reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Gustlicku to super ze wracasz do pracy! bedzie dobrze, z ciebie obrotna babka jest wiec dasz se rade:tak:
Ada ja kiedys nonstop siedzialam na myspace i facebook-u, ale teraz pokasowalam prawie wszystkich znajomych i nie mam co tam robic:no:
a ty????

reklama
:-DGustlicku to gratuluje Ci serdecznie że wracasz do pracy :-D:-D będe trzymać jutro kciuki co by było wszystko tak jak Ty chcesz :-D:-D
A co do rozstania to troszke odpoczniesz od dzieciaków ;-) wiem że to troche egoistyczne no ale prawdziwe ;-)
A co do zawartości szafy to coś napewno znajdziesz :-D a po pierwszej wypłacie zaszalejesz w sklepach :-) będziesz miała chociaz jakiś pretekst :-D
Mi się taaaaaaaaaaaak marzą zakupy ale musze sobie to wybić z głowy bo u nas też krucho z kasą :wściekła/y:

Beatko śpi ;-) mąż się położył obok niego i bardzo mocno go przytulił i tak sobie razem śpią a ja oglądam SZCZĘKI !!! :szok::szok:

Właśnie się dowiedziałam że mama mojego znajomego dzisiaj zgineła :-( jakiś pijany kretyn ją potrącił śmiertelnie i uciekł ... Ja akurat przejeżdzałam obok jak karetka odjeżdzała :-:)-:)-( smutno jakoś ...

A wogole to powiem Wam że na forum z czerwca na którym jestem zapisana same smutne wiadomości ... dwie dziewczyny miały dzieci chore na zespół Downa ... :((( jednej usuwają a druga dzisiaj urodziłą ... Przykre naprawde :((( :(((

Ada ja jeszcze na allegro czasami ... a tak to też nie mam gdzie :( może podsuniecie jakiś pomysł ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj Gustliczku cieszę się niezmiernie że wracasz do pracy (zarobisz brakującą do rozwinięcia interesu kasiurę), choć smutno mi bo nie potowarzyszysz wieczorem :(. Dzisiaj II odcinek "Wszystkich wcieleń Tary", ale pewnie nie obejrzysz, bo za późno:)

Adaa ja gram w Zielone Imperium, sadzę sobie tam różne warzywka i takie tam- zjadacz czasu straszny:) i czasem przeglądam demotywatory.pl i ich wersję video :)

Dzisiaj znowu nie poszłam na aqua aerobic, bo źle się czuję, wcześniej była 2 tygodniowa przerwa z powodu ferii (basen w szkole), i zaczyna mi brakować ruchu i znowu w kręgosłupie mnie łupie:(

_______

Ja jeszcze podczytuję regularnie dwa blogi-jeden bardzo optymistyczny pisany przez 30-latkę, a drugi baardzo smutny...

Ostatnia edycja:
ja tam czasem siedze sobie na kafeteri, czesto na forum mojego miasta, ogolnie fora, potem moze jeszcze edziecko.pl
allegro, myspace, lubie posluchac co tam moji kumple nowego nagrali,
i jeszcze demotywatory.pl aa i ogolnie onet rozne jakies tam tematy

GUSTLICEK - GRATULACJE, SKORO SIE CIESZYSZ CIESZYMY SIE RAZEM Z TOBA :D

ALUSIA- OJJ WSPOLCZUJE E-KOLEZANKA Z CZERWCA

Tralalala1 ja też grałąm w Zielone Imperium ale jakoś mnie ta gra nudzi ... Tam trzeba tyyyyyyyle czekac żeby coś wyrosło i wogole :-D
A ja nie jestem zbytnio cierpliwa ...

Alusia to dobrze ze spia, a ty nie ogladaj takich filmow bo bedziesz miala koszmary w nocy, ja jestem maniaczka horrorow ale pol filmu ogladam przez palce:laugh2: :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a szczek nie lubie:sorry:
smutno slyszec takie wiesci, kazdemu pijakowi co prowadzi ukrecilabym leb:wściekła/y: nie ma wymowek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda slow

w naszych stronach kiedys brat pijany jechal z siostra i przyrznal jej strona o drzewo:no:

:-( Beatko i jemu pewnie nic się nie stało a dziewczyna albo zgineła albo jest kaleką ... :-( popieprzony jest ten świat naprawde ...
A co do Szczęk to ja uwielbiam :-D chyba oglądam setny raz :-)
Ale nie martw się :-) też połowe oglądam przez palce albo wogole nie oglądam tylko slucham :-D:-D

Dziewczyny ja uciekam spać bo jutro mam ciężki dzień ... Rano wizyta u gina i USG POŁÓWKOWE ... :tak: Boje się ale mam nadzieje że będzie dobrze.

Tak więc śpijcie dobrze i piszcie dużo :tak:
DOBRANOC !!

reklama
BEATKO ja też KOCHAM HOrory i książki tegoż no rodzaju.
I tak jak TY oglądam przez pakce ,zdaża mi sie nawet przez poduszke oglądać:-D:-D:-D:-D:-D:-Di męża budzić:-D.

GUSTLIK a ja CI TEŻ GRATULLUJE!!
ale .....jestem zła ,bo kto beDzie sie skradał do szafy teścia ...no kto..?????
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::crazy:

ALLA trzymam kciukasy oby wszystko ok. było.

EWA a TOMEK wogóle do wody nie wszedł??
Dobrze zrozumiałam jak weszlo szybko tak wyszli??
Z rodzicami napewno bedzie sie bezpieczniej czuł,no i zobaczy ,że ADAŚ sie plucha to całkiem inaczej na to spojży.
A moje dzieci to ryby normalnie,KAROL nawet ostatnio był zdechłą w wannie:-D:-D:-D:tak:.

Właśnie sie też ostatnio zastanawiałam gdzie są dziewczyny co pisały jeszcze przed porodem??
Normalnie niektóre są aktywane a do nas nie piszą .
ZAMELDOWAĆ SIE PROSZĘ!!
A nasza MAMA też ma nas w d....!!:angry:

STOPI , a gdzie zdjęcia LENKI ,CO ...NO GDZIE???:angry::angry::happy:

a ja siedze na ALLEGRO ;)

Do góry