później, a na razie miłego dnia wszystkim życzę

Ehhh a tak fajnie bylo i musze przyznac ze rzeczywiscie wypoczelam. 

(zebysmy z Adudz mialy co do kawki czytac;-))
, ja chyba d o nich powrócę, jak bede sie starac o drugie dzieciatko,
ale to za jakiś czas......