kamlotka
Fanka BB :)
Witamy się i my 
adudz82 I jak nocka z bolącą głową? Mała dała pospac? Mam nadzieję że tak
Mnie też jużtak kilka razy głowa bolała, przez całą noc.
dominika83 To chyba była najlepsza decyzja jaką mogliście podjąc (a raczej mąż podjął
) Teraz w takich pogodach to normalnie strach gdziekolwiek się ruszac z takimi maluszkami. A do końca stycznia już niedaleko także się jeszcze wybawisz, a Niunie też na chwilę zabierasz? Moja Mała była już na dwóch weselach (wrzesień pazdziernik) i jednym pogrzebie. Oczywiście nocowała w hotelach nad salą z moją mamą 

A ja tylko z cycusiem biegałam jak dała sygnał 
Jeśli chodzi o komórki u babc to moja teściowa niezle operuje nokią 3310
A ma 62 lata!!! Moja mama ma 56 i operuje lepszym modelem, z aparatem i innymi bajerami 

dmuchawiec Bardzo jasno opisałaś naturalne metody...... Oczywiście można się w tym połapac, było to do Agnieszki, ale pozwoliłam sobie poczytac
I przypomniec conieco, bo mnie uczyli tylko tego na religii 
Patra My męczymy się z tym samym, oby jak najszybciej wyszły.
A tak poza tym to czyścicie pierwsze ząbki Maluchom??? Możecie polecic jakąś pastę i szczoteczkę?
Muszę kończyc bo Mała tak już krzyczy że swoich myśli nie słyszę

pa, zajrze wieczorem :-)

adudz82 I jak nocka z bolącą głową? Mała dała pospac? Mam nadzieję że tak

Mnie też jużtak kilka razy głowa bolała, przez całą noc.dominika83 To chyba była najlepsza decyzja jaką mogliście podjąc (a raczej mąż podjął
) Teraz w takich pogodach to normalnie strach gdziekolwiek się ruszac z takimi maluszkami. A do końca stycznia już niedaleko także się jeszcze wybawisz, a Niunie też na chwilę zabierasz? Moja Mała była już na dwóch weselach (wrzesień pazdziernik) i jednym pogrzebie. Oczywiście nocowała w hotelach nad salą z moją mamą 

A ja tylko z cycusiem biegałam jak dała sygnał 
Jeśli chodzi o komórki u babc to moja teściowa niezle operuje nokią 3310

A ma 62 lata!!! Moja mama ma 56 i operuje lepszym modelem, z aparatem i innymi bajerami 

dmuchawiec Bardzo jasno opisałaś naturalne metody...... Oczywiście można się w tym połapac, było to do Agnieszki, ale pozwoliłam sobie poczytac

I przypomniec conieco, bo mnie uczyli tylko tego na religii 
Patra My męczymy się z tym samym, oby jak najszybciej wyszły.
A tak poza tym to czyścicie pierwsze ząbki Maluchom??? Możecie polecic jakąś pastę i szczoteczkę?
Muszę kończyc bo Mała tak już krzyczy że swoich myśli nie słyszę

pa, zajrze wieczorem :-)

!
Ale nigdy byście nie zgadły co było tego przyczyną???? A mianowicie mój M wspaniałomyślny, bo ja odpinam body, szukam rzepów, a one gdzie??? Z tyłu zapięte
) Tak sobie myślę, że Tomkowi musze sprawić jakieś łyżwy. Może na początek dwutorówki i niech też sobie pośmiga 
Więc tak sobie myślę, że w tym sezonie zaprzyjaźnimy Tomaszka z lodem, a w przyszłym sezonie może już jakies małe firuróweczki mu sprawimy