reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Vercik jak on sie zaczyna bardziej ślinic, to pewnie zabki mu bedą szły, u nas tez slina ciurkiem leci, a czasem kupa tez sie taka zdarzy. No i tez biedunka wystepuje przy zabkowaniu, nie mart wsie jak nie ma goraczki, i innych objawów,l to ok:tak:

reklama
Alusia brawo! Tylko żeby nie było że jutro będzie Cie przepraszał a Ty ulegniesz, a juz broń Boże dzisiaj, wydaje mi sie że wróci i co wtedy, bo gdzie pójdzie?

Ja wsadziłam filety do piekarnika, cebulka, ser.... Pierwszy raz to robiłam, może wyjdzie :eek::eek:

Wyjdzie napewno ,takie jest najlepsze ;-)!!

Alla ,a TY mieszkasz u tesciów co???

Maylah ,a dzis na basen czy nie idziesz??

no dzis na basen na 20 Tylko głowa mnie cały dzien boli, i nie wiem czy iść czy nie , jeszcze ta wstretna @, taka mocna coś, więc nie wiem czy sobie nie daruje.

no dzis na basen na 20 Tylko głowa mnie cały dzien boli, i nieiem czy iść czy nie , jeszcze ta wstretna @, taka mocna coś, więc nie wiem czy sobie nie daruje.

DZIEKUJEMY:-):tak:.
No fakt lepiej nie ,bo jeszcze czerwone morze im sie zrobi :-p:-p:-p.
A jak jechalismy przez OSTRÓW w sobote to stały panienki,zapomniałam CI napisac.
a TOMI mówie ,co nie w spudniczkach .A ja mówie ,że niechcą sobie przeziebić bo n chorobowe pujdą.
A on jak sie płaci to i sie wymaga:-D.
I mówi,że takie to facetów mieć nie mogą bo zaraz karki za sekszenie kasiure wezmą!!:-D:-D:-D:-D

A jak jechalismy przez OSTRÓW w sobote to stały panienki,zapomniałam CI napisac.
a TOMI mówie ,co nie w spudniczkach .A ja mówie ,że niechcą sobie przeziebić bo n chorobowe pujdą.
A on jak sie płaci to i sie wymaga:-D.
I mówi,że takie to facetów mieć nie mogą bo zaraz karki za sekszenie kasiure wezmą!!:-D:-D:-D:-D

HEHHEHEHEHEEH

no alle w tych naszych rewirach to faktycznie duzo panieniek stoi. BEZROBOCIE, po pros
tu:-p

reklama
Do góry