beata26
szczęśliwa mamusia :)
hellllooooooooooo, kurcze ale dziś dzień jakiś taki dziwny. Jula pieknie noc przespała, zjadła o 20 a potem dopiero o 6 rano
coś jej się poprzestawiało
małżonek szanowny dobierał sie w nocy a ja niet i koniec. Łepetyna mnie boli już 3 dzien i nie jestem w stanie się skupić na tym no wiecie czym

w pracy spoko, tzn słodka nuda

a w domu, JULA RACZKUJE jeeeeeeeeeeeeeee jestem szczęśliwa i przerażona jednocześnie. Tylko co dziwne nie ma zebow ( i nie widać), nie umie siadać a umie popylać po chacie jak nakręcona
wyszłam do ubikacji a ta już z jednego konca pokoju do przedpokoju zawędrowała. Poszłam myć butle, a Jula pod ławą, dzięki Bogu że się nie rypła o kant nogi
teraz sie zacznie, bieganie za nią i szorowanie podłóg żeby czegoś nie zjadła

Alusia, Ty to masz pecha kobitko:-( ale tyle psów? macie jakieś schronisko czy co?

spacerek dziś zaliczony. Wystroiłam sie w kiecke i sobie taka seksi
spaceruje. Nagle malżon dzwoni i pyta co ja w kiecce robie SAMA na spacerze
Mijałam jego kolegę ale nie wpadłabym na to że gnida zadzwoni i poskarży się że żona się wystroiła i sama spaceruje. Mój kochany zazdrośnik powiedział że sobie oralnie pogadamy jak wróci
Jula śpi, zatem dobrej nocki kochane, zmykam. Choć znająć życie zajrzę jeszcze Was poczytać przed 22.
coś jej się poprzestawiało
małżonek szanowny dobierał sie w nocy a ja niet i koniec. Łepetyna mnie boli już 3 dzien i nie jestem w stanie się skupić na tym no wiecie czym

w pracy spoko, tzn słodka nuda

a w domu, JULA RACZKUJE jeeeeeeeeeeeeeee jestem szczęśliwa i przerażona jednocześnie. Tylko co dziwne nie ma zebow ( i nie widać), nie umie siadać a umie popylać po chacie jak nakręcona
wyszłam do ubikacji a ta już z jednego konca pokoju do przedpokoju zawędrowała. Poszłam myć butle, a Jula pod ławą, dzięki Bogu że się nie rypła o kant nogi
teraz sie zacznie, bieganie za nią i szorowanie podłóg żeby czegoś nie zjadła

Alusia, Ty to masz pecha kobitko:-( ale tyle psów? macie jakieś schronisko czy co?
tralala hehe moja jak widzi reklamy to się trzęsie z radości. Dziś do tv raczkowała bo przecież reklam leciałyMy też już wykąpani i najedzeni. Teraz młody zabawia się jeszcze i za chwilę idę go usypiać. Dziś troszkę później, bo drzemał koło 18 z mamusia
Znowu pustki dzisiaj...
________
Wasze dzieciaki też są reklamomaniakami?? Mój ja tylko usłyszy to już go nie ma![]()

spacerek dziś zaliczony. Wystroiłam sie w kiecke i sobie taka seksi
spaceruje. Nagle malżon dzwoni i pyta co ja w kiecce robie SAMA na spacerze
Mijałam jego kolegę ale nie wpadłabym na to że gnida zadzwoni i poskarży się że żona się wystroiła i sama spaceruje. Mój kochany zazdrośnik powiedział że sobie oralnie pogadamy jak wróci
Jula śpi, zatem dobrej nocki kochane, zmykam. Choć znająć życie zajrzę jeszcze Was poczytać przed 22.

Też tak chce !!
bo ktos doniesie hihihi
ale tego mu nie powiem
ciezka sprawa, moze jakas gre planszowa?
...no nic..może jej się zmienia,oby