reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

hellllooooooooooo, kurcze ale dziś dzień jakiś taki dziwny. Jula pieknie noc przespała, zjadła o 20 a potem dopiero o 6 rano :szok: coś jej się poprzestawiało:laugh2:

małżonek szanowny dobierał sie w nocy a ja niet i koniec. Łepetyna mnie boli już 3 dzien i nie jestem w stanie się skupić na tym no wiecie czym:laugh2::laugh2::laugh2:

w pracy spoko, tzn słodka nuda:-D:-D:-D

a w domu, JULA RACZKUJE jeeeeeeeeeeeeeee jestem szczęśliwa i przerażona jednocześnie. Tylko co dziwne nie ma zebow ( i nie widać), nie umie siadać a umie popylać po chacie jak nakręcona:rofl2: :eek: wyszłam do ubikacji a ta już z jednego konca pokoju do przedpokoju zawędrowała. Poszłam myć butle, a Jula pod ławą, dzięki Bogu że się nie rypła o kant nogi:no:

teraz sie zacznie, bieganie za nią i szorowanie podłóg żeby czegoś nie zjadła :laugh2::laugh2:

Alusia, Ty to masz pecha kobitko:-( ale tyle psów? macie jakieś schronisko czy co?

My też już wykąpani i najedzeni. Teraz młody zabawia się jeszcze i za chwilę idę go usypiać. Dziś troszkę później, bo drzemał koło 18 z mamusia:)
Znowu pustki dzisiaj...
________
Wasze dzieciaki też są reklamomaniakami?? Mój ja tylko usłyszy to już go nie ma:)
tralala hehe moja jak widzi reklamy to się trzęsie z radości. Dziś do tv raczkowała bo przecież reklam leciały:laugh2:

spacerek dziś zaliczony. Wystroiłam sie w kiecke i sobie taka seksi :laugh2: spaceruje. Nagle malżon dzwoni i pyta co ja w kiecce robie SAMA na spacerze:eek: Mijałam jego kolegę ale nie wpadłabym na to że gnida zadzwoni i poskarży się że żona się wystroiła i sama spaceruje. Mój kochany zazdrośnik powiedział że sobie oralnie pogadamy jak wróci:-D

Jula śpi, zatem dobrej nocki kochane, zmykam. Choć znająć życie zajrzę jeszcze Was poczytać przed 22.

reklama
Justyś- przed chwilą mierzyłam temp. i całe szczęście nie ma. Ostatnio nuroffen dostał ok. 13. Pfu, pfu,pfu żeby nie zapeszyć... Mam nadzieję, że to już koniec tej gorączki!
Nawet mnie nie strasz, że z gardłem nie obejdzie się bez antybiotyku:-( Kurcze chciałabym tego uniknąć. No kaszle czasem. Ale taki suchy kaszel, jakby go po prostu gardziołko drapało.
Psikamy Tantum-verde. Podpowiedzcie co jeszcze na czerwone gardło można zrobić:confused2:

Olka my stosujemy na czerwone gardlo tantum verde a na kaszelek flegamine, ktora bardzo pomaga, bo Igor czesciej kaszle.... i dobrze. Odkasluje ta zalegajaca wydzieline. Moze Wam tez pomoze.

Beata - gratulacje dla Julci- moj to chyba dupki nie ruszy niby podnosi do gory ale za s zybko sie denerwuje,
a Alusia z tego co pamietam pisala ze jej tesc ma hodowle owczarkow, tak mi sie wydaje:cool:

Hej Hej :-)
Tak tak właśnie jak Ada pisze. Mój teść ma hodowle owczarków Niemieckich "Wilczy Diament" (możecie sobie zobaczyć na necie :-):-) ) ale ja tych psów taaaaak nie lubie bo mi Jasiulka budzą :wściekła/y::wściekła/y:

A co do mojego pecha to owszem ... prześladuje mnie i to strasznie aż się boje co będzie jutro bo na 9.50 mam wizyte u gina aż w Wodzisławiu ... I jade sama :-( z GPS :-D Potem chyba do Patry (ale coś się nie odzywa) :-D a na końcu do mojej przyjaciółki co urodziła ostatniego stycznia :-D tak więc cały dzień bez Jasia :-) wreszcie troszke sobie odpoczne :-)

Jeszcze co do Jasia to strasznie niespokojnie śpi ... :-( znowu co pare chwil się budzi z płaczem , dzisiaj chyba będzie spał z nami w sypialni ;-) albo tylko ze mną a mąz w salonie .... hmm to jest myśl :-D:-D

Ewa zdaj nam realcje potem jak Adaś i Tomuś po basenie :-D ja też potem będe chodzić z moją parką :-D ja uwielbiam wode, mój S też to dzieci trzeba przyzwyczaić :-D z Jasiem bylismy w Gołębieskim na basenie jak miał 3 miesiące :-D cieszył sie jak szalony no a jak miał 2 miesiace to moczył stópki w morzu :-D:-D

Beata gratuluje postępów córci i zazdroszcze przespanych nocek :tak: Też tak chce !!

Lece ratowac dziecko :-(

Alusia szok! z tym zebem:szok: oby Jasiu dal ci dzis pospac:tak:
Beacia widze ze Twoj maz ma "oczy " wszedzie:-D nawet nic zmajstrowac nie mozesz:-D:-p bo ktos doniesie hihihi
moj tez za mna gania, cos by chcial ale ja mam @ i dupa (choc przyznaje sie bez bicia ze mi sie nie chce) :-p:zawstydzona/y:ale tego mu nie powiem:rofl2:
Olcia oby goraczka juz nie powrocila, czekam na twojego jutrzejszego posta ze nasz "wampireczek" czuje sie lepiej:tak:oby obylo sie bez antybiotyku
justys jak ja lubie czytac twoje posty, fajna z ciebie babka musi byc:tak:;-)jajcara z ciebie, ja jestem zabawna dopiero jak se wypije:laugh2: no i swintusze wtedy:zawstydzona/y::tak:
Ewcia nie rob wiecej takiej przerwy od bb, musisz wyrobic norme, kilka postow dziennie:tak::-p oby Tomcio i Adas fajnie sie jutro bawili na basenie
Dmuchawiec nakarmil meza i poszedl umilac mu reszte wieczoru:-p:laugh2:
reszta dziewczyn juz za jej przykladem! do swoich losiow:laugh2:
Ada moze kup mlodemu pilke do grania, lubi grac w football?? albo zamow na necie koszulke z jego imieniem, no nie wiem ...gier nigdy dosc:-) sama lubie grac...teraz nie mam czasu ale kiedys wszystkie strzelanki...moje:-D
a jak kacperek sie czuje?
Wilsonka zdrowia!
helloooooo gdzie sa wszyscy????

Ostatnia edycja:
Beatko-pilek to on ma multum i nawet z podpisami bo moj szwagier jest menagerem d.s sportu w manchesterze united, gry juz mnie wkurzaja , bo mlody ciagle siedzi a to play a to komputer, ja tez lubialam kiedys call of duty albo conter strike, gralam z kolegami z sieci, ale to juz bylo lala :-D
aale ta bluzka powiem Ci dobry pomysl, albo jakas ze smiesznym napisem ;-)

wiesz Ada bo teraz dzieciaki sie pozmienialy, nie wiem jak twoj brat ale corka kolezanki ma 9 i dla niej to wszystko obciach, twierdzi ze juz jest nastolatka:szok: takiej to cos kup. :sorry:ciezka sprawa, moze jakas gre planszowa?
a to szczesciarz z niego niejeden mlody dal by sie pokroic za pilki z autografami, np ja jakies 10 lat temu
:-D:-p wielka fanka pilki noznej:tak: wogole to ze mnie taki chlopak byl, wszystko co meski mnie krecilo:-)
Alusia i jak Jasiek spi?

Ostatnia edycja:
Heloł babeczki:laugh2:me kochane:rofl2:
Gustlik ma dziś super dzień..:-p:sorry:choć zaczął mi się dziwnie...ok 9,30 wcinam śniadanko zrobione przez Łosia a tu dyń dryń tel...szok...sąd dzwoni:eek:...koleżanka została jakiś czas temu kierowniczką administarcyją...i pyta..."Giers (tak mówili na mnie koleżanki z pracy)...ruchawa jesteś???"...:szok:chodziło o to,czy przyszłabym od jutra do pracy...na zastępstwo...bo jedna w ciąży na zwolnieniu...i przeciągnie się prawdopodobnie do porodu (do lipca) a później same wiecie jak to jest z powrotem do pracy...niewiele myśląc zgodziłąm się...i idę od jutra do pracy:-D...normalnie tak się cieszę,że szok...i wiem że gdybym teraz odmówiła to już by nie zadzwonili...babcie uzgodnione co do pilnowania...ale powiem Wam po cichu,że mam wyrzuty sumienia i troche mi smutno,że małą zostawiam..ale kasa potrzebna:confused2:ale mieć a nie mieć:-(nie wiem jak to wszystko podziele...czas i w ogóle...boję się że zmęczenie mnie zabije...bo w nocy pobudki co 1,5 godz:-:)szok:

ZDRÓWKA DLA CHROBŹDZIELI:happy::sorry2:

...a dzień kończy mi się jeszcze dziwniej :rofl2:Moje dziecko..hmmmm,nie wiem co sie stało...jestem zdziwiona na maxa...:eek:...dziś wykąpałam ja wcześniej bo o 16tej obudziła się z drzemki więc pomyślałam,że może wcześniej będzie chciała isc spac...przed 19tą zrobiłam kaszkę na gęsto,żeby wystygła i żeby dać po kąpieli ,o 19tej tapu tapu w wanience...19.25 dziecko me śpi po zjedzeniu kaszy...padło...a wcinała,że hoho...tylko jabłko je z takim apetytem:szok:...pół godz temu dopchało się cycem i śpi dalej...a ja byłam święcie przekonana,że to drzemka wieczorna, które tak bardzo lubi sobie robić:confused2:...Pewnie obudzi sie o 3ciej wyspana:nerd:...no nic..może jej się zmienia,oby:sorry2:
...powiem Wam,że mam stresa przed pracą..niby wracam do tych samych ludzi i do tej samej roboty...ale...pewnie każda z Was miala takiego stresa przed powrotem do pracy...:eek:...dziś przejrzałam swoją szafę...i stwierdziłam,że nie ma w niej nic konkretnego...na codzień nie chodze w koszulach czy sweterkach...najlepiej spodnie wsadzic na dupe...bluze i poszła...a tu trza być zapietym na ostatni guzik:confused2:...no nic...trzeba zawartość szafy przesiać:sorry2:i poszukać czegoś odpowiedniego:eek:
..wiec Maylah,vercik,tralalala...nie będę nocnym kompanem:happy:

reklama
Do góry