• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

WITAJCIE!!

Kurcze ALLU może mu sie coś przyśniło ,albo czegos sie przestraszył.
Teraz sie boi spać w łóżeczku ,może do wózia spróbuj.

Myśmy zaliczyli spacer ,Karol mi sie wywalił w kałuże i tak leżał puki go nie podniosłam.
Musiałam sie wrócić i podnieść,ehhhh...,no a reszte już sie domyślacie.
Schowałam gondole i terz musze małego wyciagać z wózka no i już nie pośpi po spacerku jak kiedyś :no::-(.
Wogóle mało mi w dzień lula.

JUż zapomniałam co miałam komu napisać .
A skrzynka drewniana do tego.
No i z dziurami do wrzucania ,tylko to czasochłonne.

A wczoraj w nerwach powiedziałam do meża ,że tez chce gdzieś wyjść.
A nie mam kiedy bo jak nie w pracy to z klockami siedzi.
I przyszedł wczoraj z pracy i mówi ''KOCHANIE ''kluczyki od auta i portfel w barku, i karta od bankomatu tez jest.
Rano przychodzi z garazu i mowi ze moge jechac :szok::angry:.Normalnie wymiekam...

A mi KAROL własnie miske z mlekiem wylał i znowu syf...tylko ze szmata latam !!:crazy:

A coś EWY nie ma dziś.

reklama
Hej dziewczatka, nie dam rady teraz was poczytac, bo wlasnie przyjechałam do domu, i za niecała godzinke znowu wybywam do szkoły, wpadne wiczorkiem,
Byłam dzis w MOPSIE zebyz apytac o ten zasiłek wychowawczy i nawet poszałm do Us zeby sie dowiedziec jaki dochod mielismy za 2008 i teraz nie wiem jak sobie obliczyc czy nam sie nalezy czy nie, bo mój dochod jest brany , jako dochod utracony i wiem ze jeszcze jakos sie skaldki odejmuje zdrowotne, ale kizwa nie wiem jak :-( A chciałabym wiedzic, a tak musze czekac do przyszełgo tyg , za zaswiadczeniem z firmy, ze jestem na wychowawczym, DZIS PIERWSZY DZIEN< chyba sie pochlastam WIcie cios moze na ten temat?
Buziaki kochane , do wieczorka , u nas dzis sloneczko, byłąm z Fifim i spał dwie goziny na spacerku

Ale tu pusto
:szok:Alusia ale przeżyłaś.... Możliwe, że mu się coś przyśniło...

A ja mam pytanko. Jak wygląda wysypka po trzydniówce. Bo Mati ma na nóżkach kilka krostek, takie małe czerwone, podobne do potówek:confused2:Może to być to???

Justyś- jak te klocki są ze skrzynką, to super. Ja na pewno biorę :) A na takiej z otworami, to mi nawet nie zależy, bo mamy już coś w tym stylu :)

Olcia - przypominaja troche potówki:tak:. Ale u nas na nózkach nie było wcale, były najpierw na brzuszku, potem na pleckach, na szyi i buzi.

Justys - zabawek z otworkami nigdy za wiele:tak:takze ja sie tez pisze:tak:

Alusia moze rzeczywiscie sie czegos przestraszyl
Olcia u nas nie bylo krostek na nozkach i raczkach tylko mielismy napoczatku krostki i to sie zamienilo w plamy, jakby sie rozlalo:eek: i te plamy Mari miala na brzusiu, pleckach i glowie, na buzce pare krosteczek. u nas zaczelo sie delikatnie dopiero na drugi dzien wysypka sie pogorszyla.
_______
my juz po obiadku, Mari standardowo narobila kupska i przebieralam ja na macie, zostawilam by sie kokoszka powietrzyla a za chwile kupsko nr 2 i kolo laptopa:szok: dobrze ze nie dolecialo:rofl2:
Justys ja tez bym chciala tylko do mnie to troche daleko wyslac, za drogo by byla przesylka

Kochane, ja zmykam. Musze wyłaczyc na troszke lapka, zeby mi odpoczał mój traktorek:tak:

No i mezus mój zaraz wraca z pracy, sałatka sledziowa mu zrobiłam, bo lubi moje szczeście to niech sie cieszy, no nie?;-)

Pa, pa! Buziaczki! Miłego wieczorku!

kiedy ty na to wszystko masz czas?!
no moze gdybym ja tyle nie siedziala na bb to tez witala bym meza smakolykami:-D:-p
no narazie, ja tez zmykam, do pozniej

reklama
No ja posprzatałam ,podlogi umyte kibelek też,można kupkować.
a co do kupek to LULA cos tam mi maści.

Tak sobie siedze i popijam kawke mój TOM przyjdzie o 20.00,zaraz chyba ide sobe jakąs sałateczke zrobić z fety bo sie prosi o zjedzenie.
Wogóle ostatnio mi sie chce jesć ,chce ,ale nie chce normalnnie KATASTROFA:angry:.

Dzieci się bawią narazie spokuj,JUla wcisnał swój ulubiony deserek cyli jagódki z jabłkiem do tego trzy kawałki mandarynki i nie był zadowolony ,że brakło ,więc na pocieszenie dostaał chrupka.,którego włożył do oka i teraz taki kukurydziany siedzi i sie bawi.

OLU a jak tam gorączka dalej trzyma?
Kurde jak to gardło to bez antybiotyku sie nie obejdzie.
A kaszle CI??
Z wysypka Ci nie pomoge ,moje glony nie miały 3dniówki,chyba ,że KAROL miał a ja nie zaóważyłam.

Basiu zapomniałam ,ja myśle ,że nie powinien sie zmienić smak mleka po kawie takiej.A na pewno nie ,aż tak drastycznie.
A co niechce Ci cycać czy jak??
Może ma jakeiś zachcianki bo tak bywa u brzdaców ,że coś im nie pasuje wiecznie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry