• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

No hejka! Nareszcie mam chwilke, żeby coś napisać :tak: wcześniej troszkę pracowałam, sprzątałam, gotowałam i się leniłam :-p

Tomcio właśnie pojechał z dziadkiem na basen... jestem ciekawa jak mu się spodoba, bo dawno nie byliśmy... ostatni raz jeszcze zanim urodził się Adam, bo na początku jakoś głowy do tego nei miałam... a teraz jak chcieliśmy iść to mrozy przyszły i nie chciałam za bardzo, bo jak maluchy takie rozgrzane z basenu na ten mróz by wyskoczyły, to wole nie myslec co by było :no:
No ale w każdym bądź razie tomi pojechał z dziadkiem... ostatnio odczuwa różnego rodzaju lęki. Np. w szkole muzycznej mówi, że boi się muzyki i nie chce tańczyć w kółeczku z dziećmi - moim zdaniem to boi się bardziej tych dzieci, bo jak są zabawy nie w kółeczku tylko że tak powiem "każdy sobie" to żadna muzyka mu nie przeszkadza... no więc teraz czekam, aż teściu zadzwoni jak już będą po :confused2: chyba "do gowy dostane" :-p jestem ciekawa czy bedzie ryk, czy może bez mamy i taty nie będzie płakał - bo może też tak być :tak:

ehhh... dzisiaj na obiad były naleśniki z serem i koktajlem truskawkowym - ale się nawpieprzałam :-p:tak::-D:-D:-D

Adamo cos dzisiaj nie w humorze... kupki jeszcze niebyło, więc moze to go męczy.

Justysiu dziękuję, że zauważyłaś, że dziś się nie zameldowałam z rana, ale od rana latałam i sprzątałam w kuchni i zabawki, pranie itd. a i jak klocki będą już na sprzedaż to daj znać :tak:

reklama
Oj,EWUŚ narobiłaś mi smaka na naleśniki!!:angry:
Ja też z rana teraz nie mam czasu ,bo TOmek na 12.00 idzie wiec sobie siedzimy puzniej spacer ,sprzatanie ,karmienie ,sranie ,sikanie.
Wogóle KAROLOWI coś sie poprzestawiało i zapomniał wczoraj zawołać i ciężka niespodzianka mnie czekała.
On też by chodził na basen ,czekamy ,aż mi sie krwawienie skończy ,juz prawie przestało ,a wczoraj trzymałam go w KOŚCIELE na rekach i od nowa :eek::szok:.
Miałam nie dzwigać nie:-D.

To dobrze ,że idzie z dziadkiem i babcia bo Karol pewnie by pierw sie nadarł ,a pozniej by sie bawił.
Ale od poczatku go nie zabierali na dwór ,spacery itd. to teraz z mamą i tata no i z moją siostrą .
I sie dziwią ,że on nie zostanie,jak ngdzie go nie zabierali to wiadomo ,że nie pujdzie.

Jula też juz pokazuje ,jak mnie zobaczy to już ryk i koniec trzeba brać.:eek:

Justyś- przed chwilą mierzyłam temp. i całe szczęście nie ma. Ostatnio nuroffen dostał ok. 13. Pfu, pfu,pfu żeby nie zapeszyć... Mam nadzieję, że to już koniec tej gorączki!
Nawet mnie nie strasz, że z gardłem nie obejdzie się bez antybiotyku:-( Kurcze chciałabym tego uniknąć. No kaszle czasem. Ale taki suchy kaszel, jakby go po prostu gardziołko drapało.
Psikamy Tantum-verde. Podpowiedzcie co jeszcze na czerwone gardło można zrobić:confused2:

OLU u takich brzdąców nie mam pojecia co na gardło.
Julek jak miał zapalenie gardła to były zastrzyki ,no ,ale wtedy miał chyba 3 miechy. no i miał lekka chrypke.

:angry::angry::angry:Ale jestem zła ... :wściekła/y::wściekła/y:
Czy uwierzycie że Jasiek mi wybił zęba .... :wściekła/y: Miałam go nadkruszony a Jasiek uderzył mnie z główki i zęba nie ma :wściekła/y::wściekła/y: :angry::angry:
Jak ja wyglądam ... Ja piernicze :angry:
A jeszcze teraz krucho z kasą żeby iść do dentysty i go wstawić :angry::angry:
więć będe wyglądać jak kretynka ... Nie bede się od dzisiaj uśmiechać:angry:

:angry::angry::angry:Ale jestem zła ... :wściekła/y::wściekła/y:
Czy uwierzycie że Jasiek mi wybił zęba .... :wściekła/y: Miałam go nadkruszony a Jasiek uderzył mnie z główki i zęba nie ma :wściekła/y::wściekła/y: :angry::angry:
Jak ja wyglądam ... Ja piernicze :angry:
A jeszcze teraz krucho z kasą żeby iść do dentysty i go wstawić :angry::angry:
więć będe wyglądać jak kretynka ... Nie bede się od dzisiaj uśmiechać:angry:

ALLUŚ jak CI wybił ??:szok::szok::szok::szok:
Z przodu zęba??

reklama
Korzeń został ... tylko nie wiem czy na szczęście czy nie ... :wściekła/y: a miałam go robić w niedługim czasie i co ? I teraz bede miala nowego :-D
Normalnie 21 lat a ja już bede miala sztucznego zęba hahah :-D:-D

Ale teraz mam problem i pytanie ..
A więc... mój Jaś już śpi po kąpaniu no bo my mamy taki problem że Jas budzi się o 6 rano potem o 9/10 ma 30minutową dżemke a potem już wogole nie śpi :no: o 18 już zasypia mi na siedząco tylko że jak go położe spać to on będzie mi spał tam np 1h i potem gdzies o 23 dopiero by zasnąl na noc a ja tak nie dam rady.
Więc Kobietki co ja mam zrobić żeby on mi spał w dzień i żeby nie padał spać o 18 ... :wściekła/y: bo dzisiaj np o 3 już był wyspany , czasami śpi do 6 ale to od 3 się kreci i co 15 minut trzeba mu dawać smoka. Troszke chaotycznie przepraszam ale wściekła jestem ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry