vioreczka
Fanka BB :)
Wilsonka a ile wsypujesz kaszki na ile mleka? Bo ja za Twoją radą kupiłam smoczek z Canpola szybki z dużą dziurką i wczoraj zrobiłam jej 150 ml mleka modyfikowanego z 2 łyżkami kaszki- wciągnęła aż zassało smoczek w niecałe 10 minut i musiałam jej jeszcze cyca dać. Dzisiaj zrobiłam 180 ml mleka z 3 łyżkami kaszki i znowu to samo. Zjada wszystko jak odkurzacz- zastanawiam się czy jeszcze zwiększyć porcję, wsypać więcej kaszki, czy dać mniejszy smoczek

Dmuchawiec bardzo mi przykro z powodu Twojego Aniołka, ale na pewno będzie tak jak mówią dziewczyny, Aniołek jeszcze do Ciebie przyjdzie tylko zmienił datę narodzin
Olcia mnie tez to niedługo czeka, więc czytałam Twojego posta z zapartym tchem i juz mi się łezki kręcą jak pomyślę że moja niunia będzie siedzieć z obcą babą
Justysia gratuluję 2 kresek,to cudna wiadomość,
ja też się zastanawiałam czy przypadkiem nie jestem w ciąży bo do tej pory okresu brak, ale okazało się że jedna kreska na teście

Dmuchawiec bardzo mi przykro z powodu Twojego Aniołka, ale na pewno będzie tak jak mówią dziewczyny, Aniołek jeszcze do Ciebie przyjdzie tylko zmienił datę narodzin
Olcia mnie tez to niedługo czeka, więc czytałam Twojego posta z zapartym tchem i juz mi się łezki kręcą jak pomyślę że moja niunia będzie siedzieć z obcą babą
Justysia gratuluję 2 kresek,to cudna wiadomość,
ja też się zastanawiałam czy przypadkiem nie jestem w ciąży bo do tej pory okresu brak, ale okazało się że jedna kreska na teście
)
). Nie mam pojecia:-( Jestem niezywa...

.
i chce mi się płakać :-(
zawsze przysypiał dopiero koło 11-12. ale w sumie dziś noc inna była niż zwykle:

łobuziak sie z niego robi. Wszystko chce dotknać, złapać i zjeść hehe Pilnować trzeba go non stop. Skonczyły sie czasy kiedy spokojnie mozna bylo małego zostawić przez pare minut na podłodze
same pewnie wiecie jak się wtedy ładnie uśmiecha do prowadzącego, coby wyższą ocenę dostać