Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

normalnie mi łępetynkę rozsadza

i żadne przeciwbólowe tabletki nie pomagają, mam nadzieję, ze mała prześpi nockę grzecznie bo coś marudna dziś była, czyżby ta pogoda tak wpływała na nią?? bo na moje samopoczucie to pogoda ma strasznie wielki wpływ.

Mój żarłoczek to na widok łyżeczki aż sie trzęsie, także na szczęście nie ma takich problemów, ale z kolei nie zna umiaru i jadłby chyba ile się da.
bo jest taka ładna różowa hihihi . I jak ją widzi to trzęsie się z radości i aż piszczy. Szkoda tylko że na butle tak nie piszczy i zjada w dzien po 80-120.
Więc ja do niego pisze ze ok niech bedzie ale mnie i małej nie zastanie bo ja o 11 wychodze na spacer jak co dzien i celowo ją zaprosiłam na 9. Zobaczymy co dziś powie, pewnie sie wkurzy, ale moze zrozumie. Musi poznać Julki zwyczaje i rutuały skoro ja wracam w pt do pracy. W pon ma się nią zająć bo idę do lekarza , a to będą poranne godziny i stąd chciałam ją dziś na 9. Pewnie myśli ze da sobie radę . Zobaczymy, oby. Najgorzej że ona na mnie działa jak płachta na byka i boję się że kiedyś coś za dużo jej powiem. Masakra jak ja będę musiała się zacząć hamować żeby było ok między nami, ale M juz powiedziałam że jak będzie sie wtrącała albo swoje metody stosowała to jej zwrócę uwagę bez ogródek .
bo na spacer to tylko na schodki dzis pójdziemy,dalej nie da rady nie wiem jak u Was ale u mnie na wsi to jesteśmy zasypani i zawiani,dobrze ze nie mieszkam gdzies w polu bo bysmy nawet samochodem daleko nie pojechali,a mamy dzałeczke 3 od takej mniej uczeszczanej szosy wiec akurat i spalin nie wdycham i od swiata nie jestem odcieta.
Ale juz znam przyczynę. To nie moje nerwy wplywaja na małego tylko ząbki dokuczają. Popłakiwał dzisiaj przez sen i wkladał raczki do buzki. Mam nadzieje ze szybko sie ząbki przebiją.