Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Agnieszko , jeszcze mi w zwiazku z Toba cos wczoraj przyszło do głowy- nie jest wcale tak łatwo na poczatku obserwowac sluz,.....

nic jej nie pasowało ani łóżeczko, a ni łóżko, ani leżenie nawet noszenie na rękach jej nie uspokoiło,:-

o 1.30 leżała już z nami w łóżku, i budziła się chyba co 45 min, chyba do 6.00 miała 6 takich pobudek, 

a 6 zasnęła pospała do 7.00 potem dostała butlę i przysnęła jeszcze na ok 30 min, ja jestem padnięta, 

bo raz, że co chwilkę ona się budziła, to jak już ją wzięłam do siebie to niestety mogłam spać tylko na jednym boku,:-

w związku z powrotem do pracy musze zrobić badania kontrolne, więc zawołałam teściową co by z małą posiedziała, i idę do lekarza, a tam dostałam kolejne skierowanie dookulisty (bo praca przed komputerem a więc element szkodliwy dla zdrowia), no więc idę do okulisty a tam informacja, że okulista dziś przyjmuje po południu (kiedyś przyjmował w tych samych godzinach co lekarz medycyny pracy, więc można było wszystko szybko załatwić,), a teściowa dziś po południu nie może, ewentualnie jutro, więc jutro do okulisty, no i w czartek znowu z rana do lekarza z wynikami aby dostać głupie oświadczenie : "zdolna do pracy" 

więc samemu to jeszcze się jakoś idzie, ale z wózkiem to juz sobie tego nie wyobrażam,